ildicc
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 17 oldal |
Kedves István: fogadja öszinte részvétemet. Nagyon nehéz lehet most Önnek illetve ildicc hozzátartozóinak, sok erőt kívánok.
Nekem nincs itthon gyertyám

Ég a gyertya... És potyognak a könnyeim...
Hihetetlen. Őszinte részvétem a családnak.
Nagyon fog hiányozni........ és örökre itt marad.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni
Nagyon fog hiányozni........ és örökre itt marad.
Egyszerűen képtelen vagyok elhinni
Nyugodj Békében Ildicc. Legalább maradt emléked rólam nálad a Borsodi minihűtő, amit veled üzleteltem.
Felfoghatatlan!Nyugodj békében!Nagyon megrázott a hír engem is!Őszinte részvétem a családnak!
Őszinte részvétem a családnak.
Én teljesen befordultam
Most látom a fórum hiába nyilvános, hiába vagyunk sokan, hiába civakodunk néha, egy nagy család vagyunk.
Soha nem gondolkoztam azon, hogy kedvelem-e Őt vagy sem , mégis úgy érzem mindha egy hozzátartózómat veszítettem volna el.
És furcsa érzés , hogy egy olyan embert siratok meg akivel soha nem találkoztam, akivel sosem beszéltem, csak olvastam a hsz-eit.
Egész délután el-el sírtam magam. Még mindíg nem fogtam fel.
Nagyon sajnálom és részvétem.

Most látom a fórum hiába nyilvános, hiába vagyunk sokan, hiába civakodunk néha, egy nagy család vagyunk.
Soha nem gondolkoztam azon, hogy kedvelem-e Őt vagy sem , mégis úgy érzem mindha egy hozzátartózómat veszítettem volna el.
És furcsa érzés , hogy egy olyan embert siratok meg akivel soha nem találkoztam, akivel sosem beszéltem, csak olvastam a hsz-eit.
Egész délután el-el sírtam magam. Még mindíg nem fogtam fel.
Nagyon sajnálom és részvétem.
Úristen! Döbbenten és nagyon megrendülve olvasom !!!
Nem akarom elhinni! Én is láttam Ildikót a tv-2 Egy a 100 ellen játékban .
Isten veled Ildicc!
Hiányozni fogsz!
Őszinte részvétem a családnak
Nem akarom elhinni! Én is láttam Ildikót a tv-2 Egy a 100 ellen játékban .
Isten veled Ildicc!

Őszinte részvétem a családnak
Szomorúan olvastam a hírt.
Mély részvétem a hozzátartozóknak, barátoknak és az ismerősöknek.
Mély részvétem a hozzátartozóknak, barátoknak és az ismerősöknek.
Ilyenkor döbben rá az ember,hogy ilyen az élet !!! Nagyon sajnálom
Őszinte részvétem a családnak,legyenek most nagyon erősek !!!

Őszinte részvétem a családnak,legyenek most nagyon erősek !!!
Őszinte részvétem!
Őszinte részvétem Ildicc családjának, és azoknak, akik ismerték
és szerették.
és szerették.
részvétem
talán ő lesz a nyereményjátékosok őrangyala...

Nyugodj Békében Ildicc!
Bár nem találkoztunk személyesen, de többször váltottunk emailt, és csak jó emlékeim vannak róla.
Részvétem a családnak.
Bár nem találkoztunk személyesen, de többször váltottunk emailt, és csak jó emlékeim vannak róla.
Részvétem a családnak.
Annyira sajnálom, hogy elmentél ildicc. Ugyan nem ismertelek személyesen, de nagyon jó voltál és kedves mindannyiunkhoz. Azt kivánom, hogy utad amin menned kellett, legyen sima és szép. Ha már itt kellett hagynod mindenkit, mert az Úr magához szólitott, remélem ott a mennyben boldog leszel.
A családnak nagyon nagy kitartást kivánok. Mindannyian szerettük, és örökké emlékezni fogunk rá.
Emberek itt fent. Ma este 19 órakor mindenki aki szerette és valamilyen módon ismerte ildicc-et, gyújtson érte meg egy szál gyertyát!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyit tudunk adni neki utolsó útjára, adjuk meg, mert megérdemli!!!!!!
Köszönöm a nevében is.
;(

A családnak nagyon nagy kitartást kivánok. Mindannyian szerettük, és örökké emlékezni fogunk rá.
Emberek itt fent. Ma este 19 órakor mindenki aki szerette és valamilyen módon ismerte ildicc-et, gyújtson érte meg egy szál gyertyát!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyit tudunk adni neki utolsó útjára, adjuk meg, mert megérdemli!!!!!!
Köszönöm a nevében is.

Őszinte részvétem a családnak.
Az Úr legyen veled, az angyalok kisérjék utadat. Nyugodj békében. A családnak sok erőt és kitartást kivánok. Teljes mértékben együttérzek veletek!!!!!

Nyugodjon békében.
Sok erőt a családtagoknak.
Sok erőt a családtagoknak.
Őszinte részvétem.