Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 111 / 230 oldal |
nem tudom, de ez a szék már olyan uncsi... én úgy élvezem a színes, szép bélyegeket, de idén a Karácsony is olyan csúnya volt. De mondjuk nem tudom mi a jobb, a szák, vagy mint Angliában minden bélyegen a királynő fejének a sziluettje? de lehetnének pl öntapadós bélyegek, illetve bélyegautomata is, ami olyan címletet nyomtat rá, amilyent szeretne az ember...
Nekem a múltkori levelezőlapom úgy nézett ki, mint egy bélyeggyűjtő, volt rajta annyi szék, hogy egy focicsapat leülhetett volna rá... De kinek az ötlete volt a szék? Hát mást nem lehetett volna?
sada: Sopron kisposta
Itt is van 75-ös, XVIII ker.
Merre van a "nálatok"?
Nálunk lehet kapni 75 Ft-os bélyeget, pirosas színű és szék van rajta - mi más...
" alt="
">
" alt="
">Nálunk össze lehet hozni a 75-öt, 38+30+7 ftos bélyegekből.
De nagyon uuuuutálok ennyit ragasztgatni
" alt="
">
De nagyon uuuuutálok ennyit ragasztgatni
" alt="
">mvincze
Ne görcsölj: A legtöbb postán, papírboltban nem tudnak 75 Ft értékű bélyeget adni, semmilyen összetételben, mert 75-ös még nincs, az 5-ös meg már nincs.
80 Ft-ot ragasztatnak a levélre.
Ha te mégis találtál, akkor nagyon szerencsés vagy.
Ne görcsölj: A legtöbb postán, papírboltban nem tudnak 75 Ft értékű bélyeget adni, semmilyen összetételben, mert 75-ös még nincs, az 5-ös meg már nincs.
80 Ft-ot ragasztatnak a levélre.
Ha te mégis találtál, akkor nagyon szerencsés vagy.
mvincze: már ahol árulnak papírboltban bélyeget,mert a mi környékünkön nem. a sima boríték is nálunk a legolcsóbb helyen 5 és 8 ft.
Kétségtelen, 70+5 Ft. Viszont 100 db boriték 350 Ft.
mvincze
De nem 75 Ft-os!
De nem 75 Ft-os!
sada: bevásároltam volna, de már akkor se volt
Papírboltokban bélyeg és boríték is van.
Milyen jó annak, aki dec-ben bevásárolt!
" alt="
">
" alt="
">Debrecenben sincs se bélyeg, se közepes boriték.
Több postán kerestem. Idén még nem kaptak sehol. Hiába kérik.
Több postán kerestem. Idén még nem kaptak sehol. Hiába kérik.
" alt="
"> szerintem nekik is elég vacak elmondani mindenkinek, hogy nincs..., nálunk emiatt az anyukánkat emlegette 1-2kedves ügyfélén is kedvelem az ott dolgozókat,ezért is nem szeretnék "árulkodni" az ügyfélszolgálaton,de ma rákérdezek komolyan a kispostára,hogyha átmegyek Tátra nekik is vegyek.-e bélyeget,mert másik postáról szívesen hozok nekik is
" alt="
">
" alt="
">én is a nestlet viszem ma a postára... kicsi bélyegragasztós posta, jobb szeretem, ahol rányomtatják etiketten....de az meg messze van.
engem dühít,nem az egyszer 5 ft,hanem az,hogy a Nestlére öntöm a pályázatokat és napi szinten többször 5 ft,vagy az ajánlottaknál is,de azt is többet adok fel naponta.
törpi!
Engem nem lep meg sokszor nem volt nálunk sem elég bélyeg
" alt="
"> Ma megyek postára kíváncsi vagyok itt mi a helyzet...
Engem nem lep meg sokszor nem volt nálunk sem elég bélyeg
" alt="
"> Ma megyek postára kíváncsi vagyok itt mi a helyzet...