Nálatok működik az advent.hu? Reggel még voltak hópelyhek, de már délben nem és most sincs sehol.
Kérem valaki nézze meg, aki még ma nem játszott. Köszi.
szívesen magdi23

" alt="

">
Activia beváltáshoz szeretnék én is segítséget kérni!!! Természetesen valamiért cserébe. Köszönöm.
Activia beváltásához szeretnék segítséget kérni!
Megkaptam. Köszönöm szépen Rita
Bakos Tímea (White Rabbit) e-mail címét megadná vki? Köszönöm.
Sokszori próbálkozásra sem tudom beváltani az Aktivia kódjaimat. Segítséget szeretnék kérni, "éhes" kollégistámnak szeretném a netpincért. SOS
Activia beváltásnál szeretnék S.O.S segítséget kérni. Cserébe Fa blokkot tudok adni, és persze Activiát is. Mailt várok!
Judit67!
Tudnál nekem segíteni az activia beváltásánál?
Kérhetek segítséget a holnapi activiánál?Köszönöm

" alt="

">
Sziasztok!
Nekem sikerül beváltani a feltöltött Actívia kódokból. Hogyan tudok segíteni? Váltsak be valakinek valamit?
Sziasztok Activia beváltásban kérek segítséget. Activia kódért cserébe.
Keresek olyan fórumost akinek van HVG klubkártyája. Online koncertjegyet szeretnék venni a számával, Tchibo blokkot,Gyermelyi pontot,eperlevelet,Nagyi blokkokat adnék cserébe. Köszönöm a segítséget
Sziasztok!
Szeretnék kérni segítséget activia beváltáshoz sajnos nem sikerül napok óta!.
marylyn! várom a címed!!!!!
Sziasztok! Megírnátok nekem, hogy utánvéttel feladott csomag esetében hogy vannak a súlyra vonatkozó árak? előre is köszi: Erika
Activia beváltásban tudna valaki segíteni? Viszonozni is tudnám, megegyezés szerint.
Sziasztok!Légyszíves valaki nekem is segítsen az activiában.Csak telefonos internetem van,azzal lehetetlen beváltani a pontokat.Küldök cserébe 3 activia kódot.Köszönöm
segítene nekem vki az Activiában? Volt, amikr én segítettem 1-2 fórumostársunknak, de múlt hónapban már nem sikerült, és eddig ebben a hónapban sem

" alt="

">
playboy22 ígérem ha nyersz lakást én adok 45nyi blokkot.... csak úgy...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások