Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 67 oldal |
Domestos, Globus, Cillit Bang, Floriol jatek jöhetne...
Henkel -Palette vagy bármilyen hajfesték ...
Köszi trendy ,Béres ,Juvita vagy hasonlóra gondoltam ,de amúgy ezt sem tudtam ,annyi játék van " alt=""> " alt="">
jojó!
Tegnap lett vége a Vitaking-nek,de most is van játék. " alt="">
Tegnap lett vége a Vitaking-nek,de most is van játék. " alt="">
Vitaminokkal is lehetne játék ? !
Hamé játéknak örülnék " alt=""> liba,kacsamájas
Így körül lehet. " alt=""> CBA sajnos még a környékünkön sincs,bár szerintem csak játék miatt járnék oda,ha lenne is.
Uncle Ben's - 2 éve
Vénusz - CBA: ősszel
Floriol - 4 éve " alt="">
Iglo - 10 éve " alt=""> " alt="">
(játék ide v. oda, zborsót csak Iglot veszek.)
Ha jól nézem.
Vénusz - CBA: ősszel
Floriol - 4 éve " alt="">
Iglo - 10 éve " alt=""> " alt="">
(játék ide v. oda, zborsót csak Iglot veszek.)
Ha jól nézem.
Étolajjal olyan régen volt játék!Floriol vagy Vénusz...régen volt játék viszonylag rendszeresen az Iglo-val is,most hogy nincs,nem is azt veszek.Vagy egy komolyabb játék a Dr.Oetker-rel,Uncle Ben's...
Budafoki élesztő játék is lehetne !
Floriol, Scholl, Neutrogena, Loreal arcapolasi dolgok, Nagyi titka, Knorr - szivesen vasarolnek ilyen termekeket, ha lenne velük nyeremenyjatek. Sajnos a sok Maggi pontomat mar nem örizgettem tovabb...
Flórával volt régebben kódkeresős, túrázós játék, az nagyon jó lenne megint. " alt=""> Ha megjön a tavasz végre...........
Negró , Zewa, Oops
Vonalkodos jatekok,de olyan amit nem lehet fenymasolni ( pl koronas cukorral a kg-s papirzacsis neeeee) tchibo, gyermelyi, nescafe, csokik + blokkok
Finish, airwick, Glade, omnia, Kaiser, nagyobb értékű, több darab egy blokkon. Nyeremény legyen: robot porszívó, utazás, wellnes, mosó -szárítógep, okos telefon, óriás hűtő, lakberendezési, műszaki cikk utalvány. Belföldi szálloda lánc utalvány, akár 10000Ft-os is jó.
Nescafe,olyat mint ami volt hogy másik zacskó kv-ra tudtad váltani a nyertes zacsit " alt=""> fogytán van a készlet " alt="">
Zendium fogápolási termékek.
Cicakaja ezer éve nem volt, főleg Félix, Gourmet lenne jó.
Cicakaja ezer éve nem volt, főleg Félix, Gourmet lenne jó.
Csatlakozom szigiagihoz " alt="">
maggi pontok
Újra indulhatnának A finish a fa pontgyüjtős játékok.