letti írtam neked is

" alt="

">
Sziasztok! Akit érdekel a ma estére szóló 2 db mozijegy, amit vodi24 írt be a Felajánlásba, az nekem írjon, én adom a további infót.
Tudom, későn szólók, de most derült ki, hogy van a Bazi nagy görög lagzi 2-re 2 db felesleges jegyem.
Vetítés: Aréna Cinema City
Kezdés 03.30. 19 óra
jegy átvétele: 18.15 órától
16.30-ig vagyok gépközelben, az első jelentkezőnek átadom. Írj privit, ha érdekel!!!!
SOS!!! Sziasztok! Van ez a Disney -hercegnős játék:
http://competition.disneyinternational.com/HU-HU/
disney-hercegnok-nyeremenyjatek
Nekünk nincs meg a Disney hercegnős matricás termékről a számla (március 15-től, május 31-ig tart a játék), de kisorsoltak, mint napi nyertest, egy Disney hercegnő mini baba a nyeremény az e-mail szerint, a játékszabályban Disney hercegnős játékló van megjelölve! Ha valakinek van blokkja, szívesen odaküldetem a nyereményt. Biztos minden kislány örülne neki, nekünk hátha legközelebb lesz szerencsénk.
Semmi gond, Szép Napot

" alt="

">
Bocsánat GBB, igaza van ördöglakatnak
Szia Edit! Én írtam Neked emailt a mozijegyek miatt. Üdv. Erika
GBB: még megvan, nem látom az e-mail címedet írj az enyémre, megírom hogy veheted át
Szia Editl!
Engem érdekelne a mozijegy, ha még megvan.
Lenne páros mozijegyem a Bazi nagy Görög lagzi 2.- re az Aréna Plázába Budapesten felajánlom valakinek mert nem tudok elmenni
Már nem aktuális, "elvitték".
Dm box érdekelne vkit szívesen átadom a lehetőséget, avagy ha nekem kell átvenni, akkor a dobozt.
És hova küldjem a részleteket, ha nem publikus a címed?
Közben már elkérték.
Kedves sada!
Amennyiben még nem kelt el 2 db mozijegy ma estére Én elfogadnám.
Üdv
2 jegy ma este 7-re Eddie, a sas című film premier előtti vetítésére a Lurdy Házba.
Nekem is van 2 ilyen CC kuponom, mint az alattam beírt.
Cinema City 1 nagy popcorn ajánlat (5L popcorn + 1L üdítő) áráért páros popcorn ajánlatra (5L popcorn + 2x0,75L üdítő) beváltható e-voucher büfékupon. Ráfizetés nem lehetséges. Érvényes 03.31.-ig.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások