Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 111 / 269 oldal |
Hamilton (és az az impotens versenybíróság) MONNYON LE!
Amely többes szám első személy ha jól mondom.
Meg kellene tudni különböztetni bizonyos körülmények alatt, között, mellett, mi a reklám, a felugró ablak, a gondolat a szösszenet, vers vagy anyám kínja, de meg is lehet tőle kérdezni mihez írt. Nem pedig... Egyszer beszéltél a tiszteletről, hát hajrá gyakoroljuk.
Pancsabi!
Sajnos nagyot tévedtem . Azt hittem,hogy a kisfiú-apuka történetet cikized a ténylegesen felugró reklámokra nem is gondoltam Szíves elnézésedet kérem!
Sajnos nagyot tévedtem . Azt hittem,hogy a kisfiú-apuka történetet cikized a ténylegesen felugró reklámokra nem is gondoltam Szíves elnézésedet kérem!
Pancsabi én is de az oldalnak élni kell vmiből. 😉 🙃
Utálom ezeket a felugró hirdetéseket.
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Minden évben elvitték szülei Martint a nagymamájához a nyári szünetben.
Egy nap a fiú azt mondja a szüleinek:
- Most már elég nagy vagyok. Mi lenne, ha idén egyedül utaznék a nagymamához?
Rövid beszélgetés után a szülők egyetértenek.
Kikísérték a vonathoz, álltak a peronnál, integettek, majd osztogattak néhány utolsó tippet, miközben Martin azt gondolta: tudom, hogy ezt már százszor mondtad nekem...!😊
Mielőtt elindult a vonat az apa azt súgja:
-Fiam, ha hirtelen rosszul érzed magad, vagy félsz, akkor itt van neked! És valamit Martin zsebébe tesz.
A fiú most először ül egyedül a vonaton szülei nélkül...
Látja az ablakon a tovatűnő tájat, körülötte idegenek rohannak, zajt csapnak, jönnek mennek, sétálnak ki a kabinból. Jön a kalauz, megszólítja, hogy egyedül van... Egy ember még szomorúan is néz rá...
Egyre jobban rosszul érzi magát...
És most fél.
Lehajtja a fejét, az ülés egyik sarkába kuporodik, könnyek jönnek a szemébe.
Emlékszik rá, hogy az apja tett valamit a zsebébe.
Remegő kézzel keresi, egy papírdarabot talál, kinyitja:
„Fiam, az utolsó kocsiban vagyok”
Így van ez az életben...
Hagynunk kell a gyermekeinket menni, önbizalmukat kell erősíteni és bíznunk kell bennük...
De mindig az utolsó szekéren kellene lennünk, hogy ne féljenek...
Jó, ha a gyermekeinknek őrangyalként viselkedünk. És mindig, egy életen át.
/szerző ismeretlen/
Egy nap a fiú azt mondja a szüleinek:
- Most már elég nagy vagyok. Mi lenne, ha idén egyedül utaznék a nagymamához?
Rövid beszélgetés után a szülők egyetértenek.
Kikísérték a vonathoz, álltak a peronnál, integettek, majd osztogattak néhány utolsó tippet, miközben Martin azt gondolta: tudom, hogy ezt már százszor mondtad nekem...!😊
Mielőtt elindult a vonat az apa azt súgja:
-Fiam, ha hirtelen rosszul érzed magad, vagy félsz, akkor itt van neked! És valamit Martin zsebébe tesz.
A fiú most először ül egyedül a vonaton szülei nélkül...
Látja az ablakon a tovatűnő tájat, körülötte idegenek rohannak, zajt csapnak, jönnek mennek, sétálnak ki a kabinból. Jön a kalauz, megszólítja, hogy egyedül van... Egy ember még szomorúan is néz rá...
Egyre jobban rosszul érzi magát...
És most fél.
Lehajtja a fejét, az ülés egyik sarkába kuporodik, könnyek jönnek a szemébe.
Emlékszik rá, hogy az apja tett valamit a zsebébe.
Remegő kézzel keresi, egy papírdarabot talál, kinyitja:
„Fiam, az utolsó kocsiban vagyok”
Így van ez az életben...
Hagynunk kell a gyermekeinket menni, önbizalmukat kell erősíteni és bíznunk kell bennük...
De mindig az utolsó szekéren kellene lennünk, hogy ne féljenek...
Jó, ha a gyermekeinknek őrangyalként viselkedünk. És mindig, egy életen át.
/szerző ismeretlen/
A Tesco önkiszolgáló kasszáinál még nem sikerült átállítani az órát...
👀
👃
👅
👃
👅
👍
Akkor már ketten vagyunk a milka párnát imádók csoportjában. Kár, hogy nem lehet itt lájkolni...
Ahol meg egyes családok rokonai egyéb módszerekkel nyernek 20 utit, más meg hagyományos módszerrel ki küzd 2-3-t. 🤣🤣🤣🤣
Én imádom ezeket a milka párnákat. Akiknek adom ajiba ők is.
Én imádom ezeket a milka párnákat. Akiknek adom ajiba ők is.
jelica egyet értek a gondolat meneteddel, viszont én csak a játék öröméért is szívesen játszom. Szeretem olvasni, hogy Gratulálunk, nyertél! Legyen az akár egy tűpárna! Remélem én is amúgy, hogy a Milka hamarosan visszatalál a tízezres utalványokhoz!
Betája.
Az első mondatodat gondolom nem a nyereményjátékok kapcsán írtad....csak mert szerintem ámulnál milyen nyeremény "hegyeket" sorsolnak egy-egy kinder-milka játékon odakint. (Persze jöhet a hozzászólás, hogy ők hogyan vásárolnak , hogy mennyien vannak, stb.)
Mindenesetre ott biztosan nem próbálkozna senki egy ehhez hasonló promócióval.....
Szerencsésf.
Ugyanakkor a felvetésedre reagálva :
Bojkottálhatod a játékot, mint ahogy néhány fórumos meg is teszi, de attól még a napi 100 nyertes meglesz....
Legfeljebb olyan is nyer aki máskor nem szokott.
Te viszont így nem érsz el semmit. Írd meg a gondolatmenetedet nekik, de leginkább a MILKÁNAK, ha sokan jeleznek talán értenek a szóból, hogy az ilyesmi inkább AJÁNDÉK kellene, hogy legyen, (vagy még az sem olyan gyenge), nem ám NYEREMÉNY.
Ha már elindult a promó nem fogják beszüntetni az elégedetlenkedők miatt, de hátha hallgatnak a (sok jó)szóra.
Egyébként pedig szét kell bontani és 4-et összevarrni, príma kispárna lesz belőle, kis nehézség árán.
Az első mondatodat gondolom nem a nyereményjátékok kapcsán írtad....csak mert szerintem ámulnál milyen nyeremény "hegyeket" sorsolnak egy-egy kinder-milka játékon odakint. (Persze jöhet a hozzászólás, hogy ők hogyan vásárolnak , hogy mennyien vannak, stb.)
Mindenesetre ott biztosan nem próbálkozna senki egy ehhez hasonló promócióval.....
Szerencsésf.
Ugyanakkor a felvetésedre reagálva :
Bojkottálhatod a játékot, mint ahogy néhány fórumos meg is teszi, de attól még a napi 100 nyertes meglesz....
Legfeljebb olyan is nyer aki máskor nem szokott.
Te viszont így nem érsz el semmit. Írd meg a gondolatmenetedet nekik, de leginkább a MILKÁNAK, ha sokan jeleznek talán értenek a szóból, hogy az ilyesmi inkább AJÁNDÉK kellene, hogy legyen, (vagy még az sem olyan gyenge), nem ám NYEREMÉNY.
Ha már elindult a promó nem fogják beszüntetni az elégedetlenkedők miatt, de hátha hallgatnak a (sok jó)szóra.
Egyébként pedig szét kell bontani és 4-et összevarrni, príma kispárna lesz belőle, kis nehézség árán.
Szerencsére nem német nyelvterületen vagyunk. Én örülök a párnácskáknak, elajándékozom, és örülnek neki. Nem bántódtam meg amúgy, csak reagáltam.
Nem akarok senkit megbántani de némelyek annyira rárepültek a Milka 20x20 nyomorúságos párnájára mintha aranyfonálból fonták volna.Ezért nem néznek bennünket semmibe. Német nyelvterületen meg sem merték volna próbálni ezt a szánalmas promóciót.
Watch de Luxe
Megnéztem a honlapot.
Haáát, aki nyer 500.000,- Ft-os utalványt az nem megy sokra vele...
Megnéztem a honlapot.
Haáát, aki nyer 500.000,- Ft-os utalványt az nem megy sokra vele...
https://azenpenzem.hu/cikkek/tenyleg-direkt-mennek-to
nkre-hamar-a-haztartasi-berendezesek/7597/
nkre-hamar-a-haztartasi-berendezesek/7597/
Köszi
most töltöttem,nincs semmi vész
Mostantól a tavaszi kollekció darabjait is gyűjthetitek a lisztjeim után beváltott pontokkal! Akinek pedig még hiányos a téli készlete, az se aggódjon: az előző tányérokból is rendelhettek, egészen március 31-ig. 😉
Arra mindenképp figyeljetek, hogy a játék alatt mindenki maximum egy szett tányért gyűjthet össze.
Itt játszhattok az új tányérokért: http://bit.ly/nagyi-titka-tanyerok
Mostantól a tavaszi kollekció darabjait is gyűjthetitek a lisztjeim után beváltott pontokkal! Akinek pedig még hiányos a téli készlete, az se aggódjon: az előző tányérokból is rendelhettek, egészen március 31-ig. 😉
Arra mindenképp figyeljetek, hogy a játék alatt mindenki maximum egy szett tányért gyűjthet össze.
Itt játszhattok az új tányérokért: http://bit.ly/nagyi-titka-tanyerok