most írtam neki,iwiwen,ha gond van akkor írja meg,csak jelentkezzen.
én mindenképp megírnám,ha csak pl.fizukor tudnám fizetni,de akkor nem licitálok,max.
Akkor ezek szerint még él.

" alt="

">
Lehet, hogy csak fizut vár. (bár ezt megírhatná)
köszike.1-jén járt teszen,de nemrég még iwiwen is volt.úgyhogy ez nem lehet gond

" alt="

">
akkor legalább írná meg,hogy nem kell,vagy nem tud még fizetni.
Az az érdekes, hogy fizetni vagy postázni kell, annyi minden történik egyes emberekkel. Rájuk jár a rúd.

" alt="

">
De nektek legalább nem áll pénzetek benne. Én viszont a megvett terméket nem kapom meg!
Az én zsibvásárosom meg írt, jól le lettem b---a hogy mit türelmetlenkedek.
A moderátor is válaszolt a fórumon, hogy legyek erőszakos, mást úgysem tehetek. Jó mi?
Sziasztok!
A zsibvásáron tőlem is vásárolt egy hölgy, 2009-11-11. én azóta sem fizetett, többször írtam neki mindig volt kifogása, ígérgetett, hogy ekkor és ekkor fizet. Amikor kérdőre vontam még Én voltam a hibás és a szemét mert reklamálok. A telefonszám ami meg van adva állítólag a férjéé. Illetve kórházban is volt állítása szerint. Amikor megírtam neki hogy az állítólagos időpontban beszéltem vele telefonon utána nem is reagált. Sokára azt a választ kaptam hogy kénytelen leszek várni a pénzemre januárig akkor fizet, bár kétli hogy én ezt meg tudnám érteni! Majd azt a választ kaptam hogy befagyasztották a számláját.
Hát nekem elegem van belőle. Az értékelésénél láttam hogy van már negatívja hasonló átverés miatt. Minek licitál az ilyen ha csak szórakozik. A zsibvásárnak is írtam mire írták válaszul hogy közöljem vele ha nem fizet akkor feljelentem. A válasza erre csak annyi volt hogy nyugodtan jelentsem fel mert a rendőrség ilyenekkel nem foglalkozik.
Megírom a zsibvásáros felhasználónevét: váriné anita
Vigyázzatok vele.
marycsiga
Nálam 10 nap a türelmi idő. Szerintem nézd meg, hogy járt-e azóta a tesz-veszen. Ha nem, akkor talán nincs gond. Ha azóta rendszeresen látogatja az oldalt, csak neked nem ír, az már más ügy.
Én személy szerint, ha leütök egy aukciót, mindjárt írok levelet az eladónak. Semmi értelme napokig várni. (ha egyszer úgyis akarom a terméket)
Ha nagyon nem jelentkezik negatív mellett tedd vissza a terméket. (én 10. nap után megtenném)
Sziasztok!
tudnátok segíteni,mit tehetek?
29én eladtam teszveszen egy árút.írtam mailt,sms-t,de nem reagál semmire a vevő.meddig várjak?
vagy ilyenkor mi van?
köszike
sziasztok
vaterán hogy kell hogy 1ft ról induljon és minimáláras legyen
mert próbáltam már és ugy jártam hogy valaki licitált és egyből megnyerte(küldte az adatokat meg minden)
lezárta az aukciót
én ugy akarom hogy többen tudjanak licitálni...
tud valaki segíteni?
köszönöm

" alt="

">
a teszveszen nem kötelező értékelni....
Rohadtul bosszant, hogy hülyének néz ez a zsibvásáros nőszemély.Teljesen felszívódott, nem reagál a levelekre.
Most beírtam ott is a topicba a problémát, bár nem hiszem, hogy ezt olvasgatná.

" alt="

">
A tesz-vesz ebből a szempontból jobb, mert valamilyen szinten belefolyik az ügybe. Ír felszólítást meg hasonlók.... Itt meg rendezzem, ahogy tudom. Mossák kezeiket. Ez a tehetetlenség dühitő. Se pénz, se termék. Több mint ezer pozitívja van. (ezért is mertem vele cserélni) Jó tanulópénz.

" alt="

">
villám
nálam az volt a baj, hogy a kézbesítés megtörtént, így kártérítést sem kaptam

" alt="

"> A vevő elmondása szerint sokszor úgy dobja be a postás a leveleket, hogy simán ki lehet venni

" alt="

"> Na, mindegy, a mostani esetben az eladó pozitívat kap, ezen a 200 ft-on már nem múlik semmi

" alt="

"> Köszi!
én a mostani esetedben így járnék el, de ez a privát véleményem
a te semlegesedet pedig nem értem, s szintén nem tartom jogosnak
hiszen ha feladtad -s mint írod erről papírod is van-, akkor mi alapján adott semlegest Neked a vevőd??
ha az a fránya posta nem viszi el, akkor arról nem Te tehetsz
nekem is volt hasonló esetem, s végül kaptam kártérítést, s abból visszautaltam a pénzt,s így pozitív értékelést kaptam
villám
köszi... nem tudom... én egy ajánlott, de meg nem érkezett csomag maitt kaptam semlegest a vevőmtől, pedig bizonyítani tudtam, hogy feladtam

" alt="

">
De lehet, hogy igazad van..

" alt="

">
Nórika
szerintem nem érdemel semlegest az eladód
mint írtad saját felelősségedre kérted simán a kannákat (ebben szerintem az is benne van, hogy esetleges meg nem érkezés esetén is pozitív értékelést adsz)
gondold meg: ha fordítva lenne a dolog, akkor te hogy bizonyítanád, hogy feladtad a dolgokat, ha simán kérte a vevő
s ilyen esetben te jogosnak tartanád a kapott semlegest?
Tanácsot szeretnék kérni Tőletek: Vettem Milka kannákat a teszveszen, de 3 hete nem ér ide. Saját felelősségemre sima postával kértem (100 ft-os tételről van szó, ezért nem érte volna meg ajánlottan). Ti pozitívat adnátok neki, vagy semlegest (mivel nem tudom, feladta-e egyáltalán..?)
Kismamák, leendő kismamák!
A tesz-veszen árulom:
Simó Tímea: Pocakosnapló
Teljesen új, úgy van a borítékban, ahogy a kiadótól kaptam egy nyereményjáték ajándékaként.
A könyvben hétről hétre be tudjátok írni, hogy mi történt, be lehet ragasztani a fotókat magatokról, az ultrahangról, a babáról, zárójelentéseknek van hely stb.
A bolti ára 2998,-Ft. Én 1800,-Ft-ot szeretnék érte kapni!
Felhasználónevem a teszen: timea70
Sziasztok!
Zsibvásár. Felhasználónév: janyikne
Minden részletes leírást tartalmaz.
Ajánlatokat is várok, utalványokat beszámítok.
Bármely termékemre érvényes a csere lehetősége!
e-mail: janyikne@freemail.hu
akkor próbálkozz a light verzióval: írd meg neki, hogy megérted, ha gondja van esetleg és később postáz, de legyen szíves írja már meg, hogy kb. meddig várj
JA és 1 terméket tudok bizonyítani a zsibvásáron, hogy megvettem, a többire mailben állapodtunk meg. Tehát nincs nyoma.

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások