Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 9288 oldal |
weber: még nem küldték ki,sajnos
Elnézést rosszul írtam, ez nem a Nyugtalottóra vonatkoziik. RONDOGO ra . Egyébként a nyugtalottónak már többször irtam,hogy a bónuszpontokat mikor lehet kedvezményekre beváltani.Az igéret nagyon régóta meg van. Sajnos választ nem kaptam tőlük.
Nyugtalottóra válasz.
2025.11.01-el email-re kaptam értesítést, hogy 2025.11.01-el megszüntetjük a Rondo Magyarországi szolgáltatást. Fiókhoz való hozzáférés továbbra működni fog. Minden nyereményt megfelelően kifizetünk, vagy elküldünk. Ma belépek az oldalra nyereményeim nem mutatja. Szeptember 01-től 10.31-ig utalni kellett volna nekik 13.500 Ft. ( Szerintem lehet, ihatok rá hideg vizet. )
2025.11.01-el email-re kaptam értesítést, hogy 2025.11.01-el megszüntetjük a Rondo Magyarországi szolgáltatást. Fiókhoz való hozzáférés továbbra működni fog. Minden nyereményt megfelelően kifizetünk, vagy elküldünk. Ma belépek az oldalra nyereményeim nem mutatja. Szeptember 01-től 10.31-ig utalni kellett volna nekik 13.500 Ft. ( Szerintem lehet, ihatok rá hideg vizet. )
Küldenek.
Hétfő délután.
Ne a nyerteseket nézd, hanem a nyugtáidat, ott egyszerűbb.
Hétfő délután.
Ne a nyerteseket nézd, hanem a nyugtáidat, ott egyszerűbb.
Nyugtalottó:
Aki nyert már, annak küldenek értesítést e-mail-ben vagy mindig sasolni kell a sorsolást?
Én sok-sok éve játszom napi 2 nyugtával, de semmi...
Aki nyert már, annak küldenek értesítést e-mail-ben vagy mindig sasolni kell a sorsolást?
Én sok-sok éve játszom napi 2 nyugtával, de semmi...
Aldi Rio Mare küldött már utikat?
Köszönöm.
Szia Weber, nekem még nem jött meg.
Nestlé-Coop nyereményeket küldték már valakinek? Szeptemberi játék volt.
Sziasztok! tesztarena.hu sorsolásai igazi sorsolások vagy kamu az egész? Sehol nem találunk nyerteseket, kivéve egy 2021-es bejegyzést.
Válaszolok is magamnak jsz. szerint igen
Pöttyösnél lehet egy blokkon több pályázat?
672 különben kevés:
Kkd (679.), Szőreg (677.), Sztmihály (671.), Tápé, Gyálarét (675.), stb...
Kkd (679.), Szőreg (677.), Sztmihály (671.), Tápé, Gyálarét (675.), stb...
Tényleg szaporodtak reggel óta.
De ennél is több van.
(Én is így szoktam keresni.)
De ennél is több van.
(Én is így szoktam keresni.)
Bennszülött 2025-11-05 :: 09:06
sada
A játékszabályban is 12-t találtam (keresés: Szeged) és a feltöltésnél is 12 közül tudnék választani (irányítószám első három számjegye 672)
sada
A játékszabályban is 12-t találtam (keresés: Szeged) és a feltöltésnél is 12 közül tudnék választani (irányítószám első három számjegye 672)
zizke 2025-11-05 :: 08:13
Szerintem nem, mert ott van feltöltéskor az Egyéb üzlet jelölésének lehetősége, ha nincs a listában.
Sparos játékoknál is szokott ilyen lenni
Szerintem nem, mert ott van feltöltéskor az Egyéb üzlet jelölésének lehetősége, ha nincs a listában.
Sparos játékoknál is szokott ilyen lenni
sada 2025-11-05 :: 07:57
A CBA ma indult margarinos játékában csak a jsz-ban felsorolt boltok vesznek részt!
(Szegeden pl. 2...)
A CBA ma indult margarinos játékában csak a jsz-ban felsorolt boltok vesznek részt!
(Szegeden pl. 2...)
Sziasztok,
OKAuchan app-on fent van a nyertesek listája. Elvileg én is nyertem valamit, de még semmilyen értesítést nem kaptam róla. Van itt más is aki a listán van mint nyertes és már értesítették? Hogy megy ez az Auchannál?
OKAuchan app-on fent van a nyertesek listája. Elvileg én is nyertem valamit, de még semmilyen értesítést nem kaptam róla. Van itt más is aki a listán van mint nyertes és már értesítették? Hogy megy ez az Auchannál?
Szerintem is keresztet vethetünk ezekre a paHázatokra...
Esélytelen, hogy ellenőrizzék. Csak írtak egy megnyugtató sablon üzenetet.
Esélytelen, hogy ellenőrizzék. Csak írtak egy megnyugtató sablon üzenetet.
Vágási 2.0
Szintén így jártam nekem is és a férjemnek is egy hete vannak függőbe a feltoltések írtam is és telefonáltam is .Azt igérték a sorsolásra ellenörzik és részt vesz a sorsoláson. Hiszem ha látom én már nem bízok bennük.
Szintén így jártam nekem is és a férjemnek is egy hete vannak függőbe a feltoltések írtam is és telefonáltam is .Azt igérték a sorsolásra ellenörzik és részt vesz a sorsoláson. Hiszem ha látom én már nem bízok bennük.