Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 110 / 246 oldal |
Hova költöztél?
annipanni!
Ez csak természetes volt ,és lesz is!!!
" alt="
">
Ez csak természetes volt ,és lesz is!!!
" alt="
">a közelébe sem jutottam. már nem vagyok szegedi lány. a szívem mindig is a balatoné volt, és úgy tűnik összejött, igaz 12 km, de az már semmi
" alt="
">
azért még megyek oda is, de már csak nagyon ritkán, bár, ha oda jutnék be fizikára, nem bánnám
" alt="
">
" alt="
">
azért még megyek oda is, de már csak nagyon ritkán, bár, ha oda jutnék be fizikára, nem bánnám
" alt="
">
" alt="
">
Csak így tovább!
Vásároltál a héten a Kárász utcai dm-ben?
sokan szidják az internetet, milyen személytelen és stb.
amit már korábban is tudtam, hogy ha bármi baja van az embernek, akkor itt mindjárt lesz 10, aki felvidítja, segít neki, akár pár kedves szóval is.
itt is szeretném megköszönni Babar-nak és a családjának, hogy segítségemre voltak, vannak az új helyen, legyen az a függönykarnis feltevése, vagy csak érdeklődés, hogy hogy vagyok, és tudnak-e valamiben segíteni.
(ezt már korábban akartam, de a nethez való hozzáférésem elég nehézkes, de jövő héten már lesz végre normálisan)
úgyhogy köszönöm Dórinak (megmutatta ezt az oldalt), köszönöm Babarnak, és köszönöm az oldal ötletgazdájának is
(sada!!! most elég pozitív voltam??? )
amit már korábban is tudtam, hogy ha bármi baja van az embernek, akkor itt mindjárt lesz 10, aki felvidítja, segít neki, akár pár kedves szóval is.
itt is szeretném megköszönni Babar-nak és a családjának, hogy segítségemre voltak, vannak az új helyen, legyen az a függönykarnis feltevése, vagy csak érdeklődés, hogy hogy vagyok, és tudnak-e valamiben segíteni.
(ezt már korábban akartam, de a nethez való hozzáférésem elég nehézkes, de jövő héten már lesz végre normálisan)
úgyhogy köszönöm Dórinak (megmutatta ezt az oldalt), köszönöm Babarnak, és köszönöm az oldal ötletgazdájának is
(sada!!! most elég pozitív voltam??? )
Sada, köszönjük
" alt="
"> Pozitív, mert a csomag nagyon aranyos
" alt="
">
" alt="
"> Pozitív, mert a csomag nagyon aranyos
" alt="
">A kisfiamat sikerült leszoktatnom a pelusról!így már szobatiszta lett!
Gratulálok mindkettőtöknek.
" alt="
">
De akkor nem értem, ez miért pozitív?
" alt="
">
" alt="
">
De akkor nem értem, ez miért pozitív?
" alt="
">Igen, sada
" alt="
">
A férjem és én lettünk a 3. helyezettek holtversenyben.
" alt="
">
A férjem és én lettünk a 3. helyezettek holtversenyben.
A 3. helyezettnek meg 2?
" alt="
">
" alt="
">Megérkezett a Szeptemberfesztivál receptversenyen nyert ajándékcsomag. A tartalma ugyanaz, mint a 3. helyezettnek, csak nekünk mindenből 1 db van. Köszönet még egyszer a sok szavazatért!!
látszik,hogy elkezdődött az iskola!
tele az utca csokipapírral,alu dobozzal /fél dobozzal eldobva/"Jó világ van úgy tűnik"
tele az utca csokipapírral,alu dobozzal /fél dobozzal eldobva/"Jó világ van úgy tűnik"
Algida válaszolt az e-mail-emre. Pontosan megírták, hány db és milyen színű kelyhet várjak.
TIBI : ma reggel írtam az adminisztrátorának ,hogy nem tudom feltölteni a kódjaimat . Azóta minden kódom a helyén
" alt="
"> A kérdéses törcsi pontok is megoldódtak
" alt="
"> Köszönöm !!!
" alt="
"> A kérdéses törcsi pontok is megoldódtak
" alt="
"> Köszönöm !!!
Az étcsokis kódjaimat elfogadta, de a rizses csoki kódokat nem akarja bevenni sajna
" alt="
">
" alt="
">Juhééé, működik a tibin a kódfeltöltés!
" alt="
">
Szerintem csináltak vele valamit!
" alt="
">
Szerintem csináltak vele valamit!
A múltkor szidtam az egyik szimpatika-t, hogy nem kaptam nyereményszelvényt amiért nem kértem szatyrot. Mikor visszamentem ismét vásárolni sada tanácsára vittem magammal szelvényt. Az eladó megismert, hogy ja, múltkor nem adott. Úgyhogy most duplán tölthettem ki
" alt="
">
" alt="
">A férjem és én lettünk a Bográcsos receptverseny 3. helyezettjei, aminek nagyon örülünk, és köszönöm mindenkinek, aki szavazott a receptjeimre!
Ma megérkezett a csomag, ami tele van nagyon szuper dolgokkal:
- póló
- kötény
- sütőkesztyű
- könyv
- plüssnyuszi
- illatosító
- nagyon szuper piknikszett
- fa vágódeszka
- illóolaj
- virágmag
Van amiből 2 db. jött. Pl. a pólóból, és még arra is figyeltek, hogy egy kisebb és egy nagyobb méretűt küldjenek. Szóval egy nagy pozitív pont a XVIII. kerület Polgármesteri Hivatalának!
" alt="
">
Ma megérkezett a csomag, ami tele van nagyon szuper dolgokkal:
- póló
- kötény
- sütőkesztyű
- könyv
- plüssnyuszi
- illatosító
- nagyon szuper piknikszett
- fa vágódeszka
- illóolaj
- virágmag
Van amiből 2 db. jött. Pl. a pólóból, és még arra is figyeltek, hogy egy kisebb és egy nagyobb méretűt küldjenek. Szóval egy nagy pozitív pont a XVIII. kerület Polgármesteri Hivatalának!
" alt="
">Paintuci,Harkányban voltam a Dráva Hotelbe****
reggeli volt csak.de nem ment sok...
reggeli volt csak.de nem ment sok...
Romantikus! Még karácsony előtt valaki felajánlott itt egy 1 hetes VIP tagságot a love-hu-ra. Azonnal lecsaptam rá, a barátnőm részére,aki beregizett, levelet küldött, találkoztak, azóta együtt vannak.....
:-))))
Mégegyszer köszönöm a felajánlónak. Nem emlékszek sajnos a nevére.
:-))))
Mégegyszer köszönöm a felajánlónak. Nem emlékszek sajnos a nevére.