Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 110 / 135 oldal |
Fareo!Azt nyertem amire vagytam.GPS karora.Utananeztem,a GPS csak arra szolgal,merje a sebessegemet,es a megtett tavot,nem pedig a foldrajzi helyzetemet terkep szerint.Viszont nem tudom h.a GPS egyseg mivel kommunikal az oraval?Bluetooth?Radiofreki,vagy mi?
playboy22!
Azt jelzi,hogy akkor nyertél,és az a Te nyereményed! GRATÚ!
És mit nyertél,elárulod?
Azt jelzi,hogy akkor nyertél,és az a Te nyereményed! GRATÚ!
És mit nyertél,elárulod?
Sziasztok ! Itt hogy lehet játszani ?
Az mit jelent ha nyertem,de a 8 jegyu azonositom a nyero napoknal piros teglalapban villog?
ildicc! neked Gratú!
De,az sms beküldésem jó volt,mert még éjfél elött küldtem,csak nem értem,akkor mi a csudáért írt ilyen választ vissza,na mindegy,biztos nem nyertem semmit!
Ez a 2. kör nálam,nagyon negítív,még 1 bicós kalpagot se sikerült kifognom,pedig naponta játszunk!
Remélem a forduló végéig,azért csak bejön vmi?! 
De,az sms beküldésem jó volt,mert még éjfél elött küldtem,csak nem értem,akkor mi a csudáért írt ilyen választ vissza,na mindegy,biztos nem nyertem semmit!
Ez a 2. kör nálam,nagyon negítív,még 1 bicós kalpagot se sikerült kifognom,pedig naponta játszunk!
Remélem a forduló végéig,azért csak bejön vmi?! 
Fáreó, sajnos, ha ilyen választ kaptál, nem nyertél. Sokan jártunk így tegnapelőtt...
Tegnap viszont végre-végre lett egy hálózsákom!

Tegnap viszont végre-végre lett egy hálózsákom!

A Marbi,tegnapi kódküldése végül a neten nem sikerült,elküldtem sms-ben,még jóval éjfél elött,22 óra után.
Reggel,ez az sms várt: Kedves játékos,jelentkezésedet az M_CODE játékára,most nem tudjuk fogadni. Kérjük személyes M-cododat minden nap 12 és 24 óra között küldd el!
Akkor,most hogy is van ez,nem is regizték a beküldésem!
Vagy honnan tudhatom meg,hogy nyertem e vagy sem???
Reggel,ez az sms várt: Kedves játékos,jelentkezésedet az M_CODE játékára,most nem tudjuk fogadni. Kérjük személyes M-cododat minden nap 12 és 24 óra között küldd el!
Akkor,most hogy is van ez,nem is regizték a beküldésem!
Vagy honnan tudhatom meg,hogy nyertem e vagy sem???

Paint, milyen netes kódot szeretnél? Sms-ben eddig mit küldtél be? Ha azzal nyertél egeret, akkor jó a kódod és azt a neten ugyanúgy be lehet küldeni 

Hm.....én jeleztem nekik szeretnék internetes kódot de nem küldik. Emailokat küldenek reklámmal de kódot nem.
Marad az sms.... Ma megkaptam az egerem. 
Marad az sms.... Ma megkaptam az egerem. 
Reacska!
Nekem is ugyanez az sms jött.Tegnap 23 óra 55-kor.
.Azóta is várok..:- Megnéztem a honlapot de sajnos nem mutat piros számokat,amikor belépek.Gondolom ez azt jelenti,hogy nem nyertem.
Nekem is ugyanez az sms jött.Tegnap 23 óra 55-kor.
.Azóta is várok..:- Megnéztem a honlapot de sajnos nem mutat piros számokat,amikor belépek.Gondolom ez azt jelenti,hogy nem nyertem.
Néha, ha pokoli lassan is, de lehetett neten küldeni.
Az sms-ekről a visszaigazolás azonnal jött, de egy részüket csak éjfél után vette figyelembe a rendszer.
Tehát akit éjfél elött rögzített, az akár nyerhetett is.
A tegnapi nyeréshez tripla malac kellett:
1.) el tudd küldeni a kódot
2.) még időben rögzítsék
3.) jó időpontba rögzítsék
Én nem tartozom közéjük.
Az sms-ekről a visszaigazolás azonnal jött, de egy részüket csak éjfél után vette figyelembe a rendszer.
Tehát akit éjfél elött rögzített, az akár nyerhetett is.
A tegnapi nyeréshez tripla malac kellett:
1.) el tudd küldeni a kódot
2.) még időben rögzítsék
3.) jó időpontba rögzítsék
Én nem tartozom közéjük.

Én tegnap kora délután(1-2körül) küldtem be a neten a kódot. Igaz,h már akkor is nagyon lassú volt az egész oldal, alíg bírtam kivárni, de utána jött a jelentés sms-ben,h nem nyert 

Fejtető-védő alkalmatosság 

Nekem az egyikre jött nem nyert jó későn, a másikra viszont a következő szöveget kaptam. "Az sms-ed feldolgozás alatt van, szíves türelmedet kérjük"
Én türelmes vagyok. Azóta is várom.
Én türelmes vagyok. Azóta is várom.

igen, én is épp azon csodálkoztam, hogy lehetnek nyertesek??? Este 8-kor küldtem be a kódjaimat, és szintén éjfél után jött a "rosszkorküldted"-válasz. Ki küldte ezek szerint jókor? 

Érdekes,hogy tegnap nem lehetett beküldeni a neten a kódokat.Én is smsel próbálkoztam.Csak éjfél után jött rá válasz,hogy rossz időben küldtem mert csak 12-24ig lehet,én akkor is küldtem.Szóval egyik beküldést sem vette a rendszer mégis nyeretesek vannak az oldalon.Hogy lehet ez??
Elküldtem őket este 8 körül. A netes beküldésre nem jött válasz. Az sms-es egy részére 2 óra körül, hogy nem nyert, más részére, hogy lejárt a játékidő. 

Lehet, de én délután beküldtem őket, nem ismerem a mostani helyzetet 

Végülis úgy küldtem be,elment,de eddig még nem jött rá válasz,lehet nem műxik még rendesen a rendszerük?! 

Fáreó, küldd be sms-ben.