Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 9303 oldal |
FIT müzli beküldés másnak se megy?
Igazad van, én is megtartanám. Gratulálok!
" alt="
">
" alt="
">weber
Nem szeretném eladni, ne haragudj! Nagyon örültem, hogy nyertem.
Nem szeretném eladni, ne haragudj! Nagyon örültem, hogy nyertem.
Lyvia!
Nem szeretnéd esetleg eladni, vagy nem átruházható? Köszi!
Nem szeretnéd esetleg eladni, vagy nem átruházható? Köszi!
Johnny igen köszi ez korrekt és január 31.-ig érvényes.
dogony9
Az AI szerint:
"A PAJTI4000 egy érvényes, 4000 Ft értékű kuponkód a Kifli.hu oldalához, amely új vásárlóknak szól.
A kupon felhasználásának feltételei a következők:
A kedvezmény kizárólag az első rendelés végösszegéből vonódik le.
A rendelés minimális értékének el kell érnie a 12 000 Ft-ot.
A 4000 Ft kedvezmény mellett a kupon ingyenes kiszállítást is biztosít."
Az AI szerint:
"A PAJTI4000 egy érvényes, 4000 Ft értékű kuponkód a Kifli.hu oldalához, amely új vásárlóknak szól.
A kupon felhasználásának feltételei a következők:
A kedvezmény kizárólag az első rendelés végösszegéből vonódik le.
A rendelés minimális értékének el kell érnie a 12 000 Ft-ot.
A 4000 Ft kedvezmény mellett a kupon ingyenes kiszállítást is biztosít."
Meddig érvényes a Kiflihez a 4000 ft (PAJTI4000) kuponkód Rókakoma? Más esetleg aki tudja írja meg. Köszönöm előre is!
Visszakerestem a JSZ-t. Azért még bőven időben vannak (2025.nov.30-igvtartott a játék):
"A nyeremény utalványok megvásárlása a nyertesnek való kézbesítéssel azonos napon történik, a Játék lezárását követő 90 napon belül, de legkésőbb 2026. március 2-ig (90. nap lejárta utáni első munkanap)."
"A nyeremény utalványok megvásárlása a nyertesnek való kézbesítéssel azonos napon történik, a Játék lezárását követő 90 napon belül, de legkésőbb 2026. március 2-ig (90. nap lejárta utáni első munkanap)."
marcsi8, nyikolaj007
Nem, még én sem kaptam meg a 7Days WizzAir vouchert.
De ezek szerint nem vagytok / vagyunk egyedül. Remélhetőleg záros időn belül küldik!
Nem, még én sem kaptam meg a 7Days WizzAir vouchert.
De ezek szerint nem vagytok / vagyunk egyedül. Remélhetőleg záros időn belül küldik!
Sziasztok!
7days - Wizz air 🛫nyereményről van híre valakinek?
Köszönöm
7days - Wizz air 🛫nyereményről van híre valakinek?
Köszönöm
Sziasztok!
Ha valaki nagyon kerlelne mennyit illo elfogadni a Maggi csibeert?
Ha valaki nagyon kerlelne mennyit illo elfogadni a Maggi csibeert?
Sziasztok! MOZAIKKERESŐ játékban tud valaki segíteni? (Ahogy a 2025.12.10-én megjelent játékszabályzatban szerepel, előfizettem egy vidéki napilapra 2026. január és február hónapra - decemberben már csak így lehetett). Viszont most január 2-tól (első napilap) már csak a gyűjtőszelvény, és utána (jan. 3-i szám) a 9. kód van meg. Ma beszéltem a kiadó ügyfélszolgálatával, visszamenőlegesen nem tudnak lapszámokat küldeni (nyilván), viszont így - Budapestiként - az 1-8 mozaikom sajnos nincs meg. Ebben kellene a segítség. Kérlek írj, ha valamilyen formában tudnál segíteni! Köszönöm!
Mától van.
Sziasztok!
A Dm-ben mikor lesz a karácsonyi csomagok akciózása?
A Dm-ben mikor lesz a karácsonyi csomagok akciózása?
Sziasztok! Pringles feltöltésnél az adataim rögzítésekor mindig azt írja ki a felület, hogy valami elromlott, nézz vissza később. Minden mezőt kitöltök, több formátumban próbáltam megadni a telefonszámot is, de ugyanide lyukadok ki. Persze azt, hogy mi nem stimmel, az nem szerepel a hibaüzenetben. Valakinek esetleg tipp, ötlet? Köszönöm, ha válaszol valaki.
Kapott vki Milka mozijegy Pótnyertes értesítőt?
Vajon értesítették már a Rossmann parfüm nyerteseket? Nincs konkrét sorsolási időpont, akár már meg is történhetett.
Cserko:Rossmannban tegnap óta van
A 7DAYS-sel nyert repülő jegyet kapott már valaki? Köszönöm
Köszönöm Gabika!
Akkor jonn a csibe
Akkor jonn a csibe