Már megint nics senki

Megyek tv-tnézni.

sziasztok.

szívesen kesukati
szia kesukati!
A Google keresőbe begépeled: számítógéppel segített tervezői program
és a második találatban benne van a megfejtés 3 betűs rövidítés

Sziasztok!
Egy kérdésre nem tudom a választ. Tudnátok segíteni:
"Számítógéppel segített tervező rendszerek összefoglaló neve"
Előre is köszönöm!
jba. ment egy email

Sziasztok,kincsvadászok! Először szólalok meg,egy kérdésem lenne:mi a csuda ez az "életerőt biztosító gépezet"? Nem sikerült megoldanom a mai napig ezt a kérdést,az összes többi mind megvan.Már minden oldalról megközelítettem,próbálkoztam mindennel,de nem jöttem rá.Ez ugyan egy régi kérdés,de eddig gondolkodtam.Nagyon-nagyon kérlek segítsetek!!! Előre is köszi!! Egyébként eddig is sok segítséget kaptam a Google-n keresztül tőletek, ezt is nagyon köszönöm!
sziasztok.

2 reklamácio után ideje volt ehh
Már feltették a megfejthető kérdést!

Sziasztok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Én is el/leakadtam ezen a kérdésen. Mi lehet ez ? Én már beírogattam az írott és elektronikus sajtóval kapcsolatban mindent ami eszembe jutott . H a véletlenül megtalálnám a megoldást - az íratlan szabályok ellenére - beírnám a fórumba.! Reklamálni nem fogok, már reklamáltam egypárszor. Csak reménykedem, hátha a szerkesztők is olvassák a fórumot
szia Zotyesz!

szerintem a holnapi megfejthetetlen a 8. lesz , ha következetesek a megfejthetetlen feladványok sorrendjében.
Én már nem reklamálok, ez biztosan akaratlagos "tévedés" csak nem értem, mi a célja?

dorati jól mondod, már megreklamáltam ismét hehe

Jó reggelt mindenkinek
Szerintem ismét a megfejthetetlen 13. (hétfőn is ez volt) kérdés előtt állunk, már kérdést sem találtak ki hozzá!
Türelem és előbb-utóbb megadják a tényleges, megfejthető kérdést is!

Sziasztok!
Én sem tudom a lapneves kérdést. Ha valaki tud légyszíves segítsen.
Köszi
jó reggelt mindenkinek!
ha valaki tudja, hogy a lapnév micsoda írja meg légyszi!
cserébe én is tudok segíteni, ezen kívül minden megvan. köszi
szia zsuti!
A kincsvadászat oldalon a térkép alatt van olyan, hogy Kincsvadászat helyszínei Ott tételesen fel van sorolva minden helyszín, mettől-meddit tart a megfejtése. Azt is megnézheted, hogy az adott képekkel hány pontot értél el.
A legutolsó helyszínnél tartunk és ott megnézheted a dátumot, hogy a játék meddig tart. A pontokat gondolom a nyeremények oldalon tudod beváltani a játék ideje alatt. De minden oldalt nézz meg, ne csak a játékszabályt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások