Szia Zsebesbaba! Vácon pénteken 8-12-ig a Földváry téri Coop-ban leszek. Viszont alig kaptam ajándékot! Van 2 táskám, meg 2 termoszom, a többi mind bögre meg öngyújtó. Szóval ha szeretnél valamit, akkor én már ott leszek 7:45-től!
Elvileg a helyben vásárolt cigiért adunk csak ajándékot. Tényleg úgy van, hogy a hostess bátorságán múlik minden.... Én blokkra, meg zsebből bemutatott cigiért már nem adok, mert volt egy "kedves vásárló", aki 4x jött vissza, hogy "de ő most vette....". Na persze! Azóta gonosz vagyok és az kap ajándékot, aki előttem veszi meg a cigit :]
Ráadásul szívtam már meg titkos vásárlóval is.... Elég kellemetlen volt, főleg, hogy ki akart rúgni! Szerencsére megúsztam annyival, hogy nem kaptam meg az aznapi fizut... Általában azok a hostessek adnak ajándékot orrba-szájba, akik még csak most kezdték az "ipart" és nem találkoztak még ellenőrrel, vagy azok akiknek már nem számít ez a munka.
Gida, köszi a választ. Végülis akkor a lényeg, hogy legyen nálam a cigi meg a blokk. De nézi a blokk dátumát is?
Végülis egy próbát megér, majd rákérdezek
Köszi