Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 174 oldal |
Nekem ezzel az Unileverrel nem nagyon jönnek össze a dolgok...nem a parafaedény alátétre gondolok🤣de még értelmeset nem nyertem náluk.
Idén itt se semmi, pedig számolni sem tudom mennyit töltök...
Azt hiszem egy időre befejeztem.
Azt hiszem egy időre befejeztem.
Sziasztok. Eddig csendes szemlélődő voltam, vagyok. Gondoltam hát ha ezért nincs szerencsém, mert még sose írtam a fórumban
" alt="
"> Ígérem ha szerencsét hoz ország világnak jelezni fogom
" alt="
"> Sok sikert mindenkinek. Remélem hamarosan másik témakörben írhatok.

Ez nálam már lecsengett... 🤣
Többet nem veszek! 😁 nem ér annyit...
Többet nem veszek! 😁 nem ér annyit...
fitoska ,köszi
" alt="
">
türelem,sikerülni fog biztosan !
" alt="
">

türelem,sikerülni fog biztosan !

jojó! Grat! 😊
Nekem 5/0
" alt="
">
Nekem 5/0

fitoska 4
igen
" alt="
"> 3/2 takaró
igen

piece
Az a baj, hogy sokat költök azokra a játékokra, amit szeretnék nyerni. Rámférne már valami pozitív eredmény
" alt="
">
Az a baj, hogy sokat költök azokra a játékokra, amit szeretnék nyerni. Rámférne már valami pozitív eredmény

Moomin83!
Ha ez vigasztal, nekem a Belvita 39/0.
És csak a játék miatt vettem, amúgy nem vagyok nagy kekszes. Bár kávé, tej mellé oké.
A rágós játék 2/0.
Mantaro 2/0.
Bravos (eddig) 3/0.
A többit most nem tudom fejből.
Idén már nyertünk néhány dolgot, de remélem, hogy összejön valami nagyobb is, mert a fórumosok mostanában tarolnak.
Ne add fel! Játssz tovább! 😊
Ha ez vigasztal, nekem a Belvita 39/0.
És csak a játék miatt vettem, amúgy nem vagyok nagy kekszes. Bár kávé, tej mellé oké.
A rágós játék 2/0.
Mantaro 2/0.
Bravos (eddig) 3/0.
A többit most nem tudom fejből.
Idén már nyertünk néhány dolgot, de remélem, hogy összejön valami nagyobb is, mert a fórumosok mostanában tarolnak.
Ne add fel! Játssz tovább! 😊
Hát én erre az évre komolyan mondom feladom a játékot
" alt="
">
Majdnem minden nyeremény fórumosnál landol, de én sose vagyok közte. Belvita 10/0, Orbit semmi, Chio 20/0, Milka semmi, Mantaro semmi, Bravos semmi
" alt="
">

Majdnem minden nyeremény fórumosnál landol, de én sose vagyok közte. Belvita 10/0, Orbit semmi, Chio 20/0, Milka semmi, Mantaro semmi, Bravos semmi

fitoska!
Nekem se sikerült még. (3/0)
Nekem se sikerült még. (3/0)
fitoska azt még én se nyertem . Nem vagy egyedül 😉
Rajtam kívül mindenki nyert domestos takarót? 😂
Jóvilág Kft ..🤣
Jóvilág Kft ..🤣
Penny nem volt olcsó játék, megis sokan próbálkoztak, elég sok pályázattal, sajna rosszak az arányok.
" alt="
">

Nekem 1 babaszappan 33 % kedve zmennyel a rossman kaparoson, az se rossz
" alt="
">

jjaaaaaaaaj hogy ti semminek nem tudtok örülni
" alt="
">

Nekem tavaly ilyentájt, talán pont márciusban volt a legszenzációsabb kaparásom ezen a rossmanos játékon, valami 300 Ft-os vattakorongra 5(!)% kedvezmény 😆 Micsoda kihagyhatatlan lehetőség, komoly tizenakárhány forintot elengedtek volna az árából 😆
Most egy egyliteres Flóraszeptet tudnék megvásárolni 33% kedvezménnyel, mondjuk a vattakorongos mutatványhoz képest még mindig nagyvonalú ajánlat 😆
Most egy egyliteres Flóraszeptet tudnék megvásárolni 33% kedvezménnyel, mondjuk a vattakorongos mutatványhoz képest még mindig nagyvonalú ajánlat 😆
Nekem is, 4. hónapja azt hiszem. Most is valami dobozos papírzsepi kedvezménnyel. Hát köszi
" alt="
">

Már zsinórban 6. hónapja valami értelmetlen, nesze semmi fogd meg jól típusú "kedvezménykupont" kaparok a Rossmann alkalmazásban 😢 Pedig az első jó pár hónapban sikerült kifogni egy-két egész klassz ajándék terméket, de azóta úgy tűnik, kiestem náluk a pixisből 😆
Mostanában semmi nem jön össze, pedig nem nagy dolgokat szeretnék. Egy Jbl hangszóró és egy fényképezőgép jól jönne.