A blokk regisztrációnál van egy sor:
"Alu-Bónok összege"
Na, innen érzékeli.
Minden játék más és más.
Melyiket lehetett, melyiket nem együtt köldeni, azt már leírtam.
Piroskánál sosem lehetett.
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 160 oldal |
Szóval hogy van ez az alubónos?
2000-es évek elején végig azt hírdették több pályázat is beküldhető egyszerre szinte minden játéknál... mert akkor még nem blokkos AP volt... Azt láss csodát nem szedik szét...
....és amúgy a rendszer honnan érzékeli h. egy blokkon 5 alu bónom van? Amikor feltöltöm az adatot hol van az a sor ahol ezt jelezni tudom? Mert aztán lehet én nem értek vmit... de tényleg...
Mert a blokkot a végén ellenőrzik, és nem feltöltéskor, h. jé ez ötször megy a sorsolásba...
Mert a blokkot a végén ellenőrzik, és nem feltöltéskor, h. jé ez ötször megy a sorsolásba...
Hit kérdésben nem tudok segíteni rajtad.
A több pályázat egy borítékban csak azoknál a játékoknál működött, ahol a pályázatokat gépre vitték.
Kézi sorsolásnál sosem.
A több pályázat egy borítékban csak azoknál a játékoknál működött, ahol a pályázatokat gépre vitték.
Kézi sorsolásnál sosem.
Meg már láttunk megváltoztatott jszabályt, meg nyertes értesítést holott még nem volt sorsolás. Én jobban szeretem a gyűjtögetős pénztárost az legalább vigyáz a blokkra, és tudja mire figyeljen.
Az meg gondolom nem szálka ha kapkodása miatt egy percen belülre került vmi, meg az sem h. tépkedik a plokkokat mert siet... hova siet, én sietek...
Csak én ezt meg nem hiszem el... ez kb. olyan mint h. egy nagy vmiben küldjünk be több pályázatot. "majd szétszedik"
Nem szedik... lásd: régen cba, coop, akár piroska, söröskupak játékok stb...
Nem szedik... lásd: régen cba, coop, akár piroska, söröskupak játékok stb...
S mit adj isten, a pénztárosnak igaza volt.
" alt="
">
Ezért kellene, hogy a játékosok legalább a játékhoz értsenek és el olvassák a hivatalost.
" alt="
">
"Amennyiben egy Játékos a visszaváltható minimális 5 Ft-os Alu Bón érték többszörösét számítja be egy adott Auchan blokkon, úgy az adott blokk adatait tartalmazó Pályázat annyiszoros nyerési eséllyel vesz részt a sorsoláson."
Vagyis ez most itt a más szemében a szálkát tipikus esete.

Ezért kellene, hogy a játékosok legalább a játékhoz értsenek és el olvassák a hivatalost.

"Amennyiben egy Játékos a visszaváltható minimális 5 Ft-os Alu Bón érték többszörösét számítja be egy adott Auchan blokkon, úgy az adott blokk adatait tartalmazó Pályázat annyiszoros nyerési eséllyel vesz részt a sorsoláson."
Vagyis ez most itt a más szemében a szálkát tipikus esete.
Ezért kellene h. ne csak dátumot, időt, AP-t, kérjenek a blokkról, van ott trszám, nyugtaszám, akármi... és akkor könnyebb lenne az élet.
Tegnap elgondolkodtam az élet nagy dolgain:
Voltam az Auchanban, vittem vissza üres fémdobozokat, életemben először. Az más dolog h. nem csodálkozom ha esetleg levágott kézfejek, és újj darabok is vannak abban a készülékben...
" alt="
">
8 alu bónom volt, logikus h. ha mindet el akarom sütni 8 blokk kell nekem, az is logikus h. nem árt h. ne egy percen belül legyen a vásárlás azonos játékokon belül.
Egyedül voltam így 8szor kellett fordulnom.
Egyik pénztáros kérdezte most 10ft-t vonjon le?
Másik megszólalt h. egyszerre is levásárolhatom.... mondtam neki ez most egy játékról szól, és elmeséltem neki azt a kis matekot odafent, és a kezébe nyomtam a szórólapot.
Majd kb. 4. nekifutásra sem értette az egészet, és eljutottunk odáig h. megkérdezte mi az az AP?
Itt feladtam, és mondtam csak csinálja amit kérek...
Majd hazajöttem és mint kiderült azért nem volt kíséretem, mert párom előre látta h. ez bonyolult ügy lesz, és a pénztárosokat "lemarom"
Erre azt mondtam én csak akkor szólok, h. eltépik a blokkot, nem jól blokkol, kapkod, nem érti...
...és ezzel kárt okoz, mert bocsi ha nem örülök ha egy raffaello pályázatom kárbavész... és sorolhatnám.
Ja és szegény pénztárosok...
...és tegnap este rájöttem:
Pénztárosok 50%-a nem oda való.... alkalmatlan, türelmetlen.... nem is érti amit az ember mond nekik.
Ez sok marketinges cégre is igaz.
Rengeteg olyan ember végezhet olyan munkát amihez nem ért 100%-ban.
Inkább nem mondok semmit a környezetemben csak játszok csendesen, még csendesebben, csak lassan olyan csendben leszek h. teljesen elhallgatok, és csak gondolkozok mennyi ostoba ember létezik.
Voltam az Auchanban, vittem vissza üres fémdobozokat, életemben először. Az más dolog h. nem csodálkozom ha esetleg levágott kézfejek, és újj darabok is vannak abban a készülékben...

8 alu bónom volt, logikus h. ha mindet el akarom sütni 8 blokk kell nekem, az is logikus h. nem árt h. ne egy percen belül legyen a vásárlás azonos játékokon belül.
Egyedül voltam így 8szor kellett fordulnom.
Egyik pénztáros kérdezte most 10ft-t vonjon le?
Másik megszólalt h. egyszerre is levásárolhatom.... mondtam neki ez most egy játékról szól, és elmeséltem neki azt a kis matekot odafent, és a kezébe nyomtam a szórólapot.
Majd kb. 4. nekifutásra sem értette az egészet, és eljutottunk odáig h. megkérdezte mi az az AP?
Itt feladtam, és mondtam csak csinálja amit kérek...
Majd hazajöttem és mint kiderült azért nem volt kíséretem, mert párom előre látta h. ez bonyolult ügy lesz, és a pénztárosokat "lemarom"
Erre azt mondtam én csak akkor szólok, h. eltépik a blokkot, nem jól blokkol, kapkod, nem érti...
...és ezzel kárt okoz, mert bocsi ha nem örülök ha egy raffaello pályázatom kárbavész... és sorolhatnám.
Ja és szegény pénztárosok...
...és tegnap este rájöttem:
Pénztárosok 50%-a nem oda való.... alkalmatlan, türelmetlen.... nem is érti amit az ember mond nekik.
Ez sok marketinges cégre is igaz.
Rengeteg olyan ember végezhet olyan munkát amihez nem ért 100%-ban.
Inkább nem mondok semmit a környezetemben csak játszok csendesen, még csendesebben, csak lassan olyan csendben leszek h. teljesen elhallgatok, és csak gondolkozok mennyi ostoba ember létezik.
...hát elég szomorú...
Öcsém azt mondta, hogy a kecskeméti Pennyben nagyon sok matrica volt a földön elszórva. Persze Ő nem az a típus, aki lehajolna érte.
Jaj mert ez biztos kimaradt vhonnan... lemaradt... stb...
Meg ahogy vásárolnak az emberek... 6 nestlé termék 1 blokkkon, 2 raffaello, 2 coca, szintén egy blokkon...
Csak 2 nestlé termék, és sorolhatnám...
Ilyen blokkok megtalálásánál igencsak fő a fejem...
Meg ahogy vásárolnak az emberek... 6 nestlé termék 1 blokkkon, 2 raffaello, 2 coca, szintén egy blokkon...
Csak 2 nestlé termék, és sorolhatnám...
Ilyen blokkok megtalálásánál igencsak fő a fejem...
Miért mert hozzányúlni a dolgaidhoz!
Mostanában velem az törénik h. az utánam lévő vásárló, összepakolgatja azt amit én szétpakolgatok h. külön fizessek...
vagy álljak be 3-szor a sorba?
" alt="
"> amíg én vásárolok ,várjon mindenki
, én is kivárom az előttem lévőt,ha a fél boltot vásárolja is
" alt="
">
volt már nekem is beszóltak,mit szórakozok a blokkokkal
" alt="
"> NEM ÉRDEKEL
ezért jó a Tescó
" alt="
"> úgy blokkolok ahogy szeretnék !

, én is kivárom az előttem lévőt,ha a fél boltot vásárolja is

volt már nekem is beszóltak,mit szórakozok a blokkokkal

ezért jó a Tescó

Akkor sem mehet haza hamarabb, ha egyben blokkoltatsz.
Én már az elején közlöm határozott hangon, hogy (pl.) 3 blokkot kérek!
Örüljön, ha nem kérek azonnal blokk másolatot/újranyomást is.
Én már az elején közlöm határozott hangon, hogy (pl.) 3 blokkot kérek!
Örüljön, ha nem kérek azonnal blokk másolatot/újranyomást is.
ahogy legutóbbi is sóhajtozott a pénztáros és a mögöttem álló, hát nekem annyira nem tetszett a külön blokkoltatás, mert egyébként sem nyerek mindig csak mondjuk egy-egy játékkal, az a blokk visszakérés még belefér
" alt="
">

carla
Külön blokkoltatni sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint várni a bumeráng blokkot.
Külön blokkoltatni sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mint várni a bumeráng blokkot.