Úgy vádolj valakit hazugsággal, ha van bizonyítékod!
Telefonáld végig a boltokat, ha akarod, nem dolgozom egyikben sem, sőt tovább megyek, nincs rokonom egyetlen üzletláncban.sem, olyan sem aki névileg nem köthető hozzám....
A csere-berèt nem nagy ügy vissza lapozni...
Miben is hazudtam ?
Ne maradjunk annyiban, ha nincs igazad!!!
SI
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 18 oldal |
Maradjunk annyiban, hogy nem mondasz igazat.
Azt hiszem ez az utolsó hozzászólásom lesz.
Mágnás Miska
Nem dolgozom SPAR-ban, sem INTERSPAR-ban, sem TESCO-ban, sem COOP-ban, sem wgyetlen másik kereskedelmi láncban sem.....
Egészen mással foglalkozom, szerencsére, bár van pénztárosi végzettségem egyetlen percet nem dolgoztam még vele.
Ezwn kívűl szerintem vagy 2-3 éve nem hírdettem nagyobb mennyiségű blokkot a fórumon, de nyugottan lapozgassd vissza a csere-bere 3. topicot. Nem kereskedelmi mennyiség, ha én meg tudtam vásárolni, hètköznapi ember létemre, de a belvita myereményeimből futja rá, szerintem sokan ügyesen csinálják, hogy egyik nyereményt fektetik a másikba.Egyébként jutott belőle az összes iskolai és az 1 szem óvis csoportunknak is, valamint a tőlünk nem messze lévő gyerekotthonnak is.
Flyguy
De jó neked, hogy velem kelsz, velem fekszel.
Te biztosan nem.dolgozol, annyira ráérsz.
Igen van Hőgye Paulina nevű rokon (is), a 7 gyermekem közül (is)
mindenki P-betűs, 7-ük közül már szerencsére nagykorúak is vannak, de a Manyaszekeket elő sem vettük és szerencsére olyan családtagjaim is vannak is akiknek még csak a létezéséröl sem tudsz, ki is használtam a belvitánál, és csak nyugi most is ott lapulnak a listán.....
" alt="
">
Mágnás Miska
Nem dolgozom SPAR-ban, sem INTERSPAR-ban, sem TESCO-ban, sem COOP-ban, sem wgyetlen másik kereskedelmi láncban sem.....
Egészen mással foglalkozom, szerencsére, bár van pénztárosi végzettségem egyetlen percet nem dolgoztam még vele.
Ezwn kívűl szerintem vagy 2-3 éve nem hírdettem nagyobb mennyiségű blokkot a fórumon, de nyugottan lapozgassd vissza a csere-bere 3. topicot. Nem kereskedelmi mennyiség, ha én meg tudtam vásárolni, hètköznapi ember létemre, de a belvita myereményeimből futja rá, szerintem sokan ügyesen csinálják, hogy egyik nyereményt fektetik a másikba.Egyébként jutott belőle az összes iskolai és az 1 szem óvis csoportunknak is, valamint a tőlünk nem messze lévő gyerekotthonnak is.
Flyguy
De jó neked, hogy velem kelsz, velem fekszel.
Te biztosan nem.dolgozol, annyira ráérsz.
Igen van Hőgye Paulina nevű rokon (is), a 7 gyermekem közül (is)
mindenki P-betűs, 7-ük közül már szerencsére nagykorúak is vannak, de a Manyaszekeket elő sem vettük és szerencsére olyan családtagjaim is vannak is akiknek még csak a létezéséröl sem tudsz, ki is használtam a belvitánál, és csak nyugi most is ott lapulnak a listán.....

HŐGYE "Paulina"
" alt="
"> hagyjad már
" alt="
">
ezek sose fogynak el...
50-60 blokkal labdába se rúgtok a kereskedelmi mennyiségben játszókkal szemben...
Azt hiszem, ideje lenne nem csak 2 db/fő, hanem családi limitet is beletenni a szabályzatba a gátlástalanok miatt
" alt="
">

ezek sose fogynak el...
50-60 blokkal labdába se rúgtok a kereskedelmi mennyiségben játszókkal szemben...
Azt hiszem, ideje lenne nem csak 2 db/fő, hanem családi limitet is beletenni a szabályzatba a gátlástalanok miatt

jelica!
Szerintem az Interspar is Spar.
Bocsánat, ha még nem tudnánk és munkahelyet váltottál. Előbb-utóbb úgyis kiderül a Csere-bere és a Nyertesek rovatok kombinációjából.
Vagy még azt is letagadod, hogy pénztáros vagy?
Csakúgy mint Nálad, még legalább 15 embernél lehet tudni, hogy esetleg üzletláncnál dolgozik, melyiknél, vagy kocsikból gyűjtögeti a nyugtákat. A cserére és eladásra kínált blokkokból ez könnyedén kiderül, nem kell hozzá ID-nyomozónak lenni.
És itt kerül képbe a webnyeremeny.hu, ahol szerintünk nem szabadna megengedni ezeket a csere-beréket és ezt már Galambos Dániel úr meg is igérte, sajnos sada nem tartja be. Hathatósabb intézkedésekhez leszünk kénytelen folyamodni.
Az nem jó duma, hogy senkinek semmi köze hozzá, mert más játékosok pénztárcája bánja és a megbízóknak is kárt okoz, még ha ezt egyeseknek nehéz is felfogni.
Szerintem az Interspar is Spar.
Bocsánat, ha még nem tudnánk és munkahelyet váltottál. Előbb-utóbb úgyis kiderül a Csere-bere és a Nyertesek rovatok kombinációjából.
Vagy még azt is letagadod, hogy pénztáros vagy?
Csakúgy mint Nálad, még legalább 15 embernél lehet tudni, hogy esetleg üzletláncnál dolgozik, melyiknél, vagy kocsikból gyűjtögeti a nyugtákat. A cserére és eladásra kínált blokkokból ez könnyedén kiderül, nem kell hozzá ID-nyomozónak lenni.
És itt kerül képbe a webnyeremeny.hu, ahol szerintünk nem szabadna megengedni ezeket a csere-beréket és ezt már Galambos Dániel úr meg is igérte, sajnos sada nem tartja be. Hathatósabb intézkedésekhez leszünk kénytelen folyamodni.
Az nem jó duma, hogy senkinek semmi köze hozzá, mert más játékosok pénztárcája bánja és a megbízóknak is kárt okoz, még ha ezt egyeseknek nehéz is felfogni.
Egyébként aki nem nyert, az is reménykedhet még, már az 5.naptól látható, hogy lesznek pótnyertesek, mert tűnnek el nevek a listáról.
Sziasztok!
Látom, már megint megy a szájkarate itt az SI -ben.....
Én első körben a " fekete embereket" alapból törölném a rendszerből, mert szürke nick mögül lövöldöznek arctalanul...arcátlanul....
Nem vállalják magukat, sunnyogók.....
Valaki :EZAZ - nem a másik énem.... Sejtésem van ki lehet, de tévedhetek is.... /Walaki
Hozzászólás:
2022. április 17. :: 15:21
EZAZ, Ditke-korszakodban azért a te becsületességed is kérdéses volt, csak más üzletlánccal kapcsolatban... /
Egyébként nem csak CBA és Spar játékokkal nyertem sokat, a Lidl Milka is jól ment....hála a kasszásoknak, akik nagyon rendesek voltak és egyesével leblokkolták nekem a Waffeliniket.....
" alt="
">
FlyGuy becsülendő, szintén felvállalja amit ír....de szerintem sok a szöveg......
Inkább a kezed járjon, ne a szád......lehet Jelicáék után csinálni.....
Mindenkinek adott a lehetőség.
Savanyú a szőlő?!
Ez a játék most nekem sem megy valami fényesen....mégsem kezdek másokat megszólni, több család is arat nem csak Jelicáék....
/ L...család....L család.....K....család....K-N család... SZ - B család....stb /
Csatlakozz intrika helyett, hogy FlyGuy -ék családja is fent legyen és pont.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Látom, már megint megy a szájkarate itt az SI -ben.....
Én első körben a " fekete embereket" alapból törölném a rendszerből, mert szürke nick mögül lövöldöznek arctalanul...arcátlanul....
Nem vállalják magukat, sunnyogók.....
Valaki :EZAZ - nem a másik énem.... Sejtésem van ki lehet, de tévedhetek is.... /Walaki
Hozzászólás:
2022. április 17. :: 15:21
EZAZ, Ditke-korszakodban azért a te becsületességed is kérdéses volt, csak más üzletlánccal kapcsolatban... /
Egyébként nem csak CBA és Spar játékokkal nyertem sokat, a Lidl Milka is jól ment....hála a kasszásoknak, akik nagyon rendesek voltak és egyesével leblokkolták nekem a Waffeliniket.....

FlyGuy becsülendő, szintén felvállalja amit ír....de szerintem sok a szöveg......
Inkább a kezed járjon, ne a szád......lehet Jelicáék után csinálni.....
Mindenkinek adott a lehetőség.
Savanyú a szőlő?!
Ez a játék most nekem sem megy valami fényesen....mégsem kezdek másokat megszólni, több család is arat nem csak Jelicáék....
/ L...család....L család.....K....család....K-N család... SZ - B család....stb /
Csatlakozz intrika helyett, hogy FlyGuy -ék családja is fent legyen és pont.

FlyGuy
Teljesen igazad van,nagyon érdekes! 👍🤭🤭
Teljesen igazad van,nagyon érdekes! 👍🤭🤭
Ne legyünk naivak azért általában több a blokk mint a keksz, sok esetben. 🤭😜 Meg még a chips sem fogyott el. 🙃🤣 Nem kell 1000ft elég ha 2 különböző terméket kellene venni. Az már bonyolultabb. ...és még 1000ft sincs.
A kekszeknek nem "fogyaszthatósági ideje" van, hanem "minőség-megőrzési ideje". Bontatlan csomagolásban még nagyon hosszú ideig fogyasztható marad. S ahol nagy a család, hamar el is fog fogyni.
Vajon a mai nap is feltűnik egy újabb Hőgye tag a listán?
" alt="
">
eddig nem sok nap telt el, hogy NE túnjön fel egy "csalágtag"
azért az önzőségnek és telhetetlenségnek is van határa... JA, bocs pécsieknél NINCS határa
" alt="
">
remélem, köv játéknál 1000 Ft lesz a limit, és akkor 5db romlott, penészes TUC kell egy pályázathoz
" alt="
">

eddig nem sok nap telt el, hogy NE túnjön fel egy "csalágtag"
azért az önzőségnek és telhetetlenségnek is van határa... JA, bocs pécsieknél NINCS határa

remélem, köv játéknál 1000 Ft lesz a limit, és akkor 5db romlott, penészes TUC kell egy pályázathoz

FlyGuy engem is b@sztat...
" alt="
"> V.Erika az lehet Varga Erika Mosonmagyaróvár, illetve Kovács István azok lehetnek F. Gabiék is.
(Mi sokszor már nem saját néven játszunk. Pont azért ne legyünk látótérben.
" alt="
"> )

(Mi sokszor már nem saját néven játszunk. Pont azért ne legyünk látótérben.

Akkor bocs...
Ma csak én voltam név szerint savazva....
Meg korábban is ha jött Flyguy mindig becsatlakoztál hozzá...
De valóban nem volt megszólítás.
Meg korábban is ha jött Flyguy mindig becsatlakoztál hozzá...
De valóban nem volt megszólítás.
Vagy nem úgy tűnt, hogy általánosságban beszéltem, bele a nagy világba ahogy szoktam...
" alt="
">

Jelica nem hozzád szóltam, általánosságban beszéltem.
Én tudom nem dolgozol a sparban, a tojáskeresővel nem foglalkoztam, azt sem tudom melyik játék, csak poénkodtam ha vki dolgozik, nincs ideje egész nap azt nyomkodni.
Te nem is szoktál leltárt írni.
Meg sem szólítottalak, nem is értem a reakciót.
Én tudom nem dolgozol a sparban, a tojáskeresővel nem foglalkoztam, azt sem tudom melyik játék, csak poénkodtam ha vki dolgozik, nincs ideje egész nap azt nyomkodni.
Te nem is szoktál leltárt írni.
Meg sem szólítottalak, nem is értem a reakciót.
Ja és tojáskeresővel hiába töltöttük az időt, mert a végére feladtuk és a kizárások után sem lettünk top10-esek. Erre kár irigykedni.....
Sosem kérkedtem a nyereményeimmel, bár örömmel írtam leltárt, addig amíg nem a kötözködés ment azzal is.
Igenis oda adnám bármelyik rokonomnak bármelyik szervem...és a háború (bár nem ide tartozik), szerintem egy nagyon nagy hiba...
Szerintem OV is hibázik, hogy Putyint támogatja és ergo megfeledkezik az ott élő magyarokról. Én minden nap imádkozom értük, pedig egyetlen rokonom, ismerősöm sincs ott.
Az pedig, hogy adakozom-e ugyancsak a magánügyem. De ha mindenáron tudni szeretnéd, nem csak, hogy adakozom jótékony célokra, de önkéntes munkát is végzek..... Tojáskeresőt nem egyedül csináltam, ki iskolában, ki edzésen volt, ki dolgozott is mellette. Hihetetlen, de én például dolgozom....
Asszem mindenre reagáltam.
Igenis oda adnám bármelyik rokonomnak bármelyik szervem...és a háború (bár nem ide tartozik), szerintem egy nagyon nagy hiba...
Szerintem OV is hibázik, hogy Putyint támogatja és ergo megfeledkezik az ott élő magyarokról. Én minden nap imádkozom értük, pedig egyetlen rokonom, ismerősöm sincs ott.
Az pedig, hogy adakozom-e ugyancsak a magánügyem. De ha mindenáron tudni szeretnéd, nem csak, hogy adakozom jótékony célokra, de önkéntes munkát is végzek..... Tojáskeresőt nem egyedül csináltam, ki iskolában, ki edzésen volt, ki dolgozott is mellette. Hihetetlen, de én például dolgozom....
Asszem mindenre reagáltam.
(...és minél több nyereményt mert mekkora király. Ugyanis az aztán egy emberi fokmérő mennyit nyerünk. Ugye? )
(Nem kell ahhoz egy üzletben sem dolgozni, hogy sok blokk legyen. Vagy tévedek???
" alt="
">
Meg azért a sparokban dolgozni is kell, akkor nem lett volna energia a tojásvadászat játékhoz...
" alt="
"> (csak viccőtem... )
Lehet itt vírus, háború akármi sokak csak a nyereményjáték, nyeremény... mikor világosodtok már meg???
Sz@rt nem ér az egész.
Belegondoltál már abba mi lenne ha egy rakéta eltalálná a lakóházatokat??? ...és menekülni kellene??? Úgy mint a szomszédainknak... Összes nyereménytárgyadat hátra kellene hagynod, elindulnál egy börönddel, és nem vihetnéd az összes milka párnádat max. párat???? Annyi cuccot ami a 1-2 böröndbe belefér???
Egyik kolléganő anyukája, testvére elmenekült, testvére párja ott maradt hiszen katona köteles, apukája nem tudott velük menni mert a pincébe rossz állapotba került, annyira beteg lett.
Te el tudnál indulni párod nélkül egy menekült táborba egy más országba úgy, hogy nem tudod mi lesz vele és látod még??? Miközben már nem 40 és nem is 50 éves vagy??? ...és most az embert nézem nem azt melyik ország állampolgára.
(Én nem tudnék elindulni, inkább ott döglenék meg. Nem indulnék el nélküle.)
...és ha már annyit nyersz, akár a keksszel jótékonykodj ennek a lánynak:
https://www.hirstart.hu/hk/20220331_felajanlana_e
gyik_szemet_gabriellanak_a_testvere_a_megvakitott_ke
mecsei_no_kamerak_elott_mondta_el_mi_tortent_a_tragi
kus_est
Úgyanis testvére odaadná az egyik szemét, a műtétre, illetve ha nem jön össze műszemre gyűjtenek.
Te odaadnád egyik rokonodnak az egyik szemedet, hogy lásson???
Én oda adnám neki, bár elég hülyén nézne ki, egyik szeme zöld, a másik barna.
Na ezek a nagy dolgok, nem az ki hány kuktát ír be a leltárjába, a guberált blokkja által.)

Meg azért a sparokban dolgozni is kell, akkor nem lett volna energia a tojásvadászat játékhoz...

Lehet itt vírus, háború akármi sokak csak a nyereményjáték, nyeremény... mikor világosodtok már meg???
Sz@rt nem ér az egész.
Belegondoltál már abba mi lenne ha egy rakéta eltalálná a lakóházatokat??? ...és menekülni kellene??? Úgy mint a szomszédainknak... Összes nyereménytárgyadat hátra kellene hagynod, elindulnál egy börönddel, és nem vihetnéd az összes milka párnádat max. párat???? Annyi cuccot ami a 1-2 böröndbe belefér???
Egyik kolléganő anyukája, testvére elmenekült, testvére párja ott maradt hiszen katona köteles, apukája nem tudott velük menni mert a pincébe rossz állapotba került, annyira beteg lett.
Te el tudnál indulni párod nélkül egy menekült táborba egy más országba úgy, hogy nem tudod mi lesz vele és látod még??? Miközben már nem 40 és nem is 50 éves vagy??? ...és most az embert nézem nem azt melyik ország állampolgára.
(Én nem tudnék elindulni, inkább ott döglenék meg. Nem indulnék el nélküle.)
...és ha már annyit nyersz, akár a keksszel jótékonykodj ennek a lánynak:
https://www.hirstart.hu/hk/20220331_felajanlana_e
gyik_szemet_gabriellanak_a_testvere_a_megvakitott_ke
mecsei_no_kamerak_elott_mondta_el_mi_tortent_a_tragi
kus_est
Úgyanis testvére odaadná az egyik szemét, a műtétre, illetve ha nem jön össze műszemre gyűjtenek.
Te odaadnád egyik rokonodnak az egyik szemedet, hogy lásson???
Én oda adnám neki, bár elég hülyén nézne ki, egyik szeme zöld, a másik barna.
Na ezek a nagy dolgok, nem az ki hány kuktát ír be a leltárjába, a guberált blokkja által.)