Betája!
Nyugodtan vedd meg, hiszen nem mindegy, hogy 1 pályázat 200 Ft, vagy ezer.
Csak ki kell fogni, nemrég vettünk tejet 100-ért, literes paradicsomlét 100-ért.
Annak idején /1975/ a seregben gyakorlaton kaptunk 2 éve lejárt fémdobozos készétel konzerv székelykáposztát, senki nem reklamált, úgy bepusziltuk, mint a pinty.
Abból meg óriási botrány lett a rendszerváltás körül, mikor a Metro áruház karácsony után kamionszám kivitte a megmaradt termékeit a Zsámbéki szeméttelepre.
Nyerj sokat! üdv
Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 246 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Tesco-Henkel, Greenmango nem csak, hogy gyorsan válaszolt, javította is az oldalt.
A Sparban mindig a 30 40 50 %-kal leárazott cuccokat vadászom. A tejtermékektől féltem. Nem tudtam, hogy a mizo kávé UHT.
" alt="
">
" alt="
">A lejárat közeli cuccokat sokkal olcsóbban kapod meg és nincs semmi bajuk.
Olyan nincs, hogy valami éjfélig fogyasztható, de 0 óra 01 perckor már romlott.
Olyan nincs, hogy valami éjfélig fogyasztható, de 0 óra 01 perckor már romlott.
Gondoltam Péntek jól beiszik és reggelig tolja a pályázatokat... köszi az infót, akkor majd legközelebb lehet, hogy én is veszek ilyen lejárós uht cuccokat. Eddig nem volt hozzá gusztusom, de hátha így nyerek majd sokat!
" alt="
">
" alt="
">A mai napig lehet forgalomba hozni, de még nagyon-nagyon sokáig fogyasztható.
https://portal.nebih.gov.hu/-/hianypotlo-lejarati
-utmutatot-allitott-ossze-a-nebih
(különösen figyelmedbe ajánlom a cikk végén a táblázatot)
https://portal.nebih.gov.hu/-/hianypotlo-lejarati
-utmutatot-allitott-ossze-a-nebih
(különösen figyelmedbe ajánlom a cikk végén a táblázatot)
A forgalombahozatal ideje nem azonos azzal, mikortól romlott a termék.
Ez ugyanúgy UHT, mint a tej.
Ez ugyanúgy UHT, mint a tej.
Péntek, és ma mind megiszod?
" alt="
">
" alt="
">Hihetetlen áron találtam ma Mizo-koffeint. Mai dátummal jár le.
Hívtam a vezetőt, elviszem, ha kettesével blokkolják /szerencsére nem kell egy perceket várni!/.
Egy kollégáját beültette az egyik pénztárba és el voltunk egy darabig...
Hívtam a vezetőt, elviszem, ha kettesével blokkolják /szerencsére nem kell egy perceket várni!/.
Egy kollégáját beültette az egyik pénztárba és el voltunk egy darabig...
...és végre!!!! Az unilever is megfogadta a tanácsot, és kér nav kódot, és így egymás után lehet blokkolni. De látom, hogy azért ők is emelgetik a vásárlási limitet.
jojo: Te minden nyereményedet beírod?
Ott lesz majd a nyerteslista ahol látni azokat a játékosokat akik az ilyen típusú játékokra szakosodnak.
Én csak remélni tudom, asszony és lányneveket ugyanattól a személytől nem fogunk látni. Mert akkor szólva lesz a lebonyolítónak.
De megfogadják a tanácsokat beállítottak egy vásárlási limitet. Ha alacsonyat is 599.
Meg a coop esetében kivették a szeletest.
(jojo: amúgy 6án éjszaka elindultunk egy spar/omvbe nem amelyik a közelben van mert azon az utcán még nappal se megyek végig szívesen, egy másikba.
Vettünk 2 pályázatot abból 1 nyert. Fél4kor.
Lehet még 1-2 pályit veszünk a 30 000s spar kártyából amit fogalmam sincs mivel nyertünk, aztán nekünk elég ennyi.
jojo most te jössz, te nyertél???
" alt="
"> Akkor írd már be.)
Tudom most megint bunkó, szemétláda prosztó és társai voltam, de tudod mit? Ebben a fene nagy liberalizmus gyakorlásban ami az elfogadásra buzdít, fogadd el.
" alt="
">
Ott lesz majd a nyerteslista ahol látni azokat a játékosokat akik az ilyen típusú játékokra szakosodnak.
Én csak remélni tudom, asszony és lányneveket ugyanattól a személytől nem fogunk látni. Mert akkor szólva lesz a lebonyolítónak.
De megfogadják a tanácsokat beállítottak egy vásárlási limitet. Ha alacsonyat is 599.
Meg a coop esetében kivették a szeletest.
(jojo: amúgy 6án éjszaka elindultunk egy spar/omvbe nem amelyik a közelben van mert azon az utcán még nappal se megyek végig szívesen, egy másikba.
Vettünk 2 pályázatot abból 1 nyert. Fél4kor.
Lehet még 1-2 pályit veszünk a 30 000s spar kártyából amit fogalmam sincs mivel nyertünk, aztán nekünk elég ennyi.
jojo most te jössz, te nyertél???
" alt="
"> Akkor írd már be.)
Tudom most megint bunkó, szemétláda prosztó és társai voltam, de tudod mit? Ebben a fene nagy liberalizmus gyakorlásban ami az elfogadásra buzdít, fogadd el.
" alt="
">
Regi szep idok En is nyertem potnyerteskent egy Mediast
sada
A BMW mellett 23db 100 ezres Mediamarkt kartyat es rengeteg bogret + csokival sorsoltak Tegi szep idok kb 5 eve Annyira kene egy ipanema papucs hideg v mar de akkor is!😂😉
A BMW mellett 23db 100 ezres Mediamarkt kartyat es rengeteg bogret + csokival sorsoltak Tegi szep idok kb 5 eve Annyira kene egy ipanema papucs hideg v mar de akkor is!😂😉
SzerencsésFlótás
Csak a pontosság kedvéért:
Azok nagyobb, országos játékok voltak, nem áruházlánchoz kötöttek.
És 2 külön játék.
Most a nyeremények összértéke 2.800.000 Ft.
A Sparos játékban máskor is uez volt a nyeremény.
A BMW mellett nem voltak kisebb nyeremények: 1 vki nyert, a többi csak hízott.
Az utalványos játékban is csak 49 nyertes volt (csoki v. utalvány).
Csak a pontosság kedvéért:
Azok nagyobb, országos játékok voltak, nem áruházlánchoz kötöttek.
És 2 külön játék.
Most a nyeremények összértéke 2.800.000 Ft.
A Sparos játékban máskor is uez volt a nyeremény.
A BMW mellett nem voltak kisebb nyeremények: 1 vki nyert, a többi csak hízott.
Az utalványos játékban is csak 49 nyertes volt (csoki v. utalvány).
FlyGuy 2022-10-08 :: 10:27
jojo
Te se írtad be még életedben egyik Milka játékban se, hogy nyertél, pedig mindig ott voltál a nyerteslistán több névvel is.
jojo
Te se írtad be még életedben egyik Milka játékban se, hogy nyertél, pedig mindig ott voltál a nyerteslistán több névvel is.
Nem régen még BMW volt a főnyeremény meg 100 ezerforintos Mediamarkt kártyák ne nevezzük már csábítónak a jelenlegi 10 ezerforintokat. Tudom " aki a kicsit nem becsüli" de nem vagyok nagyképű ha azt írom engem ez nem érint
" alt="
">
" alt="
">Csábító a Spár -Milka játék ,de nem nagyon írogatnak a Nyeretesek a Fórumra ? ??
Sziasztok a Csiki Sör facebook oldalán kirakták képpel és névvel az autó nyertesét.Így kellene a többi nagyobb cégnek is nem de?
A Maxxon sorsol ezerrel...Jönnek az értesítők.
A Nádudvari a tegnapelőtt feltöltött 4 blokkomat tegnap már jóvá is írta! Látom a beírásokból, nem mindenkinél ilyen gyorsak, de nekem úgy látszik szerencsém van velük, mert eddig max. két hetet kellett várnom a jóváírásokra, pedig már 40 blokkot feltöltöttem a játék kezdete óta!