Sziasztok! Szeretném beküldeni a Füles évkönyv rejtvényét; csak sajnos nem tudtam beszerezni a Füles 45. számát (a 46., 47. megvan).
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni. Nem a megfejtést kérem, csak a pályázati rejtvényt.
Sziasztok, az aktuális Füles (46. szám) rejtvényei közül kettő is kifogott rajtam

" alt="

">, a 31. és 33. oldalon lévő. Tudna segíteni valaki? Előre is nagyon köszönöm.
Kérnék szépen segítséget a Penny 45 heti rejtvényéhez. A közepe sehogy sem jön ki, eleje, vége meg van. Köszönöm !
Köszönöm,pedig úgy is próbáltam,már belezavarodtam

" alt="

">
pite!
Mackó brummog. Belülről kell indulni, minden második betű. Nem kell az összeset felhasználni.
Csak kíváncsiságból,a fülesben tudja valaki melyik Weöres versről van szó?Egyszerűen nem tudok rájönni...Nem akarom beküldeni,jó lesz később is a válasz,köszi!
45. heti Poénvadászat-Füles közös pályázathoz tudok adni Füles megfejtést, kérek érte Poénvadászat megfejtést.
Zsolesz180 !
Köszi

" alt="

">
Megjelent 2019-es Füles Évkönyv. Közös pályázat a 45., 46., és 47. heti Fülessel.
Füles megfejtéseket sms-be lehet küldeni ?
szasztok! Heti Füles 40 számában tudna valaki segíteni? 33.o kellene
köszönöm!
Keménydió Extrát (2018/3) sikerült megfejtenem, de egy kicsit zavaros: "Nővér azonnal szóljon, ha megjön a harangozó"
Másnak is ez jött ki? Köszi előre is

" alt="

">
a szókeresőben nincs szelvény a közöshöz,de igen sok újságba viszont van..
Közös rejtvényeknél nem kell mindkét lapból beküldeni a nyereményszelvényt?
írtam mailt

" alt="

">
Segítséget szeretnék kérni a Füles Szókereső 20. számában (7. oldal) lévő rejtvényhez, ami a Fülessel közös pályázata. Ma rengeteg helyen kerestem, de sehol nem tudtam megvenni. Valaki kisegítene a megfejtéssel?
Van kedve valakinek "pajtulni"? 😀 A Fülest meg szoktam venni, de ezen a héten nem igazán volt időm megfejteni a beküldősöket. Arra gondoltam, hogy jó lenne összedolgozni valakivel, és megbeszélhetnénk ki melyiket fejti meg belőle, így hamarabb beküldhető lenne. Én postán szoktam feladni a pályázatokat. 😀 Ezen kívül még a rejtvényfalvás kiadványokat veszem, meg... A Füles kiadványait. 😀 Ha van valakinek kedve a felvázolt tervhez, írjon a nevemre kattintva e-mailt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások