katika1963!
Úgy gondolom nem voltam hibás!
Sőt normálisan közöltem,hogy a cég eldönti ki kit vert át.
Mert postázni fogom nekik!
katika1963
Na de hahóóóóó................, lehet ezt normális hangnemben is !
" alt="
">
FEDIT19 MOCSKOS CSALO VAGY,
SZEGYELD MAGAD!
VIGYAZZATOK VELE!!!
galambfeher!
Utálom ha átvernek!
Ennyi....
Ha olvasod,úgyis tudni fogod miért....
És le..arom ha majd lehordasz itt!
Akivel eddig cseréltem,tudja h rendes,megbízható vagyok!
Innentől fogva én lezártam az 'ügyet'!
Kedves fedit19! Azt hiszem idáig türelmes voltam!
3 hete várom a postán küldött tuc kódokat tőled!
Emailokra nem válaszolsz pedig 3 hét alatt kaptál tőlem egy párat.
Gondolom a cserét amit küldtem már fel használtad?!!
Nagyon szépen köszönöm a hozzá állásodat a cseréhez! így lehet gyűjtögetni.......
Ha kíváncsi vagy, akkor ne légy rest, olvass vissza.... Nem kell sokat lapozni, minek ismételni.
Ha már a Csilla teljes nevét nem írták ki, legalább a város nevét, vagy ha budapesti, a kerületet közöljétek, mert aki még nem ,,találkozott" vele, jobban figyeljen az onnan jövő csereigényekre. Köszi
Roxi 2014-05-23 :: 22:01
Igazából nem szoktam ide írni. De most szeretnék minden kedves fórumos társamat figyelmeztetni!!!!
VIGYÁZZATOK!!!
Kedves CILLÁNK visszatért, csak más néven. Ha a jövő héten sem rendezi a dolgait komolyan mondom minden adatát közzé teszek, pedig nem szeretek megbántani senkit. De ami sok az sok. Nagyon figyeljetek a cseréknél.
Foldi Csenge Debreceni lakos! Koszonom a NAGY SEMMIT AMIT KULDTEL! De mint ahogy irtam pont mazlid van,mert van ismerosom Debrecenben es felfog keresni erre szamits!!!
Csengehanna tobb mint 3 hete varom a csered es a valaszodat az @-re! JELENTKEZ VAGY MEGJELENIK A LAKCIMED ITT!
" alt="
">
Köszönöm Reácska!
A remény hal meg utoljára.
adrivik: igaz, hogy régebben, de sokszor cseréltem vele, néha késik de szokta küldeni.
Nem tudom mit tehetnék.
Már második hete nem fizet Ani82, akinek Az Utazáskiállításra szóló belépőmet féláron eladtam. Még február 28-án írt, hogy betudott vele lépni, felhasználta, azóta sem egy levél sem a pénz. Mi történhetett?
Legalább Ti nem postáztatok előre...
sajnálom de nekem is csatlakoznom kell ......nem ajánlom cillát senkinek, az tény, hogy én sem postáztam neki még semmit, mert azt írta várjam meg az övét, de lassan 2 hete várom és nagyon-nagyon szerettem volna azokat a blokkokat és nagyon csalódott vagyok, mert holnap vége a játéknak......
" alt="
">
Annyi legalább volt benned, hogy írtad, hogy ez én levelem addig ne postázzam, amíg a tiéd nem érkezik meg, mintha tudtad volna már az elején, hogy úgysem adod fel, csak hülyíted az embert...
cilla
Reméltem, hogy mecáfolod a Rólad itt leírtakat és ha már reklámozod a cseréidet, fel is adod őket... Nem is értem ez milyen szórakozás részedről, hogy átvered az embert és a privát üzenetekre nem válaszolt.
Akkor kiírom ide!! 2 hetet vártam a cserédre, már úgysem érkezik meg, de legalább tudja más is, hogy Veled nem érdemes szóba állni...
Annyi legalább volt benne, hogy írtad, hogy a
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások