Szerintem csak három, de árat nem találtam, mindkétszer siettem. Viszont ránézésre több cucc belefér, nemcsak a 3 Kismackó

cica: nem nagy szám. Inkább vegyél a Sparban, Intersparban, Tescoban, ott is van, ott legalább kapsz és még postaköltség sincs.
Évi** = Évi* ???
Bár képet nem láttam a coopos uzsonnás táskáról, viszont Sparban és Plusban láttam már 3-féle Kismackót egy műanyag kistáskában. Szerintem ugyanaz lehet.
Így már jobban hangzik

Holnap reggel irány a coop

Cica
Nem papír, hanem vékony műanyag.
Nahát

Most jött meg ide is a coopos újság.Pont nézem a kismackós uzsonnástáskát.De hisz ez papír
Csak itt a leírásból olvastam hogy mi lesz a garantált nyeremény.Meglepődtem

BBarbi
Már semmit.
Azóta feltették a játékot.
Nem vált be a jóslatom a Coop-pal kapcsolatban, még ma sincs fent sem az előző nyerteslista, sem az új akció.
holnap elmegyek a Corába
remélem ott lesznek
miket kérdezzek tőlük?
Ezen a hétvégén (péntek-szombat) a debreceni Coraban lesznek a Haribosok.
Náluk talán már lesz szórólap.
Vmelyik debreceni fórumos társunk nem szerezne nekünk egyet a tuti infókért?
Köszi!
Aug. 31. van.
A Haribo oldalára nem került fel a játék 30-án, sőt még a beharangozás is eltünt.
Ez is jól kezdődik.

Amúgy remélem a környékbeli 1 Coop, Coop marad, mert akkor hol veszek szeptemberben kismackót, meg csoko csillagot.

kriszti a Fa-s dolgot abszolut poénból kérdeztem meg. Egyébként ne félj attól ha kérdezel vmit leharapják a fejed. Az élet ilyen ez is egy társaság akár egy óvódai, iskolai, mhelyi ott is ugyanez van nem?
Csak itt nem látjuk egymást....

Mindig vannak és lesznek beszólós, kioktatós, "terelgetős" okoskodós, csípkelődös emberkék. (általánosságban beszéltem)
Egyébként nem tudjátok a Fa gyűjtőkód játszik?

Nálam megy,csak elég lassan.
A CBA az egy vállalat, pontosan ismerhető a tulajdonosi köre, ez igaz.
De a CBA logós boltok nem kerülnek a vállalat tulajdonába, csak szerződéses viszonyban vannak vele.
Tehát amikor egy kis bolt vált, a szolgáltatások a döntők. Egyszeri honorárium hosszú távon ráfizetéses is lehet.
sada
én nem erről írtam. Aki birtokolja az üzletet, vagy bérli az coop-ról váltott cba-ra. nyilván megérte neki minden tekintetben. Ilyen esetben szoktak "fizetni" is akár természetbeli juttatásokkal, meg persze a körülmények(termékek, szállítói dolgok, egyebek) is nagyon számítanak
. Én egy szóval sem írtam,h egy tulaja lenne az egésznek.
(Amúgy meg van egyébként egy fickó, aki kitalálta magát a cba-t, egy volt sportoló.... volt az rtl-en is egy gazdasági "vetélkedő-szerűség", ott is szerepelt a tulaj..)de ez csak mellékes megjegyzés....
"aki a boltot csinálja, csinálta eddig"
Nem így működik.
Ahány bolt, annyi tulajdonos.
Közös beszerzésre, raktározásra, szállításra, stb szövetkeznek.
Nyílván itt jobb, olcsobb, rugalmasabb szolgáltatást kap.
Neki nem az egyszeri jatt, hanem a bolt sikeres működtetése a cél.
sada
na nem szó szerint értettem,h bekebelezte

hanem mint egy franchise cucc működhet esetleg, de nyilván ezért aki a boltot csinálja, csinálta eddig, az jól járt,h váltott

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások