Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 143 oldal |
kedves futár elküldted már az emailt?mert nem kaptam semmit
Kedves Futár megnéznéd, hogy Fésű István szerepel-e a listádon és ha igen lehet-e tudni, hogy kb. mikor fogjátok szállítani?
Köszönöm előre is
Köszönöm előre is

Köszönjük!
Kedves Ptune,
Küldök neked egy mailt, mert kicsit hosszabb lesz.
futár
Küldök neked egy mailt, mert kicsit hosszabb lesz.
futár
Kedves Futár!
Dél-Borsodba mikor szállítotok?
Köszi
Dél-Borsodba mikor szállítotok?
Köszi
Szia SOrsi,
Neked is:
mindketten szerepeltek a nyertesek között.
futár
Neked is:

futár
Kedves Ritu16!
Mindketten rajta vagytok!
futár

futár
clari! A Tescos ajándékokat csomagos postás hozta.
Sorsi, én tegnap hívtam őket, irányítószámot kértek, aztán nevet, és megmondták, hogy beérkezett, és érvényes 

a Knorr-Tesco-s ajándékokat is futár hozza?
Honnan tudjátok, hogy rajta vagytok-e a listán. Én a múlt héten hívtam őket, de akkor nem mondtak semmi érdemlegeset.
Futár megnéznéd, rajta vagyok-e a listán Selmeczy Orsolya Dunakeszi, Selemczy Györgyné Göd
Köszi
Futár megnéznéd, rajta vagyok-e a listán Selmeczy Orsolya Dunakeszi, Selemczy Györgyné Göd
Köszi
Kedves Futár!
Megnénéd nekem, hogy rajta vagyunk a 2. listán? Opavszkiné Békéscsaba Tóthné B. Rita Gyula Köszi
Megnénéd nekem, hogy rajta vagyunk a 2. listán? Opavszkiné Békéscsaba Tóthné B. Rita Gyula Köszi

Playboy22!
Azokhoz a nyertesekhez adunk telefonszámot, akiké szerepel abban a listában, amit kapunk az Unilevertől. Erről kérdezd meg a diszpécsert.
futár
Azokhoz a nyertesekhez adunk telefonszámot, akiké szerepel abban a listában, amit kapunk az Unilevertől. Erről kérdezd meg a diszpécsert.
futár
Kedves Anett20!
Valóban nyertél, de még nem kellett volna megkapnod a tálat, mert tegnap kezdtük teríteni. Pici türlmet kérünk. Ha javasolhatom - minden nyertesnek - előbb kérdezzetek rá nálunk, mi megnézzük a listánkat, és megmondjuk melyik fordulóban nyertetek, és hogymikor várható az aji. (Bár tudom, sok a melójuk, azért gondolom nem bántottak a Knorr munkatársai.)
futár
Valóban nyertél, de még nem kellett volna megkapnod a tálat, mert tegnap kezdtük teríteni. Pici türlmet kérünk. Ha javasolhatom - minden nyertesnek - előbb kérdezzetek rá nálunk, mi megnézzük a listánkat, és megmondjuk melyik fordulóban nyertetek, és hogymikor várható az aji. (Bár tudom, sok a melójuk, azért gondolom nem bántottak a Knorr munkatársai.)
futár
Nógrád megye Salgótarján környékére ma telítik az ajikat !
Anyukám és a nővérem már meg is kapta !!
Meglepi volt nekik nagyon örültek !
Anyukám és a nővérem már meg is kapta !!
Meglepi volt nekik nagyon örültek !
futár/futárka,
most már én is érdeklődnék, mert tegnap megtudtam, hogy beért és érvényes a pályázatom (2. fordulós) 6. kerületbe jártok mostanában?
köszi
most már én is érdeklődnék, mert tegnap megtudtam, hogy beért és érvényes a pályázatom (2. fordulós) 6. kerületbe jártok mostanában?
köszi
Kedves Futárka!
Olyan gyorsak voltatok, hogy már tegnap kivittétek.
Köszi!
Olyan gyorsak voltatok, hogy már tegnap kivittétek.

Köszi!
Kedves Futárka!
Szeretném megkérdezni, hogy a III. ker.-be Csillaghegyre mikor viszitek a tálat/tálakat?
Előre is köszi a segítséget!
Ani
Szeretném megkérdezni, hogy a III. ker.-be Csillaghegyre mikor viszitek a tálat/tálakat?
Előre is köszi a segítséget!
Ani
Nagyon köszi futárka!

Futárka!A futáraidnak adtok telefont hogy tudjanak a címzettekkel egyztetni?Mert ma is volt egy csomó címem,ahol nem voltak otthon,és hozhattam haza a sok szép tálat, mert nekünk csak egy diszpécser van,aki vagy hív,vagy nem.