Carla,
azzal kapcsolatban nem keresték, hogy megkapta-e.

" alt="

"> Az teljesen biztos, hogy nem lett bedobva, mert megbízható fórumosról van szó.
Cirbolya!
Úgy tudom szabály szerint, ha a postaláda biztonságosnak ítélte a postás, akkor nem kell aláíratni az átvételt bedobhatja a ládába is.. bár kézbesítésben nem vagyok járatos.
Nekem ez az első ilyen "élményem", ezért a rutinosabbaktól kérdezném: Mi a teendő akkor, ha a posta az eltűnt ajánlott levél kerestetése után arról értesít, hogy ők levélszekrény útján kézbesítették azt? Úgy értem, hogyan kell érvényesíténi a kártérítési igényt, telefonon, mailben vagy személyesen? A címzettet egyébként nem keresték... Köszi, ha valaki válaszol.

" alt="

">
Posta válasza az eltűnt levélre:
Tisztelt Én!
Tájékoztatom, hogy a keresett küldemény státuszát a vizsgálat során megállapítani nem tudtuk.
Ajka 1 posta kézbesítője illetőleg a postahely a küldeményre konkrétan nem emlékszik, a postahelyen küldemény nem maradt vissza, azt továbbították.
A Posta őrzés-kezelésében a sérült küldemények között sajnos nem található.
Boldva postához pedig - a postavezető tájékoztatása szerint - a küldemény azóta sem érkezett meg.
Javaslom hogy a jövőben az értékesebb tartalmú küldeményeket értékbiztosított küldeményként szíveskedjen postára adni.
Sajnálom, hogy nem tudtam segíteni.
Megértésében bizva.
Tisztelettel:
XY
Magyar Posta Zrt.
Ügyfélszolgálati munkatárs
Akinek van egy kis esze, az kéri a postán a panaszkönyvet. Minden beírás után fizetnek a fogyasztóvédőknek. Ha már velem kicsesznek, akkor ők se járjanak jól. Három csomagra (szakácskönyvekre) várok tavaly november óta. :-( Holnap megyek érdeklődni a csomagjaimról...
pityesz76:
én a nyeréstől számítva kb. egy hét múlva megkaptam a CD-t.
még mindig nem ért ide a coke on nyert cd...
kezdjek aggodni??
ma a 75 Ft-os levélre 80 Ft-ot kért. Néztem rá okosan, erre azt mondja, hogy nincs 5 Ft-os bélyegük. ?! Ezek nem normálisak.
Írtam a postának, kíváncsi vagyok mi lesz a válasz.
nem is a két elveszett elvelemre várok érdemi feleltet, hanem arra, hogy a helyi nagypostán miért kell minden alkalommal min.20 percet sorban állni.
ha nem fér fel a bélyeg, akkor a levél hátulján is elhelyezheted őket.

" alt="

">
tényleg meg kell írni, mert ha nem mennek a panaszok, akkor azt hiszik, hogy jól dolgoznak...
Postacím, nap, kb. időpont, hogy vhogy meg tudják keresni a kedves dolgozót, ha elfelejti a kifizetett elsőbbségit ráragasztan a borítékra. volt már ilyen, itt írta vki a fórumon.
Így nem tárhatná szét a két kezét a posta, mint amikor simán adunk fel vmit és nem érkezik meg...
Amondó vagyok, hogy lépnünk kell valamit, hogy a posta felébredjen, ez így nem megy tovább!
KÉREK MINDENKIT, HOGY A POSTA ÜGYFÉLSZOLGÁLATÁNAK IS ÍRJA MEG MI A PROBLÉMÁJA!!
Én már megtettem és nem fogtam vissza maga, elegem van a magyar postából.
Ha ezt tovább engedjük és nem szólunk csak rosszabb lesz!
Én is dühöngök ismét!
2 sima levelemet nyelte be a posta.
Sima egyszerű cserék voltak, de nem értek célba. Egyszerre adtam fel őket 24-én, mindegyiken volt 70-os bélyeg, még 5-5 Ft kellett volna rájuk.
Akartam venni 5 Ft-os bélyegeket, de csak 1Ft-osokat kaptam. Azok pedig egyszerűen nem fértek a borítékra , mert a 70 Ft is bontva volt.
Dühömben elvittek őket a postára, beadtam az ablakon, nem szóltam semmit az itthoni bélyegekről.
Kifizettem a 10Ft-os és... nm értek oda a címzettekhez.
UUUUtálom a postát!!!
Ma adtam fel 23 levelet.Apróban kaptam a bélyeget
23x70 23x20 46x5 forintossak voltak.Nyaltam egy darabig

" alt="

">
Ma voltam 2! postán, egy csomagot szerettem volna feladni, nem fogadták, mert csak levélfelvét van. Én még ilyet nem hallottam.
Képzeljétek egyszer egy nagy méretű ajánlottra csupa 1Ft-os bélyeget ragasztottam, mert bevonás előtt ki kellett szórnunk, apeh-nak ment a levél, gondolom örültek, mert még a nyitó rész is le volt bélyegezve

" alt="

">
itt Kisteleken vm nap 35+ 35 +5 igy ragasztgatta a postás néni

" alt="

">
volt még 9 ftos bélyege is.
volt a postán 75Ft-os bélyeg, legalábbis én ennyiért adtam fel a levelet.
most olvasom, hogy a posta önként emel? Megérne egy fogyasztóvédelmet... Nehogy már ne legyen bélyegük, ha meg nincs, tehet rá 120 ft-ot is, de a visszajárót kp-ben kérem. Ha nekem ezt fogják mondani, hozatom a panaszkönyvet.
sada
Nem görcsölök, a héten vásároltam be, mert a postán semmi sincs. Fel lehetne adni úgy a leveleket, hogy ott rányomják, de azért sorszámot kellene kérni. Így meg csak bedobom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások