A Pepsivel én is megjártam!
Tegnap vettem 2x2 pepsit, ma beküldtem a 2 kódot 2 telefonról és sehol semmi válasz!
Pedig tegnap direk megnéztem a beküldési határidőt!!!!!! Aminek még ma érvényesnek kellene lenni! Nem értem
"3. A Játék időtartama
A Játék 2007. március hó 19. napján 0.00 órától 2007. április hó 15. napján 24.00 óráig tart. A kódok SMS-szerverre történő beérkezésének határideje: 2007. április 15., 24.00 óra. Az akció ideje előtt és után érkezett üzenetek érvénytelenek. "
Pedig a kiírás szerint éjfélig mennie kéne a Pepsis játéknak. Ennek ellenére én sem kaptam válasz sms-t délután...
Már nem megy ma a tesco-pepsi játék

Ma véget ért a Szentkirályi egyik promoja. Én még egy palackkal sem tudtam venni a promosból, mert a metroban a régi csomagolásút lehet kapni. Tegnap is vettem, nem volt.

Elméletileg ma Danone promó van a győri Sparban a Fehérvári uton. Persze hostess nem volt, így ajit sem kaptam

pedig a neten is fenn van
Szívesen. Mostanában nekem is azt kell vennem.

Jajj köszi Cirbolya! Igen arra gondoltam! Sehol nem találtam eddig.

Viki,
ha ugyanarra a Signalra gondolunk (7-13 éveseknek való, fehér tigris van rajta), akkor a Rossmannokban találsz.

A Lurdy házban lévő Reálban nem fogadják el a MIVI kupont.
A Tescoban nincs Mozart Carte dor. Nem is volt, pedig ott a reklámja a hűtőpultnál.

Hát én már nem tudom ezt megkóstolni a kuponnal? Azonkívül nem kapok sehol Signal Tigrisszem fogkrémet.

akkor még várok. először a dmben sem volt, csak amikor már többen kerestük. azért köszi

a mienkben sincs szórólap

Szabina05: ez a játék is normális, csak a ti Tescotok nem normális.

Nem raknak ki szórólapot.
Szabina05: a főoldalon ezzel kapcsolatban minden fent van. Ráadásul ha akarod én tudok Neked küldeni szórólapot.
Nekem a TEsco-Vanish játékról van nagyon negatív véleményem. Nincs egy szórólap sem, amelyról kiderülne, hogy blokkot, vagy szórólap perforált részét kellene küldeni, és cím sincs. Lehet, hogy csak nálunk ilyen a Tesco, de itt az eladó semmiről nem tud. A többi Vanish játék (dm, rossmann, interspar) sokkal normálisabb volt.
a nyereményjátékon olvastam, hogy a Coopban is lesz Vanish játék, ami nekem szintén kiesik, mert itt még bepötyögős pénztárgép van, nem vonalkódos.
pedig nagyon szeretnék egy mosogatógépet.......
annipanni a magyar ember megtalálja a kiutat! Persze lehet korlátozni a nyerést a cégeknek, de akkor más néven, más címen... stb.. élelmesek vagyunk mi.

Hugi71! Én is "tapogattam" a Lay's zacsikat! 4 csomagban 5 kódot találtam!

Igaz, ezt a pozítivba kellett volna!

Nekem nem tetszik az új freemail,nincsenek így elmentve a jelszavk,még jó,ogy operában bejön a régi,az nekem jobban bejön.
kutyasz*r az új freemail. 1 órával ezelőtt a kilépés gombbal szabályosan kiléptem, kikapcsoltam a gépet. Most a startlap oldaláról a másik nevemmel beléptem a régi mailre, katt ide, katt oda, majd kiléptem, 10 perc múlva az új freemail.hu-t írtam be. Erre nem kér sem nevet, jelszót, hanem megjelenik a belépett levelem, az 1 órával ezelőtti nevemmel.
Most ekkor mi van??