Én nem értem ezt a céget.

" alt="

">
Miért ragaszkodnak ehhez a nyomi típusú promóhoz? Mi jó ebben?
Mutassatok már egy nyertest.

" alt="

">
33. hét 88 vízilabda
32. hét 36 autó
31. hét 8 GPS
30. hét:215 hűtő
29.hét: 95 LCD tévé
28. hét: 128 digitális fényképező
27.hét: 198 hűtő
26. hét: 155 autó
25.hét: 45 GPS
24. hét: 11 LCD Tv
23. hét: 123 Pekingi út
Lora, gratula 88!
van(nak) vizilabdá(i)d is, ki tudja mennyi 88-ast kaptál!
a www.soproni.hu-n vannak a nyerő számok!
Most fedeztem fel ezt a topikot, hogy miről maradtam le eddig

" alt="

">

" alt="

">
sziasztok hol találom meg a nyerő számokat?
sziasztok!Nem tudjátok mi a mai nyerőszám?Lécci írja meg valaki naon fontos
"mardos a bünbánat"

" alt="

"> ez tetcik.

" alt="

"> Lora egyébként jó a szöveg amit betanultál...Mindig is tudtam hogy a legnagyobb hazugok úgynevezett isten nevében csalnak a legtöbbet! Gratu! De ha el is hiszed amiket irtál aztszem van mitől majd félned..

" alt="

">
Vagy az igazi Jahve!

" alt="

">
Lora, nem Jehva....hanem Jehova

" alt="

"> vagy te Jengázol is?

" alt="

">
Lora
Te honnan tudod, ki a "régi" v. ki az "új"?
Nem azon panaszkodnak, hogy ki ír, ki nem ír, csak azon, hogy van, aki nem ír, csak olvas.
De ez magas neked, mert még nem álmodtad meg...
A viccel kapcsolatban: volt aki megpróbált nyerni (kimászni) és te elvetted tőle a kupakját? (visszahúztad). De most viccen kívül: Lora, mindenki hozzászólhat, csak azt nem szeretjük, ha mások megpróbálnak minket hülyének nézni. A hozzászólásokból is olvashattad, hogy nem hittünk neked. Ha igaz, akkor van egy autód és két GPS-ed, gratulálok. De miért kell az indulatokat szítani, mikor látod milyen a hangulat?
Az ezotéria nekem bejött, a segítőimnek, PM-ben támogatóknak (csak ott mertek) köszönök mindent.
A gonoszkodóknak pedig megbocsátok, mert Jehva is megbocsát.
Távozom,
Salom!
A webnyeremeny.hu több topicjában is olvastam, hogy a "régiek" arról panaszkodnak, hogy csak ők írnak, a zöm pedig csak olvas.
Aztán, ha felbukkan egy "új", akkor rögtön lehurrogják, kikezdik.
Azt hiszem, nem véletlenül hallgatnak annyian.
Csak egy tanulságos viccet írnék le a vád(ak)ra:
Lucifer a pokolban ellenőrzi a lelkek bűnhődését:
Az első katlannál rendben van minden: forr a víz, a lelkek rendben ülnek az üstben, egy felirat van kifüggesztve: kimászni tilos! A németek szabály tisztelő népek.
A második katlannál is rendben van minden az oroszoknál, csak egy géppisztolyos ördög kell őrnek.
A harmadik katlannál is rendben van minden, de se tábla, se géppisztoly, sem őr nincs. Felháborodásában hosszas keresgélés után megtalálja a felelőst, aki megmagyarázza: ÁÁÁ, ezek csak a magyarok! Ha valamelyik megpróbálna kimászni, a többiek úgyis visszahúznák!
Gabims10,
kiváncsi lennék, hogy mikor és hová írtátok hogy "melyik kupakoknak van esélye nyerni"
mert én 2008. június 30. :: 10:00-kor írtam az álmos számaimat
Jelica pedig 2008. július 10. :: 10:33-kor írta az ő hiányzó számait.
Más forrás nincs, pedig visszaolvastam 2007-ig!
lehet még most is álmodik...

" alt="

">
Lora, kizárt dolognak tartom, hogy bárki is eladta volna neked azokat a kupakokat, főleg azután, hogy 1) beírtuk, nem is egyszer, hogy csalónak tartunk és 2) a beírásainkból nagyon könnyen ki lehetett szűrni, hogy melyik kupakoknak van esélye nyerni. Mellesleg én nem számokról álmodtam, hanem arról, hogy milyen jó nyerni, szóval, ha lehet ilyen párhuzamokat ne vonj.
Múlt héten 2.
Amint (lejjebb)látom, más is álmodik. De ez a Krúdy mégiscsak tud(ott) valamit.
Lora!Ez nem a kész átverés show!!!

" alt="

">

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások