A főoldalon jelenleg ez vagyon írva...
Ha ez nem valós, vagy lehet, hogy nem is így kell értelmezni, akkor ne is írjuk ezt a játékleíráshoz, mert csak kérdéseket vet fel...
Én a játék oldalán jelenleg semmi ilyen "20 db-os" infót nem látok, csak annyit, hogy hamarosan indul a játék.
Vagy valami ákcziós újságban lehet ezt a hirdetést látni, ahol írják a 20 db-os mókát is?
Mi lenne, ha megvárnátok a hivatalos jsz-t?
Lehet, h lesz benne egy ilyen kitétel:
"Minden blokk annyiszoros eséllyel vesz részt a sorsoláson, ahányszor 2 promóciós termék szerepel rajta"
Ebben az esetben pl a 20 termék 2x10, azaz húszsoros eséllyel játszana a fődíjért.
De az is lehet, h nem lesz benne ilyen sor.
Szóval amíg nincs hivatalos, addig minek pörögni rajta?
fozo.gabi
Köszönöm szépen a választ (még a Heineken F1 kapcsán)!
Vágási 2.0
Szerintem pontosan tudják, hogy sántít a dolog... ennek ellenére motiválni szeretnének - biztatni a nagyobb mennyiség vásárlására. Nyilván az "öreg rókákat" ezzel nem verik át!

" alt="

">
Magyar termék:
"Vásárolj egy blokkon legalább 20 db védjegyes terméket és kétszeres eséllyel vehetsz részt a sorsoláson."
Ennek mi értelme van?
Ha 10 blokkon veszek 2-2 terméket, ugyanott vagyok, és akkor nem dupla esélyem vagyon, hanem tízszeres...
És persze a napi/heti nyereményekre is 10 esélyem lesz, 10 alkaRommal páHáz6ok, nem egyszer...
agi 80
Azt írja 3 napon belül sms értesítést kap aki kap visszatérítést.
nem biztos, hogy az számít, hogy mennyire sok pályázatot küldesz be. Nekem heti 3-4-5 pályázatom volt. Ebből jött össze
Aki Heinekennel nyert F1 jegyeket, megosztaná, hogy hány pályázatból / mekkora összeg "befektetésével" sikerült? (Jövőre lehet, kicsit jobban odafigyelnék én is). Előre is köszönöm, ha valaki válaszol (szerintem sokunkat érdekelné).
algida-nál hogy működik a visszatérítés? nekem nem dobott fel semmit, kitöltöttem mindent, feltöltöttem a blokkot és végén feldobta, hogy köszönjök hogy részt veszek a játékban....vagy lemaradtam?
Liszolda nekem csak előre készített kicsi fájl méretű képpel sikerült, direktbe fotozva nem megy.
Próbáld meg egy másik böngészővel.
Sikerült valakinek Algida blokkot feltölteni? Hogyan sikerül hozzá a blokk képet csatolni?
Sikerült valakinek Algida blokkot feltölteni? Hogyan sikerül hozzá a blokk képet csatolni?
Srevo sokat kotlik a nyereményeken remélhetőleg tudják, augusztus 11én indul a Sziget addig csak kiküldi a jegyeket. Ha nem talán 2027 re igen. 😯😄
(Én inkább azon aggódom egy jegyet ne kétfelé küldjön.) Ilyen mennyiségű jegynél előfordulhat a hibázás.
Bármennyire is hihetetlen nem használom pityesz76 nick nevét. 😳
Ő is ugyanúgy foglalkozik a játékokkal.
Általában nekem sem, de ha a cégek meghatározott időnként küldenek ki egyszerre többet, akkor ha épp jókor nyertél, akkor hamar megjöhet. Most a Nestlével vagyok úgy, hogy várnám a párját a fürdőbelépőnek, amit 2 nappal később váltottam ki, mint az elsőt, de ez nagyon nehezen akar megérkezni, az első hamar megjött.
Weber
Köszi! Paintucinak akkor szerencséje lehetett.
Nekem a screvo nem szokott ilyen gyors lenni.
Ha ez a válasz a screvo-ra érkezett, akkor szerintem hetente 1x küldik ki péntekenként az e-maileket.
Hajnalban nyertem délben már jött is az email..
Sziasztok !
Van itt valaki Monostorapáti környékéről ?
Ha igen, írj emailt légy szíves ..... köszönöm!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások