Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 110 / 9332 oldal |
sada: köszi!
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Elég
Az Unilevernél elég ha a NAV kód eltér, vagy meg kell várni az 1 percet?
Samidala nem még.
Screvo mikor szokta küldeni az utalványokat?
Screvo mikor szokta küldeni az utalványokat?
Spar-Nyerj a kedvenceiddel utalványt kaptatok már?
Unilever Knorr reagált már valakinek az újságos elírásra?
Fuzetea kupak kódos nyereményjáték nem lesz?
0,5l-es flakonon láttam valamit,de nem volt időm részletesen elolvasni.
A termék lejárata a kupakon 2026. Április,azért gondolom,hogy nem a tavalyi játékos flakont árulták a boltban.
0,5l-es flakonon láttam valamit,de nem volt időm részletesen elolvasni.
A termék lejárata a kupakon 2026. Április,azért gondolom,hogy nem a tavalyi játékos flakont árulták a boltban.
Trixi
Köszi
Köszi
Fáreo, 5 féle csomagolas megszerzése
. Éves bérlet.. valami ilyesmi
. Éves bérlet.. valami ilyesmi
Játékos Borsodi sört láttam a boltban.
3 féle színű nyitófüllel, arany, piros és zöld, mindegyik játszós.
Mi lehet a különbség? Eddig egyfajta játéknál 1 szin volt csak.
3 féle színű nyitófüllel, arany, piros és zöld, mindegyik játszós.
Mi lehet a különbség? Eddig egyfajta játéknál 1 szin volt csak.
2025. május 03. :: 16:35
sada
Hol ott én ránézek a nyereményjáték infó témaköre és sehol nem látom!
Hol ott én ránézek a nyereményjáték infó témaköre és sehol nem látom!
bbsc
Nincs törölve, ott van, de elég a link.
A többit megnézi, akit érdekel.
Nem lesz pörgős és könnyen visszapörgethető az infok rovat, ha hosszú szövegeket írtok oda.
Köszönjük az infót!
Nincs törölve, ott van, de elég a link.
A többit megnézi, akit érdekel.
Nem lesz pörgős és könnyen visszapörgethető az infok rovat, ha hosszú szövegeket írtok oda.
Köszönjük az infót!
A Kinder játéknál az ap kódot nem lehet feltölteni hibát jelez, a 8 számjegynél is, írtam nekik, de még nem válaszoltak. Járt így valaki?
Sok játéknál csak dátumot, időt kérnek, és egy percnek el kell telni két vásárlás időpontja között. Gondolom, ezért is fontos, hogy egyezzenek a kézzel megadott adatok a blokkon szereplőkkel.
Szerintem, ha az ember elüt valamit, maximum akkor elfogadható az a pályázat, ha a feltöltés után rögtön észreveszi, és ír e-mailt ez ügyben. Illetve nyilván olyan játékoknál, ahol utólag, leghamarabb másnap értesítenek.
Én is jártam már így, igaz, talán csak egyszer, hogy elütöttem 1 perccel, és javították.
De nem minden játéknál lehetséges ez.
Van, ahol külön felhívják a figyelmet, hogy jól nézzük át az űrlapot beküldés előtt. A Kindernél is így van, pedig ott is csatolni kell a blokk képét.
Én is jártam már így, igaz, talán csak egyszer, hogy elütöttem 1 perccel, és javították.
De nem minden játéknál lehetséges ez.
Van, ahol külön felhívják a figyelmet, hogy jól nézzük át az űrlapot beküldés előtt. A Kindernél is így van, pedig ott is csatolni kell a blokk képét.
A Győri Édesnél úgy lehet áprilisra feltölteni, ha kézzel a 05.0x. kiválasztott napot kézzel átírjuk 04-re és akkor már megjelenik az áprilisi naptár rész is, amiből lehet kiválasztani bármelyik napot.
Írtam a játékszervezőknek a hibáról.
Új játékoknál, főleg, ha nem a korábbi sablonokat használják gyakran vannak buta hibák, amik miatt írogatni kell.
A Lays chipses játéknál is vicc volt a másodpercekkel módosított feltöltés, mert csak úgy lett biztosan egyedi a feltöltés, egyébként sokszor hibát jelzett. A megszokott egyedi azonosítások helyett valami másra áttérni butaság és ha pl. kérik a nyugta feltöltését egy játéknál, akkor megint felesleges egy csomó adatot duplán bekérni, hisz ott a fotós bizonyíték.
Egyszer a Screvo nyereményemet ezért nem kaphattam meg, mert egy perc adatot elütöttem a telefonon berögzítve és hiába volt ott a fotója a nyugtának nem számított, ami igazságtalan és szerintem elég helytelen döntés ilyen bizonyított és jogos esetben.
Írtam a játékszervezőknek a hibáról.
Új játékoknál, főleg, ha nem a korábbi sablonokat használják gyakran vannak buta hibák, amik miatt írogatni kell.
A Lays chipses játéknál is vicc volt a másodpercekkel módosított feltöltés, mert csak úgy lett biztosan egyedi a feltöltés, egyébként sokszor hibát jelzett. A megszokott egyedi azonosítások helyett valami másra áttérni butaság és ha pl. kérik a nyugta feltöltését egy játéknál, akkor megint felesleges egy csomó adatot duplán bekérni, hisz ott a fotós bizonyíték.
Egyszer a Screvo nyereményemet ezért nem kaphattam meg, mert egy perc adatot elütöttem a telefonon berögzítve és hiába volt ott a fotója a nyugtának nem számított, ami igazságtalan és szerintem elég helytelen döntés ilyen bizonyított és jogos esetben.
Igen. Olvass bele a negatívba.
Győri édes, dörmi, pilota...játéknál fel tudtátok áprilisi napra tölteni a blokkot, nem jelenik meg az április hónapi időpont. Más is járt már így?
Tegnap írtam nekik arra az e-mail címre, ami meg van adva. Be küldtem a blokkot és a kifotózott nyerési értesítőt. Automata üzenetben az jött, egy munkanapon belül válaszolnak, de semmi. De valószínűleg nem csak én jártam így, mert 26-ra se tettek ki nyertest.