Picurka13, nézd meg, hogy mit ír ki aktuális helyzetként itt:
Account menu/Your order ( angolra állítva )
Akkor passz!
Sztem nemsokára jönnek a profik, várd meg őket!
" alt="
">
Lefordítani, már én is lefordítottam. Le is ellenőriztem a címem, de nem tudom, hogy mit kell bekattintanom. Megerősítő mail se jön.
" alt="
"> Nem tudom miért.
picurka4
http://translate.google.hu/#
Senki nem tud nekem segíteni, miért írja ki ezt a Toilokdo a bögrémre?
"Cadeau commandé :
Mug
Vérifiez bien votre adresse dans la rubrique Vos coordonnées
Vous recevrez une confirmation de l'envoi de votre cadeau à l'adresse :
picurka23@gmail.com"
Van pár új cucc a Toilokdo butikban ( kenyérsütő, webkamera, PS3 ).
valaki igazán írhatna/hatott volna nekik egy zaftos levelet, hogy ez így nem igazán fair dolog amit csináltak.... és változtassák meg..
" alt="
">
Hát igen, már nem érdemes játszani. Ráadásul vagy 6 ajiért álltam sorba, de minek, és bent maradt 4 maxpackom, meg egy csomó bubzom.
" alt="
">
ohhhhhhhhhh nem hiszem el.. egy éve játszom...gondolom van aki már több is..
" alt="
"> és most hoppon maradtam..... nincs is így értelme már akkor jászani... :-( köszi capucci a választ..
bernie
KÖszi
" alt="
">
Én csak az első két mondatot olvastam, aztán töröltem, de ezt a happy dolgot még nem értem, azt most megnézem mi is.
" alt="
">
A prizeen már nem küldenek ki ajándékot, csak a franciáknak, ezért lett az egész oldal francia.
" alt="
">
Sziasztok! Én prizeen lassan egy éve játszok, és mostanában nagyon meg van változva,és nem találom hogy hol lehet ajándékokat venni??vagy már nem is lehet?? mi történt??please valaki segítsen aki tudja mi történt!!
Nem tudtjátok, hogy az OOTz-on miért kaptam plusz 10 kreditet. Eddig mindig 20 kreditem volt, ma meg 30. De nem kaptam semmi üzit, meg a hírekben sem olvastam semmi változást.
" alt="
">
Valaki, aki játszik még a Toilokdon, segítsen már nekem! Vettem egy ajándékot, és ezt írja ki: Vérifiez bien votre adresse dans la rubrique Vos coordonnées.
Mit kell még csinálnom?
sziasztok!
Ki melyik oldalon játszik???
a felsoroltakból már csak egér van
a Toilokdon pendrive, webkamera, egér
hát nekem megint nincs elég pontom, mert a múltkor csak 2 Gigás volt, amire lenne elegendő pontom, most meg 4 Gigást tettek be,
jaj, jaj
de akinek van pontja, s esetleg érdekli, akkor siessen
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni, hogy hogyan lehet a Toilokdo-n gyorsan gyűjteni a pontokat? Nekem 3 regem van, de a legtöbb pontos is csak 130 ezer körül van. Pedig már több, mint 1 éve játszok. Köszi
Hugi: nem. De a rendeléseim között ott van.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások