Négyszer történt már címegyeztetés a Cosmo előfizetés miatt

" alt="

">
Coke kupakkódokat cserélnék másra vagy eladnám őket
(kikiáltási ár 66 ft/db, alkudni lehet).
Coca-cola kupakjaimat elcserélném Lay's kuponokra, vagy Lay's kuponokat vennék!
Írjatok:
adam-kecel@freemail.hu
Coca-cola kupakjaimat elcserélném Lay's kuponokra, vagy Lay's kuponokat vennék!
Írjatok:
adam-kecel@freemail.hu
tegnap én is megkaptam a coke pc-t (futár hozta)
Most hívtak a Coke-tól, csütörtökön hozzák a múlt héten nyert PC játékot

sztem is tök fejetlenség van ott, azt igérte 2 hete a csaj, hogy öt napon belül hív a futár, remélem a héten hozzák a pc-t, és előfizetés ügyében nem fognak negyedjére is keresni, hogy akkor hogyan akarom a két cosmo beváltásomat

Meg kellett állapítanom, hogy a Coke-nál nagy a fejetlenség. Múlthéten nyertem egy PC játékot, másnap hívtak adatot egyeztetni. Ma ismét felhívtak adategyeztetésre. Ezekután azom sem csodálkoznék, ha valaki azért nem kapná meg a nyereményét, mert szerintük "nem tudták elérni ".
Május 23-án váltottam be Cosmopolitan előfizut,és most hívtak először,arra egyelőre nem kaptam választ mekkora a leghosszabb idő,amire megkérhetem az előfizetést,de majd megérdeklődi a hölgy.
Ha cserével szerzek kódokat, akkor is kell maga a kupak, nem elég a kód, ugye?
Kérhetik nyeremény beváltásnál?
playboy22
én írtam nekik emailt, hogy hívtak engem már 3x és megbeszéltük h. féléveset akarok, és a levélben meg miért állították azt , h. egyszer se értek el telón, s így 2 pld-t kapok (kiakasztottak) erre nemsokkal a levél írása után hívtak is, és megint úgy kérdezték tőlem az előfizetést, mintha ezelőtt az adataimat és h. h. kérem, nem beszéltük volna meg... nem csodálkoznék, ha ötödjére is hívnának

vagy ha két példányba jönne
Már 2 hete hogy beváltottam 4x350 pontot Cosmopolitan előfizura, de még sajna nem jelentkeztek sem levélben,sem telefonon. Ha én is úgy járnék,hogy nem vonják össze a 4 db negyedéves előfizetést évesre,majd hol tudok ezügyben korrigálni?
Na barátnőm feltöltötte magának azt a kódot,érdekes nála jó volt,ezek szerint csak tőlem nem fogadja el

Köszi.Nem értem .Reggel sem fogadott el egyet,most kettőt dobott vissza.Na érjen csak haza apjuk,ő is vett most egyet,azzal még kipróbálom

nálam is volt már olyan h. nem fogadta el a kódot, pedig friss volt
Smile
Nekem elfogadta.Most töltöttem fel egyet.
tudtok most kódot feltölteni? mert nekem azt írja ki már feltöltöttek,pedig tuti nem

chicaloca:
Ma kaptam levelet, nekem is augusztustól küldik.
chicaloca
Nekem küldtek és azt írták, hogy a júliusi számmal kezdik küldeni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások