Kérlek Drága Fortunácska a tegnapi nap után még ma légy velem,kérlek!!!
köszönöm
Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 111 / 320 oldal |
nagyon szeretnék a purina pillanatok játék egyik nyertese lenni...
Fortunácska!
Annyira szeretném,ha a következő héten mellém állnál egy kicsit
" alt="
">
köszönöm.
Annyira szeretném,ha a következő héten mellém állnál egy kicsit
" alt="
">
köszönöm.
Kedves Fortuna!Azt hiszem mindent megtettem,remélem nem feledkezel meg rólunk sem.Köszönöm.
EGÉSZSÉGET!!!!
Találj rám kedves Fortuna!
Drága Fortuna!Látogass el hozzánk ,és mindenkhez akinek szüksége lenne rá.Köszönöm.
Fortunácska!
Légy Magicék mellett,nagy szükségük van rád!!!
Légy Magicék mellett,nagy szükségük van rád!!!
Úúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék nyerni egy bringát, mert ma eltemettem az enyémet, már menthetetlen volt szegény.....
" alt="
">
" alt="
">Drága Istenem!
Kérlek ne fordulj el tőlünk, adj jó ötleteket a hétvégére, adj bátorságot, hogy merjem megtenni, amit gondolok, s amit az angyalokon keresztül üzensz nekem! Hagyd, hogy visszaadjam azt a sok segítséget, amit kapok, s kérlek adj annyi pénzt, hogy eljuthassunk megfelelő orvosokhoz, vagy természetgyógyászokhoz. Add vissza a régi hitemet, mert kezdem - még nagy túlélőként is - feladni, s nem kérek én semmi mást, csak egészséget és hogy visszakapjam a régen jókedvű fiamat. Azt a régi vágyamat, ami az ő vágya is, kérlek egyszer teljesítsd, s hogy mindazt, amire vágyik olyan nagyon régóta, azt - ha lehet -, hozd előbbre! Most 3 napi böjtöt tartok, remélem kitisztul a szívem és a lelkem, visszanyerem az erőmet, kérlek segíts, hogy másoknak is pénzt hozhassak ezen a hétvégén, s ha mégsem, add, hogy megérthessem ennek okát.
Mindenkinek, aki hozzád segítségért kiált, teljesítsd kérését, akik eddig nem nyertek, adj nekik egy jó évet, s akiket eddig is szerettél, ezután se feledkezz róluk meg!
Hálás vagyok a gazdagságomért, s minden nap megköszönöm, hogy van hol aludnom, van mit ennem, innom, és nagy szeretet, igazi család és egyre több barát vesz körül, áldassék az ő nevük.
Vigyázz mindenkire ezen a fórumon, hogy mindig számíthassunk egymásra! Legfőképpen sok jókedvet, sok telefonhívást kívánnék mindenkinek és nagyobb nyereményekkel is kápráztassanak el bennünket! Hidd el, mi megértjük, hogy sok a dolgod, kivárjuk a sorunkat,de egy kicsit siettetnénk a jó sorsunkat! Bocsáss meg ezért!
Kérlek ne fordulj el tőlünk, adj jó ötleteket a hétvégére, adj bátorságot, hogy merjem megtenni, amit gondolok, s amit az angyalokon keresztül üzensz nekem! Hagyd, hogy visszaadjam azt a sok segítséget, amit kapok, s kérlek adj annyi pénzt, hogy eljuthassunk megfelelő orvosokhoz, vagy természetgyógyászokhoz. Add vissza a régi hitemet, mert kezdem - még nagy túlélőként is - feladni, s nem kérek én semmi mást, csak egészséget és hogy visszakapjam a régen jókedvű fiamat. Azt a régi vágyamat, ami az ő vágya is, kérlek egyszer teljesítsd, s hogy mindazt, amire vágyik olyan nagyon régóta, azt - ha lehet -, hozd előbbre! Most 3 napi böjtöt tartok, remélem kitisztul a szívem és a lelkem, visszanyerem az erőmet, kérlek segíts, hogy másoknak is pénzt hozhassak ezen a hétvégén, s ha mégsem, add, hogy megérthessem ennek okát.
Mindenkinek, aki hozzád segítségért kiált, teljesítsd kérését, akik eddig nem nyertek, adj nekik egy jó évet, s akiket eddig is szerettél, ezután se feledkezz róluk meg!
Hálás vagyok a gazdagságomért, s minden nap megköszönöm, hogy van hol aludnom, van mit ennem, innom, és nagy szeretet, igazi család és egyre több barát vesz körül, áldassék az ő nevük.
Vigyázz mindenkire ezen a fórumon, hogy mindig számíthassunk egymásra! Legfőképpen sok jókedvet, sok telefonhívást kívánnék mindenkinek és nagyobb nyereményekkel is kápráztassanak el bennünket! Hidd el, mi megértjük, hogy sok a dolgod, kivárjuk a sorunkat,de egy kicsit siettetnénk a jó sorsunkat! Bocsáss meg ezért!
Úgy szeretnék valami icipicit nyerni
" alt="
">
" alt="
">Drága Fortuna!
" alt="
"> nagyon köszönöm a nyereményeket nagyon örülünk neki
" alt="
">
Tudod a kicsi lánynak a Dörmin egy kicsike segítség elkelne szeretnék neki biciklit meglepinek
" alt="
"> . Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét,és nyereményekben gazdag hetet
" alt="
">
" alt="
"> nagyon köszönöm a nyereményeket nagyon örülünk neki
" alt="
">
Tudod a kicsi lánynak a Dörmin egy kicsike segítség elkelne szeretnék neki biciklit meglepinek
" alt="
"> . Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét,és nyereményekben gazdag hetet
" alt="
">Kedves Fortuna!
Gondolj rám ma is, kacsints rám és nagyon boldog leszek!
És segíts abban is amit minden este kérek tőled
" alt="
">
Nagyon boldog leszek, ha ez sikerül
" alt="
">
És gondolj a többiekre is!
ÉS KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SOK SZÉPET ÉS JÓT
" alt="
">
Gondolj rám ma is, kacsints rám és nagyon boldog leszek!
És segíts abban is amit minden este kérek tőled
" alt="
">
Nagyon boldog leszek, ha ez sikerül
" alt="
">
És gondolj a többiekre is!
ÉS KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SOK SZÉPET ÉS JÓT
" alt="
">Fortunácska!
Már rég írtam
" alt="
">
valami jóóóó,tudod,minden jó jöhet,a barátaim is tettek érte és én is
" alt="
">
közös erővel,veled sikerülhet minden!
köszönöm!
Már rég írtam
" alt="
">
valami jóóóó,tudod,minden jó jöhet,a barátaim is tettek érte és én is
" alt="
">
közös erővel,veled sikerülhet minden!
köszönöm!
Fortuna!
Még mindig nem nyertem, merre vagy?
Még mindig nem nyertem, merre vagy?
MÁR CSAK 1 NAP LE NE MARADJ HA AKARSZ INGYEN LAPTOPOT TELEFONT GPS-T STB...
http://www.ponter.hu/index.php?code=2cd2cb5d60
http://www.ponter.hu/index.php?code=2cd2cb5d60
ja és köszönöm,hogy az anyós ilyen nagylelkű
" alt="
">
" alt="
">
bár nem szeretem a segítséget elfogadni,de most nincs választásom.
Köszönöm.
tényleg jön a JÓ!!!!
" alt="
">
" alt="
">
bár nem szeretem a segítséget elfogadni,de most nincs választásom.
Köszönöm.
tényleg jön a JÓ!!!!
Köszönöm Drága Fortunácska!
Nekem ez most jót tett a lelkemnek
" alt="
">remélem ez a jó kezdete.
Ha igen akkor érdemes volt betegnek lenni
" alt="
">
Köszönöm.
Nekem ez most jót tett a lelkemnek
" alt="
">remélem ez a jó kezdete.
Ha igen akkor érdemes volt betegnek lenni
" alt="
">
Köszönöm.
Karaván kaland, Bonduelle Hotel, Magán nyugdíjpénztár.
Drága Fortuna! Kislányom nagyon vágyik egy görkorira. A nyuszi mást hoz neki, szeretnék nyerni neki.