Archivum - // Nyereménytárgy csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 110 / 487 oldal |
Just Cause játék DVD (PC-s) eredeti bontatlan csomagolásában cserélhető vagy eladó
Hello!
Sok Spar pont vár cserére, lassan a kukában végzik, írjjatok mi adnátok értük!
Sok Spar pont vár cserére, lassan a kukában végzik, írjjatok mi adnátok értük!
Eladásra:
Barilla mixer,Pallmall webkamera és fényképező egyben,Delux webkami,piros,Labtec vez. nélküli optikai egér,Fuji instax mini7 polaroid fényképező,10db filmmel,Multis MP3 128MB-os napszemüveg,Spy márkájú bicós-sielős,sportos npszemüveg,2 féle Avanglion napszemcsi,Pepsis Sony MP3 lejátszó.
Ezekért kp.-t kérek,vagy azonos értékű nyereménytárgyra cserélem!
Barilla mixer,Pallmall webkamera és fényképező egyben,Delux webkami,piros,Labtec vez. nélküli optikai egér,Fuji instax mini7 polaroid fényképező,10db filmmel,Multis MP3 128MB-os napszemüveg,Spy márkájú bicós-sielős,sportos npszemüveg,2 féle Avanglion napszemcsi,Pepsis Sony MP3 lejátszó.
Ezekért kp.-t kérek,vagy azonos értékű nyereménytárgyra cserélem!
Van:
Multi hátizsák,Karaván,Theodora,Milky Way,Kraft hátitatyó,Darling szív formájú porcelán műzlistál,Delikát8 könyvek,Multis asztalterítő(hosszúkás,zöld),multi utazó ébresztőóra,Supershop minirádió,Pizzavágó,Friskies kutya evő-ivótál szett(műanyag),Friskies cicajátszószőnyeg,PM puharádió,rádiós toll,Bicós bukósisak,(2 féle méret),CD-DVD címkéző készlet szoftverrel és fóliákkal,Bedeco póló,Algida,Dreher strandpapucsok,Pallmall nyakbaaki,AÁ. CD,Danon,és borsodi minitársas,Baba ernyő,bögrék: Baba,Jacobs 3in1,Söröspoharak: Dreher,Borsodi focis formájú,AÁ. korsók,Tengerimalacos könyv,Kutyás könyv,Farm Frites szakácskönyv,Herendi magazinok 6 féle,1 szép Herendi kiadvány,2 féle Herendi multimédiás CD,kis lapos zöld porcelán,mécsestartó "tányér"(hasonló foma mint a knorr tányér csak piciben),kicsi porcelán tejkiöntő,fekete-piros,stb.
Ezekért hasonló értékű nyereménytárgyakat szeretnék,főleg törcsi érdekel,origi,pl. Pöttyös,Balatonos(a jobbik féle),Darling,stb. Vagy írd meg mid van!
Ajánlatokat mailben várok,konkrét cseretárgy megjelöléssel! Köszi.
Multi hátizsák,Karaván,Theodora,Milky Way,Kraft hátitatyó,Darling szív formájú porcelán műzlistál,Delikát8 könyvek,Multis asztalterítő(hosszúkás,zöld),multi utazó ébresztőóra,Supershop minirádió,Pizzavágó,Friskies kutya evő-ivótál szett(műanyag),Friskies cicajátszószőnyeg,PM puharádió,rádiós toll,Bicós bukósisak,(2 féle méret),CD-DVD címkéző készlet szoftverrel és fóliákkal,Bedeco póló,Algida,Dreher strandpapucsok,Pallmall nyakbaaki,AÁ. CD,Danon,és borsodi minitársas,Baba ernyő,bögrék: Baba,Jacobs 3in1,Söröspoharak: Dreher,Borsodi focis formájú,AÁ. korsók,Tengerimalacos könyv,Kutyás könyv,Farm Frites szakácskönyv,Herendi magazinok 6 féle,1 szép Herendi kiadvány,2 féle Herendi multimédiás CD,kis lapos zöld porcelán,mécsestartó "tányér"(hasonló foma mint a knorr tányér csak piciben),kicsi porcelán tejkiöntő,fekete-piros,stb.
Ezekért hasonló értékű nyereménytárgyakat szeretnék,főleg törcsi érdekel,origi,pl. Pöttyös,Balatonos(a jobbik féle),Darling,stb. Vagy írd meg mid van!
Ajánlatokat mailben várok,konkrét cseretárgy megjelöléssel! Köszi.
Aranyfácános sörös korsót keresek nagyon fontos lenne.
cserére vár: 2007 évi határidőnapló (nem cégjelzéses) és egy filofax-szerű és még sok minden egyéb más, listát tudok küldeni, akár vk-ért is.....
Bubus írtam e-mailt.
Fáreó!
Holnap fogom feladni a "csomagot".
Holnap fogom feladni a "csomagot".
Multis hátizsákot keresek
Sziasztok!
Óriás dinót keresek a kisfiamnak!
Aki eladná az általa nyert "dinócskát" írjon nekem egy @-t!
Köszönöm előre is!
Óriás dinót keresek a kisfiamnak!
Aki eladná az általa nyert "dinócskát" írjon nekem egy @-t!
Köszönöm előre is!
Rebublic koncertre van két db eladó jegyem.
December 28, Debrecen , Főnixcsarnok.
December 28, Debrecen , Főnixcsarnok.
ladomoni Hozzászólás - 2006. december 18. :: 18:42
Keresek Bib Brother-ös fehér kerámis bögrét kék felirattal !!!!
Fontos lenne !!!!!
A többit e-mailben .
Köszönöm
ladomoni@freemail.hu
Keresek Bib Brother-ös fehér kerámis bögrét kék felirattal !!!!
Fontos lenne !!!!!
A többit e-mailben .
Köszönöm
ladomoni@freemail.hu
Ultra Aktív cd lenne cserére.
Pár pöttyöst szeretnék érte.
Pár pöttyöst szeretnék érte.

Köszi akkor az infót , bár sajnálom....
Ha valakinek mégis lenne egy ílyen cserére , szóljon nekem
Ha valakinek mégis lenne egy ílyen cserére , szóljon nekem

evrika: neeeeem. nem volt ilyen csak kuya/macska játék. De ha ilyen perselyre vágysz, tudsz venni mert a gyerekeimnek is vettem.
evrika, Vikinek teljesen igaza van. Persely nem volt.
Viki , én úgy láttam ezt a játékot hogy a z első hónapban kaptak ilyen perselyt is + a havi , de már elbízonytalanodtam és lehet hogy ígazad lehet 

Evrika: Darling kutyaház perselyt???
Erről nem tudok. Szerintem ezt benézted, csak azzal a persellyel reklámozták a játékot. Ilyen perselye a gyerkőceimnek van, no meg az én gyerekkoromban volt, de lehet még kapni .
A mostani gyorsasági díjak: kutya/macska játékok,törölköző, kutya/macska/ember tál volt.
Erről nem tudok. Szerintem ezt benézted, csak azzal a persellyel reklámozták a játékot. Ilyen perselye a gyerkőceimnek van, no meg az én gyerekkoromban volt, de lehet még kapni .
A mostani gyorsasági díjak: kutya/macska játékok,törölköző, kutya/macska/ember tál volt.
Keresek Darling kutyaház perselyt ( most volt gyorsasági díj ) Darling takarót és Ultra Aktív Cd-t i
Cerére ajánlok Floriol cd , AÁ cd , Volt fesztívál cd , Kosaras Album, Pall mall rádiós toll , Prizee lézeres toll , Knorr és jacobs bögrék .....
Linco étkészlet ( 48 db-os ) is lenne megfelelő cseretárgyért esetleg kp.
Cerére ajánlok Floriol cd , AÁ cd , Volt fesztívál cd , Kosaras Album, Pall mall rádiós toll , Prizee lézeres toll , Knorr és jacobs bögrék .....
Linco étkészlet ( 48 db-os ) is lenne megfelelő cseretárgyért esetleg kp.
Cserére vár:
Baba esernyő
Baba bögre
Multis hátizsák
3in1 bögre
Baba esernyő
Baba bögre
Multis hátizsák
3in1 bögre