Az utolsó beÉRKEZési határidő:
júNNNius 30.
L. főoldal.
Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 1789 oldal |
És a fornetti sarkokat meddig lehet küldeni?
Smile, diehexe
Csak JÚLIUSBAN!!!!!
Addig még van 5, azaz ÖT hét!
Csak JÚLIUSBAN!!!!!
Addig még van 5, azaz ÖT hét!
Szerintem várd meg vele a hétvégét,elvileg jun 1-től lehet beküldeni.
A 3 különböző színű Fornetti kártyát a Silver kártyához mikor kell beküldeni? Akár már most beküldhetem?
Nicika!
Köszike!

Köszike!

Nicika Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:26
Szerintem majd 31-e után lehet érdeklődni róla a szokásos 06-40-400-400-as számon!
annipanni Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:23
ízbomba garantáltról van valahol lista?
köszi
szabina357 Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:19
kontavali írd meg légyszíves a címed, mert visszajön a levél!Köszi!!!
ördöglakat Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:15
Átmegyek a "Kérdése és válaszok" topicba, mert ez már rég nem a "Nyertes" rovathoz tartozik.
A válaszokat viszont köszönöm.
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:05
Ördöglakat: elég csak a sorsolás után, utólag. Nem mindenki szeret magának csinálni pluszmunkát. Nem mindegy hogy 100 kisorsolt pályázatot néznek át utólag vagy előtte 5 ezer db pályázatot, mert akkor azt már gépre is kell vinni ha már kibontották. De ahogy gondolod én nem akarok beleszólni...
ildicc Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:03
ördöglakat, de igen, azonban ezt ráérnek megtenni akkor, ha már kiválasztották az első 150 borítékot. S majd akkor szembesülnek vele, hogy jé - ebben két pályázat van... Gondolom, azért is nyetél Te, s nem a párod, mert Te szerepeltél feladóként, nem mindketten...
ördöglakat Hozzászólás - 2007. május 28. :: 10:55
Szerintetek ahhoz, hogy megnézzék érvényes-e a pályzat, van-e olyan termék, ami a játékban részt vett és hogy mikor vásárolták, ahhoz nem kell megnézni a blokkokat?
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. május 28. :: 08:51
ördöglakat: ne haragudj de csak nézek hogy Te mit csinálsz. Igaz a Te magánügyed mit hogyan de az egy teljesen külön történet amikor az sms játékon már eleve nyertes blokkokat várják befele ellenőrzés céljából, mint amikor gyorsaságira küldesz be borítékot. Azt mind külön kell, de nekem mindegy, legalább több esély marad nekünk ha Te továbbra is így csinálod. Nem fogják a Te kedvedért szétszedni, különválogatni.
Szerintem majd 31-e után lehet érdeklődni róla a szokásos 06-40-400-400-as számon!
annipanni Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:23
ízbomba garantáltról van valahol lista?
köszi
szabina357 Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:19
kontavali írd meg légyszíves a címed, mert visszajön a levél!Köszi!!!
ördöglakat Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:15
Átmegyek a "Kérdése és válaszok" topicba, mert ez már rég nem a "Nyertes" rovathoz tartozik.
A válaszokat viszont köszönöm.
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:05
Ördöglakat: elég csak a sorsolás után, utólag. Nem mindenki szeret magának csinálni pluszmunkát. Nem mindegy hogy 100 kisorsolt pályázatot néznek át utólag vagy előtte 5 ezer db pályázatot, mert akkor azt már gépre is kell vinni ha már kibontották. De ahogy gondolod én nem akarok beleszólni...
ildicc Hozzászólás - 2007. május 28. :: 11:03
ördöglakat, de igen, azonban ezt ráérnek megtenni akkor, ha már kiválasztották az első 150 borítékot. S majd akkor szembesülnek vele, hogy jé - ebben két pályázat van... Gondolom, azért is nyetél Te, s nem a párod, mert Te szerepeltél feladóként, nem mindketten...
ördöglakat Hozzászólás - 2007. május 28. :: 10:55
Szerintetek ahhoz, hogy megnézzék érvényes-e a pályzat, van-e olyan termék, ami a játékban részt vett és hogy mikor vásárolták, ahhoz nem kell megnézni a blokkokat?
VárszegiViki Hozzászólás - 2007. május 28. :: 08:51
ördöglakat: ne haragudj de csak nézek hogy Te mit csinálsz. Igaz a Te magánügyed mit hogyan de az egy teljesen külön történet amikor az sms játékon már eleve nyertes blokkokat várják befele ellenőrzés céljából, mint amikor gyorsaságira küldesz be borítékot. Azt mind külön kell, de nekem mindegy, legalább több esély marad nekünk ha Te továbbra is így csinálod. Nem fogják a Te kedvedért szétszedni, különválogatni.
Ördöglakat! Köszi a válaszokat!
Most a pókemberesnek nagyon örülnék! 

Szabina!
Csak a sárga és a piros csomagolások játszanak a Tchibonál. A kocka alakú sima kávé 349ft, a homokóra alakú pedig majdnem 500ft!
Csak a sárga és a piros csomagolások játszanak a Tchibonál. A kocka alakú sima kávé 349ft, a homokóra alakú pedig majdnem 500ft!
Szabina!
www.tchibo.hu
Jobbra a menüben vannak a Tchibo termékek! Az intstant kávé doboza sárga, homokóra alakú!
www.tchibo.hu
Jobbra a menüben vannak a Tchibo termékek! Az intstant kávé doboza sárga, homokóra alakú!

Nicika: most nem tudom, mert idén nem játszottam, de tavaly a tetoválós gyerektapaszt küldték.
Ildicc: 2 feladó volt a borítékon is csak a cím volt ugyanaz .
A Tchibo nyereményjátékánál hogy néz ki az instant kávé?
Ez nem a téglalap alakú family ugye?
A zacskóban lévő több db kicsi előre csomagolt kávé játszik?
Ez nem a téglalap alakú family ugye?
A zacskóban lévő több db kicsi előre csomagolt kávé játszik?
Ördöglakat! Az éjfélkor zárt listán voltam ha minden igaz! Milyen tapaszt küldenek?
A mai listán szerepelsz vagy amit éjfélkor zártak? Ha az utóbbin rajta voltál, akkor majd küldenek 1 csomag tapaszt. Azt hiszem idén már 2 hetente van csak postázás. Nem kapsz előtte értesítést.
Ördöglakat! Én benne vagyok az első 10-ben! Nem is értesítenek hogy nyertem? Csak küldik a tapaszokat? 1csomag tapaszt küldenek?
Nicika: minden héten az első 10 legjobb kerül fel a listára. Én tavaly nagyon sok tapaszt nyertem.Ott is minden vasárnap éjfélkor zárnak.
A Salvequick online játékában nem közlik a nyerteseket? Kapott már valaki ajándék sebtapaszt onnan? Vagy hogy is van ez?
A Hok Plastic-ot nem a nagy üzletláncok, hanem a kisebb (független) boltok és némely 100 Ft-os bolt forgalmazza.
Ilyenkor szokták kérni a szórólapon lévő kupont.
V. nem.
Szerintem várjunk még, úgysincs gyorsasági.
V. nem.
Szerintem várjunk még, úgysincs gyorsasági.