Termékekkel kapcsolatos tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 12 / 63 oldal |
Knorr krémes alap, nagyon fini!
Ma vásároltam a Tescóban egy Frottír gumírozott lepedőt./80% pamut,20% polieszter.
Nagyon jó minőség
" alt="
"> /pakisztáni/ ,sokkal jobb ,mint a kínai
" alt="
">
Nagyon jó minőség
" alt="
"> /pakisztáni/ ,sokkal jobb ,mint a kínai
" alt="
">
Ma vettem Egri Borház Vörös Harmoniát, de mivel nem 2008-ast vettem, hanem 2009-est, ezért azt hittem, hogy nem lesz benne kód, de szerencsére volt, az oldalon a teljesség igénye nélkül vannak a borok felsorolva.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
"> jojó, 30 éve próbálkozom, reménytelen eset vagyok.
Minden ok amit főzök, csak a babfőzelék és a tökfőzelék olyan hogy a kutya is vonyítva eszi meg.
magdalin
Az enyémnél biztosan nem jobb
" alt="
">
Próbálkoznál ,Tiéd is finomabb lenne
" alt="
">
Az enyémnél biztosan nem jobb
" alt="
">
Próbálkoznál ,Tiéd is finomabb lenne
" alt="
">jaj nem, :-O babfőzeléket....
babAfőzeléket
" alt="
">
" alt="
">Kipróbáltam a Maggi zöldbab "főzelék fortélyok" alapot, isteni finom lett!
Olyan pocsék babafőzeléket még ember nem főzött mint amilyet én tudok, ez nagyon jó ötlet volt!
" alt="
">
Olyan pocsék babafőzeléket még ember nem főzött mint amilyet én tudok, ez nagyon jó ötlet volt!
" alt="
">
" alt="
">nemeths
úgy látszik, más is jelezte nekik, hogy jó lenne, ha itthon is lehetne kapni
" alt="
">
úgy látszik, más is jelezte nekik, hogy jó lenne, ha itthon is lehetne kapni
" alt="
">Nórika engem is. Pár hónapja írtam nekik, hogy ez olyan finom, de csak Szlovéniából tudom behozni, mert nálunk nem láttam még. Azt írták, nálunk nem forgalmazzák. Azóta úgy látszik behozták. Amúgy ott is sparban szoktam venni
Az Intersparban az ősziévekezdés játék miatt nézegettem, és találtam egy csodát
" alt="
"> A Milka piskótatallér, karamellás hab-krémmel: mennyei..!!! Ezzel engem zsarolni lehetne....
" alt="
">
" alt="
"> A Milka piskótatallér, karamellás hab-krémmel: mennyei..!!! Ezzel engem zsarolni lehetne....
" alt="
">Némelyik Fa szappannak pisi szagát érzek,nem illatot
" alt="
">
" alt="
">Egy pár hete fedeztem fel, hogy a Rossmann saját terméke a Domol milyen jó. A mosogató tabletta szuper. És az ára is szuper. De már sok mindent kipróbáltam, egyikben sem csalódtam.
IKEA-ban új fagyitölcsért vezettek be: nagyon fincsi
" alt="
">
(max. 1-2 hete)
" alt="
">
(max. 1-2 hete)
Samsung portartályos porszívója van valakinek?
Szeretnék venni, és kíváncsi lennék rá, hogy tényleg olyan jó-e?
" alt="
">
Köszi!
Szeretnék venni, és kíváncsi lennék rá, hogy tényleg olyan jó-e?
" alt="
">
Köszi!
Persilnek van az újfajta mosótablettája. Ismeri valaki? Nem maradnak benne a ruhákban a darabjai?
Lidl-ben vettem konyhai törlőkendőt- W5 talán a neve (olyan, mint a nedves popsitörlő) 80db-os 550Ft. Nagyon jó! Konyhaszekrényt, ajtókat, asztalt letörölni vele szuper
" alt="
">
Lidl-ben vettem konyhai törlőkendőt- W5 talán a neve (olyan, mint a nedves popsitörlő) 80db-os 550Ft. Nagyon jó! Konyhaszekrényt, ajtókat, asztalt letörölni vele szuper
" alt="
">An.13.!
Köszi Neked is!
Vettem már DM saját termékeket, azok jók voltak, majd ezt is kipróbálom.
" alt="
">
Zsuzsa Nr.1.!
Neked írtam privit.
Köszi Neked is!
Vettem már DM saját termékeket, azok jók voltak, majd ezt is kipróbálom.
" alt="
">
Zsuzsa Nr.1.!
Neked írtam privit.
A DM-s saját márkás termékek Denkmit fedőnév alatt futnak, ez is az, megtalálod majd a polcon, 1 literes kiszerelésben van, kékes flakon.
Barbara84
Szivi
" alt="
">
An.13.
Elárulnád a termék nevét?
Köszi
" alt="
">
Szivi
" alt="
">