Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 26 oldal |
Köszi minden világos. Megvan a csizma és ezzel meglett a harmadik telefonszám is . De hol a második? A házból kitudtad szedni a szemetet ?
Köszi a segítséget . Óriási sikerélmény ! Megvan a kulcs, a szalonna , már csak a kutya hiányzik .
Még mindig nem jutottam semmire , se kulcs se kutya se szalonna se csizma . Segitene valaki ? Köszi !
Sziasztok! Súgjatok nekem is ! Hol a T-com kulcs és a szalonna? Előre is köszi !
Hol van a kulcs?
Hol van a szalonbna?
Hol van a szalonbna?
Én egy harmadik emilcímmel már nem voltam bent az 1500-ban, pedig végigcsináltam az egész játékot
A múltkor csak bementem a parkba, és úgy benne voltam az első 1500 ban
Az a baj, hogy tippel eltalálhatod a telefonszámot, de akkor nem lesz meg az összes pontod, és nem biztos, hogy bekerülsz az első 1500-ba
Szerintem tippelgetni kéne a számokra
szerintem a gulyás adná meg a középső részét a számnak.
macs12!
én már vagy 10 napja, (ha nem több) nem jutok tovább, nincs középső része a számnak.
én már vagy 10 napja, (ha nem több) nem jutok tovább, nincs középső része a számnak.
Sikerült már valakinek végigvinnie a játékot!?
Mert nekem már 2 napja semmi!
köszi
Mert nekem már 2 napja semmi!
köszi
Köszönöm a segítségeket!!!
Köszi mindenkinek a segítséget.
Már csak a középső része kellene a telefonszámnak!
Már csak a középső része kellene a telefonszámnak!
USB40, Bakot!
Mail ment!
Mail ment!
Szeretném igénybe venni a közönség segítségét
Áruljátok el nekem is hol van kulcs a T-com-on?
Áruljátok el nekem is hol van kulcs a T-com-on?
Sziasztok,
én is kérek a T-COM oldal kulcskérdéséhez segítséget, mert nem találom a karám kulcsát.
Előre is kösz az emailokat.
Kellemes Ünnepeket.
én is kérek a T-COM oldal kulcskérdéséhez segítséget, mert nem találom a karám kulcsát.
Előre is kösz az emailokat.
Kellemes Ünnepeket.
lauri!
köszi a segítséget!
köszi a segítséget!
Ramata!
Lejjebb már beírták a többiek,hogy ha nem észleli a csizmát a zsákodban,akkor pakolj ki belőle,tedd másik helyre a csizmát,akkor érzékelni fogja és tovább enged menni a területen.nekem bevált,próbáld meg te is.
Lejjebb már beírták a többiek,hogy ha nem észleli a csizmát a zsákodban,akkor pakolj ki belőle,tedd másik helyre a csizmát,akkor érzékelni fogja és tovább enged menni a területen.nekem bevált,próbáld meg te is.
Ramata!
Dobd ki a scizmát a zsákból, majd vedd fel újra. Akkor talán észreveszi hogy nálad van. Nekem bejött
Dobd ki a scizmát a zsákból, majd vedd fel újra. Akkor talán észreveszi hogy nálad van. Nekem bejött