Az azonos névre, címre szóló előfizetéseket a kiadó automatikusan egymás utéá sorolja, de ha mégsem, szólásra megteszik.
Szóval a kiadó, nem a colások.
Coke.hu - Coca-Cola nyereményjáték 2013
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 110 / 149 oldal |
Lehet, hogy csak azon múlik, ki veszi fel veled a kapcsolatot
fankó, és ez most fél éves lett volna, ha elfogadják?
Ők hívtak, és azt mondták, hogy nem tudják megoldani, hogy folytatólagosan küldjék, de annyit megtesz, hogy 1/4 óra múlva visszahív és másik 2 címet is megadhatok!
" alt="
">
" alt="
">mármint ők hívtak.
nemets hogyhogy nem vonták össze? Engem mikor hívtam megkérdezték, hogy dupla szám, vagy folytatólagosan kérem a lapot.
Nem vonták össze a 3 Cosmopolitan előfizetést, ezért ajánlottam fel az egyiket!
" alt="
">
" alt="
">Kinga
Nekem 8-9 kupakból összejött az előfizetés
" alt="
">
Nekem 8-9 kupakból összejött az előfizetés
" alt="
">Macskusz, én már többször kaptam 50 pontot a beváltásnál.
Macskusz
Majd ő eldönti, hogy megkapta-e azt a választ, amire várt, vagy tovább kérdez.
Én átlagosan 20 pontot kaptam...
Majd ő eldönti, hogy megkapta-e azt a választ, amire várt, vagy tovább kérdez.
Én átlagosan 20 pontot kaptam...
25kinga25
Nincs határidő. Amíg le nem veszik.
Nincs határidő. Amíg le nem veszik.
sada
Értelmezésem szerint Ő arra kíváncsi, hány kupakot kell feltöltenie, hogy előfizetést tudjon venni.
Értelmezésem szerint Ő arra kíváncsi, hány kupakot kell feltöltenie, hogy előfizetést tudjon venni.
meddig tart a beváltás?
Nem kupak, hanem pont. Szerencse dolga...
"Váltsd be pontjaidat negyedéves Cosmopolitan előfizetésre! Beváltható 350 ponttól."
Beváltás link...
"Váltsd be pontjaidat negyedéves Cosmopolitan előfizetésre! Beváltható 350 ponttól."
Beváltás link...
25kinga25
Attól függ hány pontot ad a beváltáskor. 5, 25, vagy 50. Nekem ebben a játékban még 1x sem adott 50 pontot.
Attól függ hány pontot ad a beváltáskor. 5, 25, vagy 50. Nekem ebben a játékban még 1x sem adott 50 pontot.
1 cosmo előfizetés mennyi kupak?
Van 11 Coke kódom.
mit adnál?
mit adnál?
Coca-cola kupakjaimat elcserélném Lay's kuponokra, vagy Lay's kuponokat vennék!
adam-kecel@freemail.hu
adam-kecel@freemail.hu
Engem is már vagy 3x hivtak egyeztetni. Minden alkalommal másik telefonszámról másik hölgy. Ha minden igaz 2012 augusztusig beváltottam pontjaimat Cosmoplitan előfizura.Feltéve ha akkor még fog létezni az újság....
Van 5 db Coke kupakom.
Mit adnál értük?
Mit adnál értük?