mel6
majd bejön neked is. Szintén kis dolgokat nyerek, de annak is tudok "örömködni". Tudod sok kicsi aztán meg a nagy

Jelenleg gyeden vagyok 13 hónapos Bertold nevű kisfiammal,ugyhogy ráérek.Egyébként értelmi fogyatékosokkal foglakozok mint gyermek és ifjúságvédelmi felelős.Nyeréssel kapcsolatban:pancser vagyok ritkán nyerek.Eddig nem sok nyeréssel büszkélkedhetek,azok is kis ajándékok voltak.Persze aki a kicsit nem becsüli.....
Még gyeden vagyok egész 19 napig, aztán újra a munka egy kisváros óvónőjeként.Játszani ritkán szoktam,egy nagyobb nyereményem volt régebben a Danubius rádióval,meg cola kupak,babás nyereményjátékok. Mindig morogtam a férjemmel a net végett,de aztán bekötötték az ADSL szolgáltatást és én is rákaptam a netre.. Ott találtam ezt az oldalt miközben rákerestem a Pampers játék elérhetőségére.Azóta sokkal többet játszom,főleg mióta nyertük az utazási utalványt a Metroba. Így nyáron majd nélkülöznöm kell egy hétig benneteket amikot elutazunk Egyiptomba.
Véndiák vagyok a Szegedi Tudományegyetemen, ha minden igaz, akkor idén végre befejezem. Párommal együtt játszunk, kb. 2 éve, a fórumon kb. egy éve vagyok aktívabb. Ha mostantól nem nyerek semmit, akkor is megérte és nem panaszkodnék. A fórum nélkül valószínűleg sohasem jutottunk volna el a piramisok lábához...
A régiek tudják, hogy könyvtáros vagyok egy férjjel és egy kamasz pasassal, aki nyert már nekünk egy autót. Elég rendszeres játékos vagyok (ismeretségi kör ezt megszállottságnak hívja) Minden nyereménynek örülök, mert óriási a család.
Én sima közalkalmazott vagyok, 2 gyerekkel, elég régóta küldözgetem a különféle dolgokat, komolyabban 2 éve. Azóta nagyon pozitív a mérlegem, például a tavalyi Duracell fődíj nélkül is az eddigi legjobb évem lett volna. Tudom, hogy vannak akik sokkal többet nyernek nálam alaphelyzetben, de ha nekem marad az eddigi tendencia akkor már nagyon elégedett leszek.
Sok mindent elteszek, dobozolva meg minden, és az ajándékokat is az ünnepek szerint. Pl. vannak félretéve olyan társasjátékok, könyvek amik 2-3 év múlva lesznek jók a lányoknak, de akkor meg milyen jól fognak jönni 1-1 ünnepkor.
És sok hátizsák, póló, sapka és hasonló az iskolai tombolákon talál új gazdára.
Aki a "Duracellel nyaralt" én vagyok, és a kíváncsiságot kielégítve kb. 8-10 blokkom volt. Ebből több nyuszi jött össze (jól jött húsvétkor) 1 elemlápma és a fődíj.
Az elemek pedig azóta már rég elfogytak a különféle ketyerékbe itthon.
Én most gyedezek a kisebbik manóval, aki 7.5 hónapos, plusz a nagyobb is itthon van, aki 2 év 7 hós. Egyébként beszerzőként dolgozom egy külföldi tulajdonú cégnél.
Régóta játszom már mindenféle nyereményjátékokkal, de igazából december óta kezd nagyon nagy méreteket ölteni ez a "játékszenvedély", mióta megtaláltam a fórumot is ezen a weblapon. Előtte csak a játékokról szoktam itt olvasgatni. Azóta meg cserélgetek is ezerrel

Sziasztok!
Életem főszerepe a család: 2 gyerek, férj, kutya..macska.
Másod sorban egy ital nagykernél vagyok üzletkötő.
Unalom űzésként 2. éves vagyok gazdaság mérnök szakon.
fozo.gabi, azt hiszem sada írta (ha nem Ő akkor bocs ) valaki új belépőnek, aki játszik százzal annak nagyobb az esélye, de Ő is és más is nyert már egy pályázattal is. Bocsánatot kérek attól topictárstól aki a duracellel nyaralt, nem is tisztem és semmi közöm hozzá, de ha megosztod velünk; hány pályázatot küldtél be?
Hatvanhét!
Én is Fortunában hiszek! Ezért van az, hogy próbálok minél több játékban, mégha csak egy pályázattal is részt venni, hogy az esély meglegyen arra, hogy Fortuna nekem kedvez!
Most nincs kedvem visszakeresni néhány hétre, de ha jól emlékszem egy pécsi illetőségű topicos írta: kb. 32000 közül egy kisgyerek húzta ki a nyereménykocsit és rá néhány hétre valami mást is nyertek!
Senkit sem szeretnék megbántani semmiféle érzelmében,de én FORTUNÁBAN hiszek a legjobban. Ja a sokat szapult RD:-ben is nyertem 100.000. FT-ot, de ez még előttetek volt.
Rám is hatással volt, hogy olvastam itt a különböző nyereményeket. Előtte én is hallottam furcsa történeteket, például hogy a cégvezető és a két helyettese nyerte az ajándék autókat. Ehhez képest pozitív motivációt adott ez az oldal.
Nekem itthon kb. másfél éve van netem, azelőtt csak a cégeknél engedtek " motozni " , utána találtam rátok. Azt megelőzően igazán nem hittem az ilyen nyerési lehetőségekben, bár volt ismerősöm aki az XY kövön sütött pizzával nyert egy lakást 2.5 millió FT. értékben, de azt gondoltam ez csak annak megy akinek van ismerőse. Amikor megtaláltam ezt az oldalt és olvastam az " őskövületek " évi zárszámadását rájöttem, hogy csak kitartás és némi türelem ( postapénz ) kétdése. Igaz engem még elkerült a nagy nyeremény, de ami késik nem múlik. Nyerni nagyon jó, én szinte mindent elajándékozok, alig-alig tartok meg valamit mégis mindenki irigykedik, bár szedik is össze ( no ez szépen magyarul volt ) a "szemetet " nekem!
hatvanhét
ja!
a csúcs az volt, amikor egy üveg pezsit kaptam a sógornőmtől, és le volt kaparva a vonalkód. Aztán nevetve odaadta,és közölte csak látni akarta az arcomat, hogy mit szólok az "értékcsökkent" áruhoz
Háát. Én élelmiszerraktárvezető voltam és rengeteg Vénuszt raktároztunk,meg Olympos citromlevet. Az olímposnak volt egy játéka, amivel 9 klassz és drága teáskészlet és egy autó volt a főőőő nyeremény
a 10-ből nekem a készletből jutott. Ez adta a löketet.
Azóta mindennel játszom. "szakszerű" rendszerezés mappában, az is ami nem játszik most de majd tuti fog. Hát így jött. De semmi baj ezzel hiszen azért jó a csere topick, hogy amid nincs cserélni tudjad,hiszen butaság lenne valamit amit nem eszel, vagy iszol, csak a játék miatt megvenni.
Én még nem nyertem nagyobbat, de bízom benne, hogy nemsokára bejön valami!
Addig sem panaszkodom, mert sok mindent nyertem tavaly, és idén is leszámítva két és fél hónapot, amikor semmi nem jött össze, szépen gyűlik a nyertes listám.
Tavaly júniusban lettem függő, amikor erre az oldalra rátaláltam. Előtte csak néha küldtem be pár dolgot, azóta nagyrészt a vásárlásaimat az határozza meg, hol és mivel van játék, mit lehet nyerni.
Tök jó ez a topic!
Többen írtátok már, hogy ha jól értettem, egy nagyobb nyeremény adta a lökést az igazi játékszenvedélyhez. Jól értettem? Másnak hogyan kezdődött ez a hobby vagy ez a "szenvedély"?
Én létsítményfelelős vagyok egy diákotthonban. Kicsit több időm volt ezelött,de hát más beosztás több munka. Nagyfiam (21) és férjem beletörődött szintén a szenvedélyembe, amire egyre kevesebb sajna az időm. Kollégáim mindig cukkolnak, hogy ez a vonalkód vagy az nem kidobható,mert én biztosan "beszedem" tőlük. Persze mikor egy egy nyeremény beficcen akkor jaj de jó neked, de szerencsés vagy stb. Legutóbb a fényképezőnek örült a család ami bár még itt sincs,de a fiam a barátnőjének elkunyizta.

Sőt. Már bejelentik,hogy mit lenne jó nyerni

Takarító kisvállalkozás néhány ügyvédi irodának ( a párom az egyiknél recepciós ), ezenkívül, kirándulás, sörözgetés, borozgatás....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások