Sziasztok, én is beszéltem Orsival, nagyon aranyos és készséges.
Nagykanizsa a harmadik megálló, mi is ott szeretnénk felszállni Szombathelyiek vagyunk.
Előreláthatólag ma este küldi ki az emaileket a részletes tudnivalókkal.
Minden, ami Porec
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 20 oldal |
bocs, most olvasgatom vissza
a vouchereket megkaptátok már?
Köszi mkinek, beszéltem a hölggyel.
Azt mondta, aktuális állás szerint három helyen fog megállni a busz, Siófok, Székesfehérvár, meg még egy hely, amit elfelejtettem.
Ami nekem tetszett, hogy végig lesz idegenvezető a csoporttal.
Ha Nektek is van új infótok, írjátok be légyszi.
Meteorológia poreci érkezésre 22 fok napos időt ír.
Azt mondta, aktuális állás szerint három helyen fog megállni a busz, Siófok, Székesfehérvár, meg még egy hely, amit elfelejtettem.

Ami nekem tetszett, hogy végig lesz idegenvezető a csoporttal.
Ha Nektek is van új infótok, írjátok be légyszi.

Meteorológia poreci érkezésre 22 fok napos időt ír.

Agi kér, az elküldte az adatait.
sada!
Végülis meg lettek szavazva a kitűzők az útra?
Végülis meg lettek szavazva a kitűzők az útra?
gida3310
köszi, ha holnap estig nem jön meg a jegy, akkor írok neki
köszi, ha holnap estig nem jön meg a jegy, akkor írok neki
dulifuli123: ma délutánra vagy holnapra lesz meg neki a végleges névsor a fakultatív programra (az addig beérkezett befizetések alapján) és ha ez megvan, utánna fogja küldeni az emailokat. Ennyit mondott, többet nem tudok.
Wodehouse: szerintem is hívd fel, nagyon kedves és segítőkész a hölgy.
Wodehouse: szerintem is hívd fel, nagyon kedves és segítőkész a hölgy.
Kedves Wodehouse!
Nekem pl. nem kompatibilis az e-mail címem a világlátós e-mail-ekkel. Nekik elküldi, de nekem nem engedi a rendszer. Én személyesen veszem át a jegyeket. Hívd fel a hölgyet és beszéld meg vele a problámáidat, én ma már kétszer beszéltem vele, nagyon kedves volt.
Nekem pl. nem kompatibilis az e-mail címem a világlátós e-mail-ekkel. Nekik elküldi, de nekem nem engedi a rendszer. Én személyesen veszem át a jegyeket. Hívd fel a hölgyet és beszéld meg vele a problámáidat, én ma már kétszer beszéltem vele, nagyon kedves volt.
Ez szuper, hogy így derül ki, hogy a mai nap a határidő. Pedig emilben is kérdeztem. Ehhez képest csak kábé huszadszor jön vissza egy nem olvasta üzi a világlátós emilcímről.
gida3310
mikor küldi az email-t Riba Orsolya? Ugyanis nekem nem jó helyre küldte a tájékoztatót és remélem a jegy jó email-ra jön
mikor küldi az email-t Riba Orsolya? Ugyanis nekem nem jó helyre küldte a tájékoztatót és remélem a jegy jó email-ra jön
Most beszéltem Riba Orsolyával, azt mondta a jegyet emailon fogja küldeni, és mindenkinek ki kell nyomtatnia, azzal jelentkezhet a busznál. Aki még nem utalta a fakultatív program árát még ma minél hamarabb tegye meg, a mai nap a határidő!
Budapestről a Hősök teréről 8-kor indul a busz.
Budapestről a Hősök teréről 8-kor indul a busz.
Én még nem kaptam meg, állítólag postán fogjuk megkapni
Sziasztok!
Szóltak már valakinek, hogy átvehető a jegy?
Szóltak már valakinek, hogy átvehető a jegy?
Keresek olyan fórumost a ledo-s útra, aki a kisebbik fiam (17 éves) mellé betársulna másodiknak, ugyanis a nagyobbik fiam semmiképpen nem tud jönni, így egy hely felszabadult.
Akinek csak egy helyre van szüksége, írjon privit nekem.
Akinek csak egy helyre van szüksége, írjon privit nekem.
Kedves Wodehouse!
Én érdeklődtem ebben az ügyben, mivel nekünk a hajnali időpont nem lenne jó. Még nincs fix indulási idő. Csak akkor lesz, ha megvan az utaslista. Csak kb. van, ezek a buszok 8-9 óra környékén indulnak. De utasfüggő, sok múlik azon, hogy ki hol száll fel. Ha sok a vidéki, előbb kell indulni.(több megálló)
Én érdeklődtem ebben az ügyben, mivel nekünk a hajnali időpont nem lenne jó. Még nincs fix indulási idő. Csak akkor lesz, ha megvan az utaslista. Csak kb. van, ezek a buszok 8-9 óra környékén indulnak. De utasfüggő, sok múlik azon, hogy ki hol száll fel. Ha sok a vidéki, előbb kell indulni.(több megálló)
Most már tuti van eladó Horvátországi utam (Porec szept 22-28)
Tudja már esetleg valaki, hánykor indul majd a busz?
Legnagyobb sajnálatomra a Ledo-n nyert 2*2 személyes utunkat le kell mondanom. (Most más került előtérbe) Gondoltam, itt hirdetem meg legelőször. Alkuképes ár!
ledós ,Horvátországi útra két hely eladó.Árajánlatokat az imail cimemre kérem: kaszas55@freemail.hu