Startlap kártyavadászat
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 24 oldal |
állás...
Sőt, még kártyát felvenni sem enged:
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
.inc on line 5
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
.inc on line 8
Warning: session_register(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
.inc:5) in /www/startlaphu/kartyavadaszat/asztal.php on line 6
Warning: session_register(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
Warning: mysql_connect(): Too many connections in /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
.inc on line 5
Warning: mysql_select_db(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
.inc on line 8
Warning: session_register(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
Warning: session_register(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /www/startlaphu/kartyavadaszat/db_interface/connector
Nálatok sem lehet a saját piac oldalra belépni, vagy megint az én gépem sz...kodik?
férfiak
Én a hétre leadtam, 4 számsort, két kis és nagy sor,ennyinek elég kellene lennie.
De vajon hogyan fogom olvasni a NGC albumot a házimozi fényénél?
Mindegy erre majd ráérek akkor gondolni

De vajon hogyan fogom olvasni a NGC albumot a házimozi fényénél?

Mindegy erre majd ráérek akkor gondolni

Nem érdemes a bónuszt keresni!! az egész játék során egyszer lehet beküldeni, és ha most beküldi valaki a Startlap bónuszkódot, akkor ezzel kész is.
Van vkinek Oktatás 9?
Azt keresek!
Azt keresek!
Köszi!
A szerkesztőségben azt mondták, hogy a jövő heti Maximában és az azt követő héten lesz benne kártya, vincere
Lehet, h. volt régebben, de el tudná valaki árulni, az eheti Maximában hol van a bónuszkód? Átnéztem háromszor is, de nem találtam. Köszi.
szórakozás
Megvan, köszi. Valóban állandóan frissítgetni kell - nagyon macerás, mert irtó lassú ma a gépem....
A startlap főoldalán van.
Ha nem látod, Ctrl F5-el frissíts rá.
Ha nem látod, Ctrl F5-el frissíts rá.
Már megint nem találom azt a fránya kártyát... Tudja valaki, hol van?
Nektek is volt olyan hogy tegnap a májusira küldte el a sorokat?
nehéz dolgom volt
a játék fórumán találtam, BÓNUSZ!!!! témában

Azta....
Ügyes vagy

Ügyes vagy

Bónuszkód: Startlap
Nők
Állásban található!