lobitimi
Nem tudod Salgótarjánba eljuttatni? Egy Dorina nevű kislánynak gyűjtünk, a tanítványom unokahúga. Nagyon örülnének neki. Írj privit, kitaláljuk, hogyan.
Sziasztok!
Tudtok-e valakit, aki el tudna vinni Kecskemétre egy 200 l-es hordónyi kupakot a Balaton D-i partjáról - 2-3 héten belül?
Köszönöm!
Pécsen a Nagyszkókói út 4 (Wellness Villa) is van kupak lerakat.
Aki nem tudja ide hozni,érte megyünk.
Jövö héten visszünk Kecskemétre az Alexnak!
De utána is gyűjtjűk
krysztasz
Persze, gyűjtöm tovább, mást nem is tehetnék. Egyébként nem kertesházban lakunk, hanem emeletesben, de a pici pincében azért mindig van egy pici hely az ilyen értékek számára!
hhh3 !
Szerintem olyat még ne keress,senki nem fogja nekedadni,meg kell őrizni a játék végéig,potsorsolás is lesz,lehetsz még pótnyertes is úgy!
(nekünk tavaly úgy sikerült 1 sony mp3),szóval félre a kupakokkal,tessék még őrizgetni!
keresek pepsi kupakokat (ami nem nyert)
lobitimi
Ha már eddig gyűjtötted, ne dobd ki, hátha lesz a közelben leadási hely. Kertesházban nem olyan sok az a 3 szatyor kupak, persze, attól függ, mekkor az a szatyor...
Sziasztok!
Nálunk /Pásztón/ is gyűjtötte az iskola a kupakokat, de jött a nyáriszünet... Szóval nálam még mindig szaporodnak az innen-onnan, kedves emberek kupakadományai, de nem tudom lassan mit kezdjek a közel 3 szatyor kupakkal. Tipp?
szami Hozzászólás - 2007. augusztus 01. :: 20:33
A Flóriánban van a földszinten gyűjtőláda, anyósom oda szokta vinni.
Miskolcon tegnap elvitték a kupakokat az Arany Corvin mélygarázsából, előreláthatólag aug. 1-től folytatódik újra. Van még egy leadási hely, kb. 2 oldallal visszafelé kell olvasni, Diósgyőr környékén lehet leadni a kupakokat.
Köszönöm mindenkinek a maileket. Azt hiszem, hamarosan nyitok egy topikot, ahová felteszem a címlistát. Aki tudja, egészítse ki. Jó lenne, ha folyamatosan bővülne.
A munkahelyemen gyűjtjük a kupakokat, egyik kolleganőm szokta elvinni. De nem mindig
Ezért szeretném "a magam kezébe venni az ügyet" .
Panelban lakom, és kitettem a ház faliújságára egy cédulát arról, mire kellenek a kupakok, meg egy kis dobozt, amibe be lehet dobni. Naponta találok benne nyolcat-tízet. Rendes szomszédaim vannak.
Itt még mindig gyűjtik egy makói kisfiúnak:
sada Hozzászólás - 2007. június 11. :: 10:34
Szegeden a dvd planetben 2 gyereknek is gyűjtenek.
Mars tér 15/B itt:
http://href.hu/x/2vcu
A héten vittem,megható volt, mennyire örültek a csajok.
És még egy cím, ahol TOVÁBBRA is le lehet adni a kupakokat:
"A III. kerületben lehet átadni a Kandóban, ahol még mindig gyűjtik a 104-es teremben, a Hallgatói központban. A 60-as busszal vagy a 17-es villamossal lehet eljutni a Bécsi út 94-hez, mozdonyos épület, és a Nagyszombat utcai megállóban kell leszállni." Hétköznap 8-12 óra között"
Helia, írtam
Egyúttal utána is néztem, van-e friss információ.
Festő Alex-szel kapcsolatban ez az aktuális helyzet:
_Lajcsi_
2007. július 20., 18:25
Szia Gabi!
Nemrég vettük fel a kapcsolatot a szülőkkel újból, mert van nálunk is lassan egy spájznyi kupak már. A kisfiú túl van a beavatkozáson, nem tudják mi lesz még, jelenleg nem tudnak a kupakokkal foglalkozni, de lehet ősztől, ha szükség lesz még rá, akkor újra gyűjtik. Én őszintén bevallom, remélem már nem kell nekik, hogy annyira javul a kis Alex állapota. Ha másnem, akkor ezeknek a nyakunkon maradt kupakoknak meg keresünk más jótékony helyet. Sajna még sok beteg gyerek szorul ilyen segítségre, ha másnem inkubátor is beszerezhető valamely kórház javára...
Ha lesz további fejlemény, itt értesülhettek!
Üdvözlettel: Lajcsi
http://lajcsi.freeblog.hu/archives/2007/02/24/Kup
akgyujtes_reszletek/
tényleg le lehet adni Miskolcon a kupakokat az arany corvin mélygarázsában
Helia Hozzászólás - 2007. július 27. :: 22:32
Sziasztok!
Szeretném a segítségeteket kérni. Szeretnék összeállítani egy listát azokról a helyekről, ahol le lehet adni az összegyűjtött műanyagkupakokat. Tudjátok, a segítségnyújtás Aki tud ilyen címet Budapesten és bárhol az országban, kérem küldje el nekem!
Kösz!
mailto: goodall@freestart.hu
tegnap este volt egy hír az egyik kertv-ben, hogy az egyik kisfiú - nem emlékszem a nevére -, neki is gyűjtöttek kupakokat, és meg is lett a kerekesszék. Vagy vmi hasonló volt, én nem hallottam, itthon mondták, hogy hallották fél füllel... Ha ráismertek, melyik műsorban volt?
Miskolcon így gyűjtsük lehetőleg a kupakokat szatyronként, itt így jelent meg:
fehér-citromsárga-narancssárga
rózsaszín-piros-zöld
kék-barna-fekete
az árnyalatok mehetnek egybe, világosszöld-sötétzöld-zöld, ami végképp bizonytalan, azt egy külön zacskóba. Hétfőn igyekszem szétnézni az Arany corvinba, állítólag oda is le lehet adni a kupakokat Miskolcon.
Debrecenben szívesen gyüjtöm, ismerősömtől folyamatosan veszik át. Ha valaki hozna irjon emilt.
http://festoalex.club.hu/keret.cgi
itt találhatjátok Alex "előéletét", hogy miért is gyűjtjüka kupakokat.
Miskolc: 9-18 óra között.Címünk: Arany Corvin Üzletház (Miskolc, Arany János út. 11-13.) Mélygarázs (parkolóház).
van ott mailcím is, Pesten is van néhány üzletközpontban vagy Alexék címére, kecskeméti.
FESTŐ ALEX 6000 Kecskemét Mártírok útja 30.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások