Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 284 oldal |
Köszi! Akkor egy darabig én sem játszom, hátha megjavul.
Anni74!
Én semmit sem csináltam vele!
Egy ideig szüneteltettem a játékot, ennyi!
Én semmit sem csináltam vele!
Egy ideig szüneteltettem a játékot, ennyi!
Bebe83! Te mit csináltál, hogy mostmár elmenti az adatokat? Vagy lehet, hogy nekem is elmenti, csak nem írja ki?
Én is szeretném meglepni a gyerkőcöket a családban plüss Rudival...
Én nem félve mondom, hogy nagyon-nagyon szeretnék egy plüss rudit, és már kezdem nagyon unni a rénszarvast!
Hát nekem egészen eddig nem mentette el az eredményeimet! Szerencsére, amit most játszottam azt már igen!
Remélem előbb-utóbb nekem is összejön egy plüss Rudolf, biztos nagyon örülne neki a kisfiam!
" alt="
">
Remélem előbb-utóbb nekem is összejön egy plüss Rudolf, biztos nagyon örülne neki a kisfiam!

Sziasztok!
Ente a plüss Rudolfot úgy nyerted, hogy nem írta ki játék után, hogy az adataid elmentette? Nekem nem írja ki. Érdemes így játszani?
Ente a plüss Rudolfot úgy nyerted, hogy nem írta ki játék után, hogy az adataid elmentette? Nekem nem írja ki. Érdemes így játszani?
Én tegnap végig játszottam de semmi
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
..én is szeretnék egyet a kisfiamnak

..én is szeretnék egyet a kisfiamnak
én a játék kedvéért játszottam eddig is,de olyan nagyon nem köt le,főleg,ha belassul
" alt="
">
de ha nyerek,akkor nyerek,ha enm akkor nem...
sok sikert mindenkinek!azért már szép számmal nyertek a fórumról és ,még nyerhetnek sokan.csak kitartás és szerencse kérdése!!!

de ha nyerek,akkor nyerek,ha enm akkor nem...
sok sikert mindenkinek!azért már szép számmal nyertek a fórumról és ,még nyerhetnek sokan.csak kitartás és szerencse kérdése!!!
Félve mondom:én is szeretnék egy plüsszarvast
" alt="
">

Sziasztok!
Szerintem vagy fortuna vagy a Pepsi olvassa az írásainkat
" alt="
">
Nyertem egy plüss Rudolfot
" alt="
">
" alt="
"> Annyira örülök!!!!!! A kisfiam is fog, ha majd meglátja a kis kabalát
" alt="
">
Tényleg ne adja fel senki, én átadom a lehetőséget innentől mindenkinek, mivel csak a fiamnak szerettem volna egyet
" alt="
">
Szerintem vagy fortuna vagy a Pepsi olvassa az írásainkat

Nyertem egy plüss Rudolfot

Tényleg ne adja fel senki, én átadom a lehetőséget innentől mindenkinek, mivel csak a fiamnak szerettem volna egyet

Ha egy órában nem játszom, akkor vajon nem is vagyok esélyes a plüssre?
Aki egy nap két plüsst nyer, az mit csinál? Egész nap Rudizik??
(ez költői...)
Aki egy nap két plüsst nyer, az mit csinál? Egész nap Rudizik??
(ez költői...)
kiléptem-beléptem, most már azt sem írja kis hogy mentette vagy nem mentette... szerintem később próbálkozom, lehet, hogy valami nem stimmel a szolgáltató oldalon... mondjuk az viszont fura, hogy a képeslapot akkor miért küldi el, és miért tudok letölteni... na ezt nem egészen értem...
Nekem se menti el a pontokat.
cappucci
Köszi szépen! Próbálkozok, hátha.
Köszi szépen! Próbálkozok, hátha.
ente
Ha nem megy a játék, akkor küldj képeslapot, töltsél le háttérképet vagy csengőhangot. Azzal is lehet rudit nyerni
" alt="
">
Ha nem megy a játék, akkor küldj képeslapot, töltsél le háttérképet vagy csengőhangot. Azzal is lehet rudit nyerni

Sziasztok! Másnál is van olyan, hogy nem menti el a játéknál a pontokat a végén? Nekem most 2szer is... Úgy látszik ebből az 1080 Plüss Rudolfból nem szerzek meg egyet sem. (bár még a remény él csak kissé halovány
" alt="
">

Sziasztok! Tényleg létezik Rudolftelep, bizonyíthatom...
Itt lakom Borsodban, Rudolftól nem messze, most is itt vagyok egy hozzá közeli faluban, Kurityánban dolgozom...
Itt lakom Borsodban, Rudolftól nem messze, most is itt vagyok egy hozzá közeli faluban, Kurityánban dolgozom...
Legfőképpen a játék számít. Ha többször játszol nagyobb az esélyed, hogy a tiéd legyen Rudolf abban az órában.
mind3 számít.