Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 259 oldal |
Elütötték a cicámat! Meghalt! Már csak ő volt nekem! Anya fél éve ment el!
Azt hiszem, webnyereményes. A fészen régen volt fenn. Tud valaki valamit Korenné-ról?
Autós hirdetéseket olvasgatok. " nagyon sok extra van amit itt most nem sorolnék"(???) írják több hirdetésben ahol milliókat szeretne kapni eladás esetén. Most komolyan, lehet bennem van a hiba? Én úgy gondolom,hogy az extrákat pl hány légzsákos az autó bele kellene írni bakker vegyen már annyi fáradtságot,hogy leírja mert az ilyet fel sem hívom pedig érdekelne a típus
Kinder. Vettem 2db-ot.
1. 499ft
2. 999ft
Pályázati feltétel: legalább 1499....
( Kasszánál meg felfelé kerekítenek! )
1. 499ft
2. 999ft
Pályázati feltétel: legalább 1499....
( Kasszánál meg felfelé kerekítenek! )
FlyGuy!
Gratulálok! Ez azt jelenti,hogy Nekem az 'Mfőnyeremény marad? Jó, rendben!
Gratulálok! Ez azt jelenti,hogy Nekem az 'Mfőnyeremény marad? Jó, rendben!
https://i.ibb.co/9gNgwNr/Screenshot-2024-02-08-17-56-
12.png
12.png
én már a 3dik Sport 10e-re küldöm..." alt=""> az a titka, hogy sokat kell beküldeni " alt="">
Akinek sikerül egy 10 ezres uti a sporttal az elmondhatja ,hogy látta Colombo feleségét
Igény volna rá
Szoktam mondogatni, hogy "Mindenki monnyon le!".
Nos, lassan megtörténik...
Nos, lassan megtörténik...
Proli beszólás ...nem azt mondtam hogy az vagy..eperszedős s az aktatologstó példa volt ......
Azért öröm volt veled beszélgetni " alt="">
Azért öröm volt veled beszélgetni " alt="">
Aztak*rva...
Azért rögtön proli is lettem meg akta tologató is....
Huuuu, nagyon rossz emberismerő vagy.
Én nem dolgoztam eperföldön és nem vagyok aktatologató sem. Úgy adódott, hogy fél évig voltam Lidl dolgozó, aztán más/jobb adódott és tovább álltam... Nem említettem velük kapcsolatban sem semmi negatívat szerintem...
Ahogy nem állítottam, hogy biztosan minden COOP-ban ez van, hiszen egy pici üzlet nyilván más! Itt több nagy bolt is van és mindegyikben jellemző amit írtam, de a legnagyobbra leginkább... Megírtam mit láttam/tapasztaltam velük kapcsolatban és te rögtön beállítottál volna melléjük.
Megírtam, hogy megvolt.
De írtam ellenpéldát is, hogy van ahol igenis lehet külön, telejesen elkülönülve blokkoltatni.
Erre rögtön hazug is vagyok...
Most a prolinál/eperszedőnél tartunk.
Pedig jottányit sem ismersz.
Szerintem tényleg hagyjuk!
Jóéjt!
Azért rögtön proli is lettem meg akta tologató is....
Huuuu, nagyon rossz emberismerő vagy.
Én nem dolgoztam eperföldön és nem vagyok aktatologató sem. Úgy adódott, hogy fél évig voltam Lidl dolgozó, aztán más/jobb adódott és tovább álltam... Nem említettem velük kapcsolatban sem semmi negatívat szerintem...
Ahogy nem állítottam, hogy biztosan minden COOP-ban ez van, hiszen egy pici üzlet nyilván más! Itt több nagy bolt is van és mindegyikben jellemző amit írtam, de a legnagyobbra leginkább... Megírtam mit láttam/tapasztaltam velük kapcsolatban és te rögtön beállítottál volna melléjük.
Megírtam, hogy megvolt.
De írtam ellenpéldát is, hogy van ahol igenis lehet külön, telejesen elkülönülve blokkoltatni.
Erre rögtön hazug is vagyok...
Most a prolinál/eperszedőnél tartunk.
Pedig jottányit sem ismersz.
Szerintem tényleg hagyjuk!
Jóéjt!
Adjak a boromból? Teszek bele sanaxot is. 🤫🤫🤫🤫
...8 ik emeleten akta tologatós fingreszelők .. két fénymásolás között arról csacsognak milyen színű szója latte megy a mai rucihoz, aztán a főnök lezavaja a boltba 3 napra dolgozni, s évekig tolja milyen jól dolgozott...
Fél évig álltál a túloldalon, olyan vagy mint a csávó aki 3 hét angliai eper szedés után , ahol végig nagyarokkal dolgozott ,"elfelejt" magyarul.. " alt="">
A" jól megvannak fizetve dolgozzanak is" meg eléggé proli beszól
Sok coopba megfordulrmtam de amit te láttal nem tapasztaltam..
Azt viszont igen, hogy a hentes pultban kiszolgáltatottság majd a kasszába is ő volt
Tudod ők is hisznek a kommunikáció erejében..
A" jól megvannak fizetve dolgozzanak is" meg eléggé proli beszól
Sok coopba megfordulrmtam de amit te láttal nem tapasztaltam..
Azt viszont igen, hogy a hentes pultban kiszolgáltatottság majd a kasszába is ő volt
Tudod ők is hisznek a kommunikáció erejében..
Aztán bezárt az a coop.
Mindig elütötték az Áfát a 18% került a 25%os gyüjtős blokkra. Mondtam az úgy nem jó. Nem tudok vele játszani. Agyukra mentem a játékokkal.
Ezt írtam:
Szerintem meg inkább legyen dolga és csinálja, minthogy dolog nélkül ődölög, elég sokat megkeres egy ALDI pénztáros!
Vagyis: azt akartam ezzel mondani, hogy inkább legyen mit tennie, mint, hogy beszélgetve unatkozik.
Egyetlen szóval sehol nem állítottam, hogy tapasztaltam volna ilyet az ALDI-ban ! Hol olvastál tőlem ilyet ?
Az, hogy áttértem egyik boltról a másikra annak az oka, hogy a COOP-ban viszont napi szinten tapasztalom is (viszont azt is tudom, közel sem keresnek ott annyit mint az ALDI-ban.... Lehet ez is egy ok.... Meg más is....).
Lidl-ben meg személyesen voltam érintett.
Továbbra sem látom az ellentmondást.
De nyilván az én hibám....
Hahaha. Egész nap kommunikálnak, hogy mit kellene tenniük ?! Jó vicc volt... vagy évek óta ezt vitatják....
Mindegy. Meddő vita!
Azért szép, tartalmas estét nektek!
Szerintem meg inkább legyen dolga és csinálja, minthogy dolog nélkül ődölög, elég sokat megkeres egy ALDI pénztáros!
Vagyis: azt akartam ezzel mondani, hogy inkább legyen mit tennie, mint, hogy beszélgetve unatkozik.
Egyetlen szóval sehol nem állítottam, hogy tapasztaltam volna ilyet az ALDI-ban ! Hol olvastál tőlem ilyet ?
Az, hogy áttértem egyik boltról a másikra annak az oka, hogy a COOP-ban viszont napi szinten tapasztalom is (viszont azt is tudom, közel sem keresnek ott annyit mint az ALDI-ban.... Lehet ez is egy ok.... Meg más is....).
Lidl-ben meg személyesen voltam érintett.
Továbbra sem látom az ellentmondást.
De nyilván az én hibám....
Hahaha. Egész nap kommunikálnak, hogy mit kellene tenniük ?! Jó vicc volt... vagy évek óta ezt vitatják....
Mindegy. Meddő vita!
Azért szép, tartalmas estét nektek!
Nálunk a coopban egyszer hárman küzdöttek az utalvány és a kp egyszerre felhasználásával, azt mondtam na ezt a sarki sparban csinálnák meg. Azt mondták ha vmi nem tetszik menyjek oda. 😁 Mondtam de hát coop utalványom van. Nyertem...
...és az Aldis kukákban a blokkok meg csak ott várják, várják a jobb sorsukat... 🤔🤣😱🤪