Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 72 oldal |
mult hét csütörtökön megszületett 3. lányom Hanna. " alt="">
Az echinacea angustfolia mellé vedd meg a vincetoxicum-ot is, mert úgy tudod folyamatosan adni, hogy egyik héten echinaceát, másik héten vincetoxicumot adsz a manónak.
Irtam privit!
Irtam privit!
bonnyka!
Amit már próbáltunk november óta: oscilococc., béres csepp, cebion/jovitál/cebion multi megy folyamatosan, grapefriut csepp , aloe gél, ribomunyl- ezt ahogy beadtuk neki, 2 napon belül lebetegedett?!?!?!, broncho vaxom ( vhogy így kell írni). Most sógornőm javasolta az echinacea angustifoliát ( 5 ch), ezt meg is vettem múlt héten, de akkor kerültünk kórházba, így még nem adtam neki. Most Klacidot kap antibiotikumként, múlt héten , amikor elvileg még csak hörgőgyulladása volt, Curamot kapott, de nem használt, mert a szedése mellett alakult ki a tüdőgyuszi " alt=""> Normaflort adom neki folyamatosan, a másikat, amit említettél nem ismerem még...
Amit már próbáltunk november óta: oscilococc., béres csepp, cebion/jovitál/cebion multi megy folyamatosan, grapefriut csepp , aloe gél, ribomunyl- ezt ahogy beadtuk neki, 2 napon belül lebetegedett?!?!?!, broncho vaxom ( vhogy így kell írni). Most sógornőm javasolta az echinacea angustifoliát ( 5 ch), ezt meg is vettem múlt héten, de akkor kerültünk kórházba, így még nem adtam neki. Most Klacidot kap antibiotikumként, múlt héten , amikor elvileg még csak hörgőgyulladása volt, Curamot kapott, de nem használt, mert a szedése mellett alakult ki a tüdőgyuszi " alt=""> Normaflort adom neki folyamatosan, a másikat, amit említettél nem ismerem még...
Az én másfél évesem Ribomunyl immunerősitőt kapott (kúraszerűen kell adni). Ezt irja: "Kiújuló fül-, orr-, gégészeti és légúti fertőzések megelőzésére" ajánlott. Nem lázasodott be a manó, könnyebben átvészelte a legutóbbi köhögős-taknyolós virust.
Ezen kivül kap alkoholmentes Grapefruit-mag cseppeket és Cebiont.
Próbáltad már az Oscillococcinum-ot? Azt is kúraszerűen kell adni.
Vagy az echinacea angustfolia váltakozva a Vincetoxicum D4-el? (Egyik héten egyik, másik héten másik)
A nagyobb gyerekemnek Lactospora-t adok, ez is bélbaci, olyasmi, mint a Normaflore, csak jóval több baci van egy kapszulában (9 billió). Ő asztmás, de sikerült ezt a telet egy náthával átvészelni.
Ezen kivül kap alkoholmentes Grapefruit-mag cseppeket és Cebiont.
Próbáltad már az Oscillococcinum-ot? Azt is kúraszerűen kell adni.
Vagy az echinacea angustfolia váltakozva a Vincetoxicum D4-el? (Egyik héten egyik, másik héten másik)
A nagyobb gyerekemnek Lactospora-t adok, ez is bélbaci, olyasmi, mint a Normaflore, csak jóval több baci van egy kapszulában (9 billió). Ő asztmás, de sikerült ezt a telet egy náthával átvészelni.
Prizma írtam privit.
Ha van köztetek olyan, akinek a manója folyamatosan felső légúti megbetegedésekben szenvedett és tudott rá valami megoldást találni kérem írjon nekem! Már kezdünk teljesen kétségbe esni, mert a nagyobb lányom november óta harmadszor kapott tüdőgyulladást (tegnap jöttünk haza vele a kórházból) Rengeteg féle immunerősítést kipróbáltunk, már bejelentkeztem vele pulmonológiára és most vesszük őt ki az oviból mielőtt teljesen tönkremenne a tüdeje.
Viszont minden segítséget, tanácsot, tapasztalatot szívesen veszünk, hátha valamelyik nekünk is használna!
Viszont minden segítséget, tanácsot, tapasztalatot szívesen veszünk, hátha valamelyik nekünk is használna!
Jaj de olvasni a kis csöppségekről " alt="">
Mindkét manócskának jó egészséget, sok tejcsit kivánok " alt="">
Mindkét manócskának jó egészséget, sok tejcsit kivánok " alt="">
Köszönjük" alt="">
Közben megkaptam a hírt mert sajnos nem lehetek ott" alt="">
Hanna Izabella
2800dkg
47cm
Közben megkaptam a hírt mert sajnos nem lehetek ott" alt="">
Hanna Izabella
2800dkg
47cm
Sok boldogságot, jó egészséget a kis Hannának és a családjának is.
Köszönjük szépen" alt="">
alexa21
Sok örömöt és boldogságot kívánok a babához!
Sok örömöt és boldogságot kívánok a babához!
20:40 perckor megszületett a fórum legújabb kisbabája a nővérem (Adri0716) megszülte kislányát Hannát" alt="">
agica5
Jó egészséget kívánok!!!!
Jó egészséget kívánok!!!!
agica5: Gratulálok, jó egészséget a lányodnak! Hogy hívják?
agica5
Szívből gratulálok!Jó egészséget, sok örömet kívámok!!!!!!!!!!!!!!
Szívből gratulálok!Jó egészséget, sok örömet kívámok!!!!!!!!!!!!!!
Március 6-án megszületett a fórum új babája, a kislányom" alt="">
Nem baj, ha már tényleg oda fog járni, de jó dolga is lesz neki " alt=""> majd versengenek érte a gyerekek, hogy ki játsszon vele " alt="">
bonnyka ez nagyon jó
Az én "picuromat" meg ma írattam be oviba. A nővére barátnői mind rászálltak. Kimentünk velük az udvarra. Mindenki őt akarta húzni szánkón. Össze is vesztek rajta " alt="">
Az én "picuromat" meg ma írattam be oviba. A nővére barátnői mind rászálltak. Kimentünk velük az udvarra. Mindenki őt akarta húzni szánkón. Össze is vesztek rajta " alt="">
Amióta újra van pici a háznál, azóta újra szól a babazene. Az egyik dalocskában ez van:
"A juhásznak jól van dolga
...
teregeti nyáját, fújja a dudáját ...."
Férjem nézett nagy szemekkel:
"Eregeti nyálát"???????? azóta valahogy én is mindig ezt hallom " alt="">
"A juhásznak jól van dolga
...
teregeti nyáját, fújja a dudáját ...."
Férjem nézett nagy szemekkel:
"Eregeti nyálát"???????? azóta valahogy én is mindig ezt hallom " alt="">
Hűsítse a baba ínyét, ha jön a foga.