Kérhetek segítséget a holnapi activiánál?Köszönöm

" alt="

">
Sziasztok!
Nekem sikerül beváltani a feltöltött Actívia kódokból. Hogyan tudok segíteni? Váltsak be valakinek valamit?
Sziasztok Activia beváltásban kérek segítséget. Activia kódért cserébe.
Keresek olyan fórumost akinek van HVG klubkártyája. Online koncertjegyet szeretnék venni a számával, Tchibo blokkot,Gyermelyi pontot,eperlevelet,Nagyi blokkokat adnék cserébe. Köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget activia beváltáshoz sajnos nem sikerül napok óta!.
marylyn! várom a címed!!!!!
Sziasztok! Megírnátok nekem, hogy utánvéttel feladott csomag esetében hogy vannak a súlyra vonatkozó árak? előre is köszi: Erika
Activia beváltásban tudna valaki segíteni? Viszonozni is tudnám, megegyezés szerint.
Sziasztok!Légyszíves valaki nekem is segítsen az activiában.Csak telefonos internetem van,azzal lehetetlen beváltani a pontokat.Küldök cserébe 3 activia kódot.Köszönöm
segítene nekem vki az Activiában? Volt, amikr én segítettem 1-2 fórumostársunknak, de múlt hónapban már nem sikerült, és eddig ebben a hónapban sem

" alt="

">
playboy22 ígérem ha nyersz lakást én adok 45nyi blokkot.... csak úgy...
Sziasztok!
Nagyon lassú a gépem az Activia játékhoz, hónapok óta nem sikerül beváltanom semmit, tud nekem valaki segíteni??? Légysziiiii!?

" alt="

">
Mai activia beváltásnál tudna nekem valaki segíteni? Köszönöm

" alt="

">
Paintuci
Nekem sima Mastercard-om van, és szoktam vele fizetni a neten

" alt="

">
www.15evesmammut.hu játékhoz van valakinek 45e-s blokkja!Most töltöttem fel a kódos füzetet,de a blokkokat nem találom...:-((
nincs valakinek az opel Dabasnál ismerőse? segítséget szeretnék kérni privibe.
Kérlek segítsen, aki tud!
Ha ruházati cuccokat vásároltok és nem kell a számla, nekem most nagyon jól jönne!
Köszönöm!!!
Nem. Nekem pl. virtuális kártyám van

" alt="

">.
Neten csak dombornyomott kártyával lehet fizetni?
Sziasztok segítséget kérnék a danone actívia beváltáshoz, lefagy és hiába kattintgatok rá hogy beváltom nem reagál semmit. Akinek sikerül milyen böngészőt használ? Esetleg beváltaná nekem ha van ideje? Köszönöm Sanyi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások