" Támadnak a Rokonok "
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 21 oldal |
Akárhányszor kimegy egy nagy ajándék nekem max. 2 percem lenne a nyitásig. olyan bosszantó" alt="">
Két perccel előtte valami virtuális fatelefont kaptam a green lakásban.
00:22-kor már kiment az ultrabook. úgy látom már nem tudok sosem jókor itt lenni" alt="">
most is nyertek egy Samsung telefont.... pont a Gold szobában játszottam, de valahogy erről is lemaradtam...
Na, nekem is meghozták a dínót... elég gyatra, a kutyus legalább aranyos. De ajándék lónak ne nézd a fogát...
Ez a 3. virtuális. Már hozhatnának igazán vmi kézzel foghatót is, pl. egy fényképezőt vagy tv-t vagy akár egy bögrét..." alt=""> de csak a kávét szlopálják nálam is! Kezdek félni, h magas vérnyomásban elhaláloznak, aztán már nem is jönnek, na akkor tényleg nem lesz ajándék sem!" alt="">
Ez a 3. virtuális. Már hozhatnának igazán vmi kézzel foghatót is, pl. egy fényképezőt vagy tv-t vagy akár egy bögrét..." alt=""> de csak a kávét szlopálják nálam is! Kezdek félni, h magas vérnyomásban elhaláloznak, aztán már nem is jönnek, na akkor tényleg nem lesz ajándék sem!" alt="">
" alt="">
Kaptam tőlük most egy poroltót, de ha legközelebb jönnek és nem hoznak ajándékot, akkor őket fogom lefújni vele...! " alt="">
" alt="">
napocska10!
Igen, én is örülnék valami kicsinek is, de hiába kattintgatok " alt="">
Igen, én is örülnék valami kicsinek is, de hiába kattintgatok " alt="">
most meg Samsung fényképezőgép... ma talán már nem is érdemes játszani...
Galaxy Note-t nyert nemrég valaki, ha jól értelmezem a szabályokat, ezt csak a Gold szobában lehetett nyerni....
Samidala
Szerintem sokan örülnének egy kisebb ajándéknak is, azt se könnyű megnyerni " alt="">
Szerintem sokan örülnének egy kisebb ajándéknak is, azt se könnyű megnyerni " alt="">
Na, ez meg a másik. Nem elég, hogy nem hoznak semmit,de még szív...nak is! " alt="">
" alt="">
Így vagyok én is! Ráadásul egyre sűrűbben jönnek többen, mint amennyit meg tudok kínálni " alt="">
Így vagyok én is! Ráadásul egyre sűrűbben jönnek többen, mint amennyit meg tudok kínálni " alt="">
Közel 3000 rokont kávéztattam meg. Ezek nagyon hasonlítanak az igazi rokonaimhoz,mert "sűrűn" jönnek a potyakávéért,de a virtuális ajándékokon kívül nem hoztak még mást. Az esküvőmre nem szívesen hívnám meg őket, mert akkor nem csak a kávémat innák .... ingyen! Hm! " alt="">
napocska10 ma beküldtem a kódokat!
Igen, magasabb szinten értékesebb ajándékokat nyerhetsz " alt="">
Bár én az ajándék 60 bögrényi kávéval csak kb.160 rokont gyűjtöttem, az még sehol sem volt a "Ház ura" szinttől " alt="">
Bár én az ajándék 60 bögrényi kávéval csak kb.160 rokont gyűjtöttem, az még sehol sem volt a "Ház ura" szinttől " alt="">
Köszi.
Akkor tehát addig nem is érdemes játszani az ajándék 60 kóddal amíg nem megy be legalább egy vonalkód.
Akkor tehát addig nem is érdemes játszani az ajándék 60 kóddal amíg nem megy be legalább egy vonalkód.
Nem.
Csak az nyerhet, aki legalább egy vkódot beküld.
Csak az nyerhet, aki legalább egy vkódot beküld.
Szerintetek az, aki nem küldött még be vonalkódot, tehát az ajándék 60 kóddal játszik, az nyerhet?