sada!
Hogy bírtad ki egészen tegnap óta, hogy nem szólsz hozzá?
Csak mondom:
- Többször beírtam játékokat, mindig belekötöttél, sehogy nem volt jó.
- Próbáltam beírni többször konkrét nyereményt, csak támadás jött.
- Sokszor próbáltam segíteni másoknak, nem igazán értékelték.
- A tegnapi infókat mindenkinek szívesen elküldtem mailben, aki
kérte.
Tizenketten.
- Már régen tudomásul vettem, hogy Neked nem vagyok szimpi. A
csókosaid meg csatlakoznak. Ne haragudj, de nem foglalkozom
vele.
Szép napot! /szép napot magunknak is, szép napot Ciprus és
Ausztria!/
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 244 oldal |
Tűpontos.
Az ő esetében a "klon" helyett használd a "klán" kifejezést.
Mert persze a családtagok nem követik a játékokat, nem vásárolnak és nem küldenek be semmit, vagy csak néha, megteszi helyettük ezt egy állandó, főállású képviselőjük. (Ezzel szerintem nincs is semmi baj, bár a betű szerint vett szabályok szerint mégis.)
A baj a kétarcúsággal van:
Másokat segítő tájékoztató infókat nem ír be, de elmaszatolt nyertesjelentéseket igen.
Egy nyereményjáték infó lényegi részletek és link/info forrás nélkül keveset ér.
Ha valós időben beírja, hogy Paprika Jancsival nyertem egy űrutazást, az hasznos másnak is, mert akkor abban már nem reménykedik tovább.
Vagy nyert mosószappannal egy standlabdát: akkor más is rákeres a levelezőjében, hátha ő is kapott értesítést, csak átsiklott felette.
De az, h valahol valamivel nyertem valamit, az csak önfényezés, nem hasznos info.
Az meg végképp visszatetsző, ha valaki olyan nyereményt oszt meg, amelyik játékról nem tudtunk, amelyik játékot nem osztott meg.
(Nem kötelező beírni egy játékot, ez mindenkinek a saját döntése, de ha nem írta be a játékot, akkor hallgasson a nyereményről is.)
Ezt ő is pontosan tudja, de számára nem az együttműködés, hanem a szereplés a fontos. Különben nem térne vissza minden "végleges" búcsú után.
9(?) élete van, mint a macskáknak.
De azért a macskákat is szeretjük, nem?
" alt="
">
Mert persze a családtagok nem követik a játékokat, nem vásárolnak és nem küldenek be semmit, vagy csak néha, megteszi helyettük ezt egy állandó, főállású képviselőjük. (Ezzel szerintem nincs is semmi baj, bár a betű szerint vett szabályok szerint mégis.)
A baj a kétarcúsággal van:
Másokat segítő tájékoztató infókat nem ír be, de elmaszatolt nyertesjelentéseket igen.
Egy nyereményjáték infó lényegi részletek és link/info forrás nélkül keveset ér.
Ha valós időben beírja, hogy Paprika Jancsival nyertem egy űrutazást, az hasznos másnak is, mert akkor abban már nem reménykedik tovább.
Vagy nyert mosószappannal egy standlabdát: akkor más is rákeres a levelezőjében, hátha ő is kapott értesítést, csak átsiklott felette.
De az, h valahol valamivel nyertem valamit, az csak önfényezés, nem hasznos info.
Az meg végképp visszatetsző, ha valaki olyan nyereményt oszt meg, amelyik játékról nem tudtunk, amelyik játékot nem osztott meg.
(Nem kötelező beírni egy játékot, ez mindenkinek a saját döntése, de ha nem írta be a játékot, akkor hallgasson a nyereményről is.)
Ezt ő is pontosan tudja, de számára nem az együttműködés, hanem a szereplés a fontos. Különben nem térne vissza minden "végleges" búcsú után.
9(?) élete van, mint a macskáknak.
De azért a macskákat is szeretjük, nem?

Olyan egyszerű pedig a válasz. Élvezi. Egy bizonyos kor felett már nem jut más élvezet. Ne vedd el tőle ezt is!
Ja és megállapítottad, hogy nincs igazam, de azt nem írod le, hogy akkor mégis miért írsz be valamit úgy, mintha be sem írtad volna? Érted ugye? Hogyne értenéd! Ha ezt megmagyarázod, eskü többet nem jegyzem meg.
A klón nálam csak annyit jelent, hogy mások nevében játszik az ember. De már megint van egy kis vetítés, mert ott van ezek között a vőd is, őt pont olvastam.
" alt="
">

S.I.faktor!
Ne légy kicsinyes!
Csak valós vásárlásokkal és valós személyekkel játszom. Mert ugye a feleség és a gyermek az nem klón?!
Egyben igazad van: van köztük egy csucsuság is, egy strandlabda, de a többi értékes tárgynyeremény, illetve 50-15-10ezer utalványok.
A fődíj többszázezer kp. És azóta jött egy másik fődíj-értesítés, Unileveres. Úgy hogy egész jó nap!
Akiknek meg ez a mániájuk, kutakodhatnak...
Paint! a Diego Tiéd!!!
Jó éjt mindenkinek!
Ne légy kicsinyes!
Csak valós vásárlásokkal és valós személyekkel játszom. Mert ugye a feleség és a gyermek az nem klón?!
Egyben igazad van: van köztük egy csucsuság is, egy strandlabda, de a többi értékes tárgynyeremény, illetve 50-15-10ezer utalványok.
A fődíj többszázezer kp. És azóta jött egy másik fődíj-értesítés, Unileveres. Úgy hogy egész jó nap!
Akiknek meg ez a mániájuk, kutakodhatnak...
Paint! a Diego Tiéd!!!
Jó éjt mindenkinek!
Péntek!
Te is tudod, hogy ez nem igaz. Vagy ne írnál be semmit, vagy beírnád azt amit nyertél. Egyértelmű, hogy direkt csinálod és azt is tudjuk milyen ok(ok)ból.
Vagy ciki leírni, hogy 5 vászontáskát(gumikacsát, tollat,etc) nyertem és így sokkal jobban hangzik, hogy 5 nyeremény befutott, vagy nem akarod hogy kiderüljenek a klónneveid, mert ugye sokszor van nyerteslista, vagy olyan játékon nyertél, amiről itt senki nem tudott és nem is akarod megosztani, hogy legközelebb is tarolhass.
Kihagytam valamit?
" alt="
">
Te is tudod, hogy ez nem igaz. Vagy ne írnál be semmit, vagy beírnád azt amit nyertél. Egyértelmű, hogy direkt csinálod és azt is tudjuk milyen ok(ok)ból.
Vagy ciki leírni, hogy 5 vászontáskát(gumikacsát, tollat,etc) nyertem és így sokkal jobban hangzik, hogy 5 nyeremény befutott, vagy nem akarod hogy kiderüljenek a klónneveid, mert ugye sokszor van nyerteslista, vagy olyan játékon nyertél, amiről itt senki nem tudott és nem is akarod megosztani, hogy legközelebb is tarolhass.
Kihagytam valamit?

Pont annak örülnénk ha a nyertesekbe írnád be. 😉 Van közte Diego fődíj? Mert azt én szeretném. 🤣
Luluanne!
Ha szabad a címed, Neked megírom.
Mások nem örülnének neki, ezért nem szoktam beírni.
Nyerj sokat, üdv.
Ha szabad a címed, Neked megírom.
Mások nem örülnének neki, ezért nem szoktam beírni.
Nyerj sokat, üdv.
Nem szokta.
Péntek
Leírod esetleg a nyertes topikba, mit nyertél pozitívan? Had örüljünk együtt, és gratuláljunk!
" alt="
">
Leírod esetleg a nyertes topikba, mit nyertél pozitívan? Had örüljünk együtt, és gratuláljunk!

Sorsolnak ezerrel és jönnek az értesítések,
egy órán belül 6 helyről, 6 játékból, egyik fődíj.
egy órán belül 6 helyről, 6 játékból, egyik fődíj.
Már pozitívként kell értékelni, hogy a Monstert végig fel lehetett tölteni, nem zárták le előbb /mint szokták/.
Csoda törPént, kaptam TITKOS Tutti Juice-t Szegeden a Coop-ban.(NagyÁ)
És a Carte D'or is barátschágos áron vala.
És a Carte D'or is barátschágos áron vala.
Coop-Pringles szappanopera
Bár a "gyűjtő"blokkom nem fogadták el, s nem is írtak semmi konkrétat a panaszomra
DE kapok egy Pringles ajándékcsomagot kárpótlásul
" alt="
">
Bár a "gyűjtő"blokkom nem fogadták el, s nem is írtak semmi konkrétat a panaszomra
DE kapok egy Pringles ajándékcsomagot kárpótlásul

Úgy legyen !!!
" alt="
">

Haller utcai Coop volt Pringles. Tételes blokk. 2-t is vettem. Már csak nyerni kell 😊
(Viszont durva hogy a 100g-os laktózmentes Coop teavaj 570 ft )
(Viszont durva hogy a 100g-os laktózmentes Coop teavaj 570 ft )
Tesco dinos, pontgyűjtő akció kapcsán: már a 2. alkalom, hogy a sorban előttem álló - miután kiderült, hogy ő nem/már nem gyűjti, mi meg igen - átadta a matricáit. Oké, gyerekkel vásároltam, de akkor is nagyon jó látni, hogy az emberek alapvetően jóindulattal állnak egymáshoz.
Fitoska min sikerül a Borsodi mert több módon próbáltam de nem volt jo egyszer az Aldis Borsodi oldalra navigált pedig nem ott léptem be De látom sokaknak sikerült de sokat változott ez az oldal Talán félnek h lemaradnak a nyeremenyrol