Ezt még biztosan az javított jsz megjelenése előtt vettem.
Jó lenne tudni, hogy mikor rakták fel a módosított jsz-t. (Nap, óra, perc.)
Mert aki az előtt vett 1 db csokit, joggal pályázhat(ott) a módosított jsz közzététele előtt.
Nem várható el senkitől, hogy minden vásárlás előtt olvassa el a jsz-t.
Mert ki tudja, lehet, hogy nem csak az összeghatárt cseszték el, hanem olyan terméket is beleírtak, ami ténylegesen nem játszik...
Be kellene vállalniuk azt, hogy aki csak 1 db-t vett vagy vesz, az nyerhessen. Ők baltázták el. Nem kicsit. Nagyon.
Az senkit nem érdekel, hogy a promós anyagokban (akciós újság) a 999,- Ft volt írva és az sem, hogy a játék oldalán is ott volt a 999,- Ft. A hivatalos jsz. a lényeg. Nehogy már azt büntessék, aki vette a fáradságot és elolvasta a hivatalos szabályzatot.
Itt most a jsz-t cseszték el. Más játékoknál pont fordítva volt, azoknál a promós anyagoknál hibáztak.
1 db Sportszelet?
Azt lehet elbuktad...
Ha elfogadják, akkor bármilyen blokkal lehet nyerni és lesz.rják az értékhatárt
erre kíváncsi vagyok
amúgy ma már el kellett volna fogadniuk, ha tegnap feltöltötted a blokkot
A jsz a mérvadó, ott a kezdetekkor NEM volt értékhatár...
Pontosan ezért változtatták meg, mert nyilván érkeztek be nyugták, amelyeken csak 1 termék volt. (Én is nyertem, 1 db Sport szeletet vettem, még várok a visszaigazolásra.)
999 Ft volt elejétől kezdve... még az aldi újságban is
Azt lehet tudni, hogy mikor módosították a jsz-t?
Mert aki a módosítás előtt vett 1 db csokit, azt még nem kellene kizárni, függetlenül attól, hogy a jsz-változás után pályázott.
Nem fair ez a változtatás, pláne úgy, hogy nem értesítik legalább azokat a játékosokat, akik már küldtek be bármilyen (1 db-os vagy 999,- Ft feletti) pályázatot.
Mert azt nem várhatják el, hogy minden egyes vásárlás előtt elolvasson az ember egy többoldalas jsz-t.
Ha már elcseszték, akkor hagyniuk kellett volna az első jsz-t. Vállalják a felelősséget.
Leginkább egyértelmű játékokat.
Amíg nem javították, addig el kellene fogadni az 1 db-os pályázatokat is, bár az meg kiszúrás azokkal, akik hittek a nyomtatott betűnek.
Megjegyzem ez a játék tavaly is 999 Ft-os volt.
https://www.webnyeremeny.hu/aldi-sport-dormi-pilo
ta-milka-nyeremenyjatek
(Személy szerint nem érint, ha ez megnyugtat.)
sada
mit szeretnél?
újra átnézetni a feltöltött nyertes blokkokat és akinek 999 Ft alatti, helyette pótnyerteseket ?

" alt="

">
sőt, én min. 2000 Ft-ra tenném legközelebb

" alt="

">
Ez már a módosított jsz.
A régi:
https://aldi.nyerjakedvenceiddel.hu/storage/micro
site/WSkyRbXq5kzfP7B7KUqiVIem3VR7TMZA/Game_Rules.pdf
Az új:
https://aldi.nyerjakedvenceiddel.hu/storage/micro
site/s4Jsb9NCGsIN5qjaspetKTra4A6uu7Do/Game_Rules.pdf
Aldi-Mondelez játék szabályzat 2.1. pont: ....vásárol valamely magyarországi ALDI üzletben bármilyen Pilóta, Győri édes, Dörmi, Milka*, vagy Sport terméket legalább 999Ft értékben!
Az Aldis mondelez játéknál van egy ellentmondás.
A reklámújságban és a játék oldalán az egyik helyen 999 Ft van,
de a többi helyen (pl GYIK, jsz, ...) nincs szó értékhatárról.
Állítólag kisebb összegű blokkot is befogadtak.
Levélre nem válaszolnak.
Illetve nem csak 1-et akar, hanem csak 1-et lehet felhasználni!
Mekkora baklövés azért a Lays-től hogy akárhány napi nyereményt nyerhet 1 ember! A nyertes számára teljesen felesleges, mert úgyis csak 1-et akar felhasználni(már ha egyáltalán akar) és egyébként is a legtöbben a heti, meg fődíjra pályáznak, az ő részükről meg azért, mert ha mindenki csak 1-et nyerhetne, akkor annyival több esetleges későbbi előfizetője lenne a csatornának.
Nem értél el limitet? 24 órán belül 1 db, összesen 10 db blokkal lehet játszani.
NEM TUDJA VÉLETLENÜL VALAKI, HOGY AZ ORBITOT MIÉRT NEM LEHET FELTÖLTENI. ? NEM ÍRJA KI. CSAK VISSZACSÚSZIK A Z ADATLAPRA. ÉN MEG MÁR KEZDEK GUTAÜTÉST KAPNI.
Denom
Szerintem még így is jó
Nagyon alulszámolták első körben a pontokat a megvásárolt termékek árához képest.
Nestlé feltöltötte a hűségpont raktárban kifogyott készletek egy részét, cserébe a ponthatárokat a többszörösére emelte!
Vettem 2 pályázat Idealbody-t, de azt hiszem be is fejeztem. Nem nyert egyik sem, pedig már pótnyertesek is vannak. Persze a főnyeremény lenne a lényeges, de elnézve a nyertes kódokat, sanszos hogy a weboldalon vásároltak közül kerül ki majd a nyertes, de ott nem veszek, mert úgy a legdrágább.
Miért tölt fel vaki Nyugtalottót,ha nem figyeli,ha nyer? ? ?

" alt="

">
A kapcsolat menü ponton keresztül gyorsan válaszolnak.
A fotó nem lehet nagyobb mint 5MB, de a 4,90-eset sem fogadta el nekem valamelyik nap....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások