T1R-F15G-PHGA-4BB4
T1R-FTGG-HAHH-3NGG
T1R-FTAH-H3GW-5GGF
T1R-WBPF-43B4-FP44
T1R-FBP1-B5H5-CCYC
T1R-FBY5-6WP5-FWTB
T1R-FA6G-CFTF-TB1G
Pöttyös kódok.
bgy!
Válassz
Hervis kuponok
T1R-F5FF-4B4A-1FN1
T1R-FFWF-6A4P-1PT4
T1R-FF4T-YPCH-CYAN
T1R-FF6C-H44B-1PA4
T1R-FF6C-5NPF-GGB5
T1R-FFC3-11HH-A3TP
T1R-FFC3-1YT6-6BGW
T1R-FFHH-B4TA-FY43
Sziasztok!
Pöttyös Hervis kódokat keresek . Ha valaki tud felajánlani azt megköszönöm.
Van valakinek elfekvőben gomb"gyüjteménye"? Úgy értem, az évek során megmaradt, összegyűlt, a helyet foglalja. Közepeseket vagy nagyobbakat szeretnék, szóval nem az inggombokat, aprókat, mert azok nekem is vannak. Hátha van egy "zsák" mennyiség, hogy megérje postázni, a postaköltséget, foxpostot fizetem.
Tesco Minyon matricát és Spar- JBL matricát keresek.
10 pontnyi kométa kódra lenne szükségem. Cserét küldök, mit kérnél érte?
Ha van valakinek esetleg Pringles-es xbox kódja, amit nem tud felhasználni, a fiam örülne neki. Köszi!
Sziasztok!
Tesco bélyegeket szeretnék kalapozni, ha lenne valakinek akinek nincs rá szüksége kérem gondoljon rám legyen kedves. Békéscsabai személyes átvétellel vagy postai úton.
A segítséget előre is köszönöm.
Jelica, részvétem!

" alt="

">
Börcsök Enikő is neghalt ma...

" alt="

">
Mi vesztettünk.....

" alt="

">
Sajnos már nem aktuális a délelőtti beírásom.
Egy nagyszerű, 43 éves, 3 gyermekes családanyát vesztettünk ma el...

" alt="

">
Kalapoznék Rossmann-Henkel kódokat, ha esetleg maradt valakinek

" alt="

">
Megnyerük!

" alt="

">
"Kedves barátaim, ismerőseim.
Sikeresen meg mentettetek. Meg marad a lakás, ha egy évig tart a pandémia akkor is el leszek már.
Szóval ez nagyon sikeres volt, és sokan szeretnek. Majd én is igyekszem, hogy jól érezzétek magatokat, ha nem baj.Ahhoz képest amire számítottam, kétszer is többet küldtetek. Rám is számíthattok a jövőben, ha lesz jövő. Hálás köszönet mindenkinek. Kívánok erőt egészséget, és valami hosszú jót amitől lészen boldogság."
jelica 2021-01-28 :: 11:01
Én egy másféle segítséget kalapoznék:
Petra lányom csapattársának az édesanyja, akiről szó van:
"Kedves Barátaim, Ismerőseim!
A SEGÍTSÉGETEKET szeretném kérni. Édesanyám életmentő műtéten esett át és a számára megfelelő vérkészítmény fogytán van. Ezért kérlek benneteket, ha tudtok, segítsetek! Irányított véradás keretein belül tudtok Neki segíteni. Sajnos a vércsoportja nagyon ritka, így minden segítségre szükség van.
Ha a vércsoportod megfelelő és segíteni szeretnél, akkor a Véradó Központban jelezned kell, hogy Te irányítottan szeretnél vért adni.
Vércsoport: 0 Rh-
Város: Budapest
Intézmény: Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika
Osztály: Szívelégtelenségi és Szívtranszplantációs Intenzív Részleg"
A többi adatot megküldöm annak, aki segíteni szeretne!
akinek belefér.
SEGÍTSÜNK NEKI!
"Kedves Ismerőseim és Barátaim.
Az van mint sok más emberrrel, hogy nem lehet munkát vállalni. Színházzal van szerződésem mint muzsikus. A jövedelmem nem teszi lehetővé, hogy abból lakbért fizessek.
Lényeg, nagyon
Szeretek itt lakni. De most nincs jövedelmem elegendő. Az a helyzet, hogy 400 ember 500 forintja segítene rajtam. Tudom, hogy nem egyszerű az élet mostanában. Nem megy jól senkinek. De csak 8 napom van utána nehezebb lesz.
Elnézést kérek, de így jártam.és remélem, hogy soha többé nem kell ilyesmihez folyamodnom.
Otp.11773418-30717819 Ez a számla számom.
Még egyszer köszönöm.
Weszely Ernő."
Köszönet!
Tudna valaki segíteni? Benu patika magazinjának a rejtvény oldalát le tudja fotózni nekem valaki? S elküldené e-mailben?
kicsigila@gmail.com
Sziasztok!
Tesco bélyegeket szeretnék kalapozni, ha lenne valakinek akinek nincs rá szüksége kérem gondoljon rám legyen kedves. Békéscsabai személyes átvétellel vagy postai úton.
A segítséget előre is köszönöm.
Penny pontokat szeretnék kérni
Valakinek lenne felesleges Gyermelyi blokkja amit szívesen odaadna (feltöltené) egy zalai iskolának? 1-1 db is nagy segítség.
persanya
Líra kupon a Telekom alkalmazásban: LA83X
27% kedvezmény és ingyenes szállítás dec. 31-ig!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások