Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 110 / 2036 oldal |
Ennyit a srevoról... korrekt? Leveszik a listából?
Szerintem már hűtő sincs. 16-án nyerték a 7.-et, simán meglehet már azóta a 8.is, csak nem írták ki.
Kométa
Rájöttek,hogy nem előnyös kiírni a Fődíj nyertes nevét,még tart a játék ,mert csökkenhet a pályázók száma ?
Rájöttek,hogy nem előnyös kiírni a Fődíj nyertes nevét,még tart a játék ,mert csökkenhet a pályázók száma ?
Én játszanék még, a hűtő is jó lenne nekem, de már nyertem egy utit, és eseti nyereményből csak egyet lehet.
" alt="
">
" alt="
">Valóban fent volt, én is láttam.
Lehet, hogy rájöttek, hogy hüJeség volt közzétenni a fődíj-nyertes nevét és lekapták...
Lehet, hogy rájöttek, hogy hüJeség volt közzétenni a fődíj-nyertes nevét és lekapták...
Pár napja még fent volt a neve a nyerteslistán, nem tudom miért vették le. Fórumos, talán megírja. Passz.
"KicsiGila 2023-10-13 :: 05:26
Screvo-Kométa
Elvitték a 2 millás Ikea főnyereményt: M. Bita
10.10.én"
Screvo-Kométa
Elvitték a 2 millás Ikea főnyereményt: M. Bita
10.10.én"
7 hűtő van a listán a 8-ból, és a főnyereményt én nem látom, hogy elvitték volna...
Van nyerteslista, át lehet nézni, miket nyertek eddig.
Ezt honnan lehet tudni, robbe77?
A Kométánál már kiment a főnyeremény, úgyhogy nincs értelme pályázni rá.
Screvónál másnak is eltűntek a későbbre halasztott játékai? A Kométa mai feltöltést pedig nem számolja a főnyereményjátékhoz.
Én úgy jártam, hogy az enyém se fogadták el, pedig minden stimmelt.
Írtam nekik, hogy mégis mi volt a probléma, mert teljesítettem az összes feltételt, aztán elfogadták.
Írtam nekik, hogy mégis mi volt a probléma, mert teljesítettem az összes feltételt, aztán elfogadták.
azóta már lett 4000 feletti blokkom, amit fel is töltöttem, de arra meg még nem reagáltak
Én se szoktam kockáztatni, inkább legyen több.
De az tényleg bosszantó, ha van egy játék, ahol mondjuk az összeghatár 800, de a promóciós termék 799. 😑
De az tényleg bosszantó, ha van egy játék, ahol mondjuk az összeghatár 800, de a promóciós termék 799. 😑
Írj nekik, hogy azt írták korábban, elfogadják.
Szerintem egy próbát megér.
Szerintem egy próbát megér.
Én a P&G visszatérítéssel jártam úgy, hogy rákérdeztem jó-e a 3999 Ft-os blokk, visszaírtak, hogy igen, aztán mégsem fogadták el. Jó nem dől össze a világ, de igen egy autó nyereménynél már összedőlne
" alt="
">
" alt="
">Erről már többször volt szó a 999ft az 1000ft-e? Pl. az unilevernél, hát én nem kockáztatnék be egy autót. Inkább veszek majd kicsit drágább parfümöt.
De ha készpénzzel fizeted a parfümöt, akkor 5000 lesz a kerekítés miatt nem?
Köllene a Rossmann app-ban néhány +10%-os kuponY, ezt felhasználnák, akkor elég lönne éggggy parfümöt vönni.