Hol a Dél Csillaga????
walbert a madaram.
kovax
mentsd el újra a struccodat, nem kell változtatni semmit, és lesz zöld négyzet
Sziasztok Struccozók:-)
Látogassátok meg a maciimado nevű struccomat, kérlek benneteket.
Cserébe ő is szívesen megy vendégségbe.
Köszi
Remélem mindenki rajta van.
Így könnyebb lesz tényleg.
judit.
simones - justhappy - kolika - fareo - moreno - tikana - csenzso - lanafeel - rika113 - galeria - ibolya - timcsu78 - iondi - goldwoman - bogarak - pocok - paintmaki - macskusz - wen - kovax - denisz - erka70 - hugi71 - lexi - sohaj - berci - judit. - DaisyDuke - hajni - timcsu78 - anett82 - leona - smile - beato - nicika - ktamas - bjudit - kivi - roli - edittke
Én is körbenéztem

Én is látogattam...azt hiszem...mindenkit.
Legalábbis igyekszem.
Meglátogattam én is jópáratokat,köszi az eddigi látogatóknak!
Nem kéne ide beírni összegezve, kinek mi a strucc nickje a tic-tacon?
Könnyebb lenne a keresés! Csináljunk 1 listát.
Látogatunk, látogattunk, már az egész család látogat, sőt a pizzafutár is meglátogatott, mert mi a struccokat látogattuk

ki tudja, hogy ha valaki 2 nappal ezelőtt járt nálam akkor van pont és mi van ha ma is volt nálam, akkor van pont?
én is a Tic-ben vagyok, látogassatok!
én is a TICben vagyok, de nincs ott a négyzet, jöjjetek hozzám is látogatni és visszaadom... kovax strucchoz

sziasztok, nekem ott is edittke a nickem. Most megyek végiglátogatok akit még nem néztem meg

gyertek ti is

de én is azt jelöltem be, még sincs zöld négyzetem

Tic csapatban vagy.

Mi az a zöld négyzet néhány strucc mellett?
bogarak úgy keresd.

Köszönjük! Megint mindenkinek viszonoztuk a látogatását, gondolom a tiédet is, de "vw " struccot nem találtunk

Kivi és roli strucc is meg lett látogatva és a többiek is.
Én nem leszek ma ebéd.

Mi is a fiammal, "roli"-val ezt tettük, de új látogatónk nem volt, pedig ugyancsak szépen látogattunk. Lehet, hogy a strucc lesz az ebéd

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások