Ismerős.
Próbáld meg később, van még pár nap az évből.
Nekem végül sikerült, "elidegenítés" nélkül.
Sürgős segítségkérés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 888 oldal |
Nincs közületek valaki, aki Vodafone-os és tudna segíteni adategyeztetésben? Azt írja, elidegenítés szükséges, mert nem az én nevemen van a kártya, lépjek be. Ha belépek, kiírja az összes valós adatomat, tehát mégis csak az én nevemen van. Járt már így valaki?
jmarcsika
Itt próbáld megkeresni.
https://www.tanacsadono.hu/#/app/search
Itt próbáld megkeresni.
https://www.tanacsadono.hu/#/app/search
1 db mai napi Etele Pláza blokkra lenne szükségem. Bármilyen kicsi összegű elég lenne
Macika igen én is sokat. És az a baj hogy törlik is azt a hsz-t így az oldal sem látja ha sorsol. Én meg nem tudom vissza keresni melyik oldalon volt
Macika! Igen, én is kapok ilyet. Sajnos a nyereményjátékok alatt már nem szívesen veszik a sokszoros hozzászólásokat
" alt="
">

Macika én is kapok ilyet.
Segítseket, hogy ez mit jelent, sorra kapom a facebookon!
""Hozzászólásod közösségi alapelveinkbe ütközik""
Más is kap ilyent?
Köszönöm a választ!
""Hozzászólásod közösségi alapelveinkbe ütközik""
Más is kap ilyent?
Köszönöm a választ!
Az előző beírásomból kimaradt a nem szó. Helyesen a dátum nem lehet jövőbeli. Mai dátumot írtam. (Gyermelyi)
Az nem fórum volt, csak új témakör.
Most jó helyre írtad.
Már most is kb. 180 témakör van, negyedét sem használjuk.
Képzeld el, mi lenne, ha minden beíráshoz új rovatot indítanánk?
" alt="
">
Most jó helyre írtad.
Már most is kb. 180 témakör van, negyedét sem használjuk.
Képzeld el, mi lenne, ha minden beíráshoz új rovatot indítanánk?

A gyermelyit nem tudom feltölteni ,azt írja az idő lehet jövőbeni. Mai dátumot írtam😡
Sziasztok!
Tegnap csináltam egy új fórumot avon néven, de sajnos valamiért kitörölték, pedig hasonlót nem láttam ahová a kérdésemet feltehettem volna.
Leírom ide, bízva benne hogy maradhat, vagy hogy jó helyre írom.
Békéscsabán keresek Avon tanácsadót, vagy koordinátort akitől tudok venni 2 db.: Mark gél állagú szemceruza: tropic teal színben.
Köszönöm.
Tegnap csináltam egy új fórumot avon néven, de sajnos valamiért kitörölték, pedig hasonlót nem láttam ahová a kérdésemet feltehettem volna.
Leírom ide, bízva benne hogy maradhat, vagy hogy jó helyre írom.
Békéscsabán keresek Avon tanácsadót, vagy koordinátort akitől tudok venni 2 db.: Mark gél állagú szemceruza: tropic teal színben.
Köszönöm.
Torv1k
irj emailt, megbeszéljük
zsofia.rola@gmail.com
irj emailt, megbeszéljük
zsofia.rola@gmail.com
Ahol a kód a termékben van, ahhoz nem.
De ennél a játéknál le lehet tépegetni a kártyákat a csomagolásról, ezért kell a blokk is mellé.
De ennél a játéknál le lehet tépegetni a kártyákat a csomagolásról, ezért kell a blokk is mellé.
Mármint mi az átlátszó? Évek óta játszom a Pöttyössel, többször is nyertem már, sosem kellett blokk a kódon felül... Most hibáztam, de gondoltam mások akik figyelmesebbek több blokkot is eltettek, hátha van aki megosztaná... Elnézést ha bármi szabályt megsértettem
" alt="
">

Torv1k
Ez nem érdekes, inkább átlátszó 🤣
sada én törölném.
sada én törölném.
Torv1k
sada én törölném.
sada én törölném.
Sziasztok! Egy érdekes kéréssel fordulnék hozzátok...(adminok előre is köszönöm ha maradhat legalább 1 napig...) A Pöttyös nyereményjátékban sikerült jó időpontban feltölteni a kódot és nyernem, azonban sajnos elkerülte a figyelmemet, hogy a blokkot is meg kellene tartanom. Van esetleg bárki a csoportban, aki szintén játszik a Pöttyössel, de figyelmesebb volt és lenne egy felesleges blokkja (november 3. előtt, multipack, Sparban vásárolt). Nagyon szépen köszönöm előre is!
Nekem Maxxonnál nem volt soha probléma
" alt="
">
Tegnap este is ezt írta ki. Írtam nekik és azt javasolták frissítsek....
Mégsem működik.

Tegnap este is ezt írta ki. Írtam nekik és azt javasolták frissítsek....
Mégsem működik.
Köszi szépen, akkor nem tudom mi oka lehet, itt nem...
Látta a kérdések topicban más is írta, hogy hibát jelez.
Látta a kérdések topicban más is írta, hogy hibát jelez.