snkvcz!
én kipróbáltam csirkével Knorr rafinériát, de nekünk nem jött be, olyan mintha ételízesítőbe forgatnád meg és sütöd meg. Nagyon műíze lett a húsnak, nem volt finom.
on-lány: anyósom egy kis/nagykerben szokott ilyeneket venni. Nem tudom mi a pontos neve sajnos az üzletnek, de vmi éttermi alapanyagok, vagy vmi hasonló.
Nem tudom merre laksz, az ha jól emlékszem Komáromban van, de biztosan van sok településen.
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Karácsonyra rántott halat szeretnék sütni, de nem szeretném ajándékbontás után a konyhába "száműzni magam", és a tömény olajszagot a konyhába. Arra gondoltam, hogy kipróbálom a Knorr rafinéria ropogós csirkefalatokat, hallal. Azt írja, hogy a csirkét be lehet tenni a sütőbe is, és ott sütni, és ír olyan receptet is, amiben halat paníroz bele, de ahhoz nem írja, hogy sütőben is süthető, de azt sem, hogy nem.
Szerintetek fagyasztott pangasius-ból jó lenne, vagy kuka? Egyáltalán lehet halból???????
Nem tudja valaki,hol lehet fehércsokit kapni?Olyat,amiből sütni lehet.Fehércsokis-gyümölcsös szalámit szeretnék készíteni,de nem találok hozzá csokit,a táblás luxus volna,pláne nagy mennyiségben!
Lehet kapni marcipán bevonót, én azzal és cukormázzal szoktam.
mivel tudnék sütire díszeket felragasztani?
Diabetikus:fele fehér,fele update liszt
Diabetikus mézes receptet teljes kiőrlésű liszttel esetleg valaki?
Köszönöm!
sziasztok!
2 mézes receptet találtam. Az egyik valóban Nadina által beírt recept, ahogy sada is írta.
De találtam egy másikat is, ezt a szakácskönyvem elejébe írtam fel valamikor. De hogy melyiket sütöttem meg, már végképp nem tudom.
-2 egész tojást 10 dkg porcukorral kikeverni
-25 dkg mézet 10 dkg vajjal langyosra melegíteni
majd ezeket 50 dkg liszttel 1 kávéskanál mézes fűszerkeverékkel s 1 kávéskanál szódabikarbónával összedolgozni.
Hűtőbe tenni, másnap reggel nyújtani, szaggatni, tojássárgájával megkenni.
Vigyázzni, gyorsan megsül.!
http://abufe.hu/2011/12/mezeskalacs-azonnal-sutheto-a
zonnal-puha/
Rencsu: én ma készítettem el. Nekem kicsit mű íze van. Hasonlít a pudinghoz. Viszont tényleg 1 perc alatt kész a krém. Én maradok a jól bevált házi krémes receptemnél.
" alt="
">
Valaki próbálta már a Dr. Oetker Házi Krémes krémet? Vélemény?
Talán ez volt az, vagy valami ilyesmi
" alt="
">
http://receptvilag.gportal.hu/gindex.php?pg=26377
890
Köszi, sajna nem ez volt az. Ennek kakaós a tésztája.
http://nassolo.blogspot.com/2010/01/bounty-szelet.htm
l
Tegnap olvastam egy Bounty - szelet receptet, de ma nem találom. Fehér tésztája volt, mert a tésztájába kellett a kókusz, közötte sárga krém volt, a tetején csoki, és leszórva kókuszreszelékkel. Nincs meg valakinek ez a recept?
Samidala
kipróbáltam a madártej-szeletet, tényleg finom
" alt="
">
És a tavalyiból a szakállas pogácsát is megsütöttem, az is ízlett mindenkinek
" alt="
">
Samidala
köszi, amint lesz időm, kipróbálom!
" alt="
">
Nórika!
A leírás szerint csináltam, csak nem lisztezett tepsiben, hanem sütőpapíron
" alt="
"> Vékony a tészta, nem égett meg
" alt="
">
Normál tepsiben, ami nem a sütő széleiben lévő núton áll meg, hanem a rácson.
Samidala (vagy aki szintén megsütötte)
a rama-könyves madártej szeletet mekkora tepsiben kell sütni? Jól látom, hogy nagyon vékony a tésztája? Nem ég meg? Vagy nagyon kis hőfokon kell sütni?
Több kérdésem nincs
" alt="
">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások