albisia
Az 5996358029057 -es vonalkód nem vesz részt az akcióban.Ezt írja ki a gép.
albisia,
az első kódot nem találtam, de másik kettő:
5996358005666 Meggyleves 56g
5996358037933 Knorr instant csirkekrémleves 18g
Sziasztok!
nem jön be a knorr oldala . a köv kódok mik lehetnek?
5996358029057
5996358005666
5996358037933
A Jóképű futárt én is várom!!
Ranki: na persze,pont a tányért várod és véletlenül sem a futárt.....
Sziasztok!
Új vagyok, most tekergek itt a fórumon először, és az a meglátásom, hogy elég nagy szerencse is kell a nyertesek közé kerüléshez, hisz ha mindenki feladja az ország különböző postahivatalaiban a pályázatát, azok eljutnak "ÖMLESZTVE" a központi postára, és onnan küldik a feladó címére tovább. Eztán válogatják ki az első 10 000-t /természetesen dátum szerint/. Így az is előfordulhat, hogy, aki mögöttem adta fel a levelét már nem nyer. :-(
Egyébként júniusig vannak meg a tányérjaim, amiket egy jóképű futár hozott, már nagyon várom ...a többi tányért is ;-)
OK! Köszi! Csak úgy rémlett, hogy volt olyan sms-es játék ahol 6-kor kezdődött. De lehet hogy tévedek. Végülis mindegy!

0
Szerintem nem 6-kor kezdődik a nap.
És vannak non-stop nyitvatartó tescok is.
Még egy kérdésem lenne. Mikor kezdődik a periódus? 0 vagy 6 órakor?
Én is négy napon túl küldtem az sms-t és kaptam visszajelzést, hogy állítólag nyertem stoppert... Nem a vásárlást igazoló blokkal -vagy annak másolatával- keveri össze a hölgy? Azt kell négy munkanapon belül küldeni...
marycsiga!
Bocsi! Nem ellened szólt a kirohanásom. Jó hogy beírtad!
Oké,csak beírtam,hogy nekem mit válaszoltak a knorrtól.
Ez nagy marhaság. Az akció ideje alatt veszem a cuccot nem? Az Aranyné amúgy kedves de ő sincs mindig tisztában a dolgokkal.
Hát ez marha jó.

És hol van ez a hivatalosban??

Ezt a választ kaptam a knorrtól a játékkal kapcsolatban:
Kedves !
A szervezöktöl kapott információ szerint, a vásárlásnak az adott beküldési dátumhoz képest négy napon belülinek kell lennie.
üdv. Aranyné
Na, ez is egy "okos" informátor volt...
A dátum azért kell, hogy egyértelműen meghatározza a blokkot.
Hisz a trsz. 0001-9999-ig újra meg újra ismétlődik.
Én az órát is korábbi blokkla nyertem és nincs vele gond.
Sbetty,sada
beszéltem a knorral,csak a 11.20.-tól érvényes blokkal lehet a termoszra pályázni,azért kell a dátumot is elküldeni.Ezt mondta a hölgy.
Köszönöm! Én is ebben reménykedtem! A hivatalosban nem találtam erre vonatkozólag semmit.

Nem igaz. Bmilyen akció ideje alatti vásárlással. Lényeg, hogy akkor küldd be.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások