Köszi!
Akkor viszont mire jó a kód a cigisdobozban?
Csak a hostesektől kapott kóddal lehet játszani:
A már meglévő ügyfélkódunk 8 számjegyből áll.
A hostesek álltal osztogatott kóg 6 jegyű, és betű - szám vegyesen.
Február 19-től április 1-ig szórakozóhelyeken lehet a hostesekre rátalálni.
Sok szerencsét!
U.I.:
Szvsz. nem fognak visszahívni, ilyen promókról nem mesélnek telefonban.

Tud már valaki valami konkrétat a témában? Èn hívtam az info vonalat ma, egy úr azt mondta, hogy még nem mondhat semmi biztosat a játékról, és csak a hosteseknél lehet majd játszani, de majd megkérdezi pontosan a központtól és visszahív. (Azóta is várom a hívását.) A kezedbenakod honlapot nem is ismerte. :-(
Elérhetőségek topicban biztos megtalálod.
Sziasztok. mi az .(info-vonal) tel száma?
email ment minden érdeklődőnek
remélem tudtam segíteni

c-boy
Ahelyett hogy itt dúl-fúlsz, inkább olvasd el, mi írt:
Megkérdezte őket, ezt a választ kapta.
Gondolod, ildicc boldog lett tőle?
idicc annyira kreativ vagy....a hozzászólásod kb az is lehetett volna hogy töltsem az estém pesten
ildicc Hozzászólás - 2007. február 25. :: 20:28
c-boy, töltsd az estéidet billiárdszalonokban - azt írták, így juthatsz hozzá...
c-boy Hozzászólás - 2007. február 25. :: 20:25
új malboros kódot keresek, vagy infót a promócióról
e mailben is várok segitséget, infót
szerintem a régi kódok is játszanak ahogy én tudom, mivel aki évek óta játszik az észrevehette volna...egyébként kezd negativvá válni és ellenségessé az egész fórum...
Nem mindegy, ha csak a helyszínen kapott kóddal lehet játszani?
savika milyen számra? ird már le a játékot
Olyan nincs,nem fogják felvenni,hanem majd visszahívnak.(info-vonal)
valamit megtudni az uj játékrol.
sziasztok. nem tud valaki egy telefonszámot amit fel is vesznek, ahol lehet valamit megtudni és személyes kodot kapni. elöre is Köszönöm.
tegnap este az egyik budapesti billiárdszalonban voltak hoszteszek. ki kellett tölteni egy adatlapot, kaptam egy új személyes kódot és ezzel játszhatok. Február 19-től április 1-ig minden héten csütörtök-péntek-szombat este 20 óra és hajnali 2 között kell beküldenem. 1 nap 1szer. Mindenféle ferraris dolgokat lehet nyerni, elég nagy az esély, mert sok az ajándék. Van sokfajta nyeremény, pl apple notebook. Sajna nem tudom mik még, mert csak a kódkártyát kaptam meg. Van még talán dzseki meg táska stb... A fődíj pedig valami utazás ahol ülhetsz ferrariban.
de ez nem függ össze vásárlással.
c-boy
Ha igen, be fogjuk írni.
vki kapott már infót erről?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások