Úúúúúúúúúúúúúúúúgy szeretnék nyerni egy bringát, mert ma eltemettem az enyémet, már menthetetlen volt szegény.....

" alt="

">
Drága Istenem!
Kérlek ne fordulj el tőlünk, adj jó ötleteket a hétvégére, adj bátorságot, hogy merjem megtenni, amit gondolok, s amit az angyalokon keresztül üzensz nekem! Hagyd, hogy visszaadjam azt a sok segítséget, amit kapok, s kérlek adj annyi pénzt, hogy eljuthassunk megfelelő orvosokhoz, vagy természetgyógyászokhoz. Add vissza a régi hitemet, mert kezdem - még nagy túlélőként is - feladni, s nem kérek én semmi mást, csak egészséget és hogy visszakapjam a régen jókedvű fiamat. Azt a régi vágyamat, ami az ő vágya is, kérlek egyszer teljesítsd, s hogy mindazt, amire vágyik olyan nagyon régóta, azt - ha lehet -, hozd előbbre! Most 3 napi böjtöt tartok, remélem kitisztul a szívem és a lelkem, visszanyerem az erőmet, kérlek segíts, hogy másoknak is pénzt hozhassak ezen a hétvégén, s ha mégsem, add, hogy megérthessem ennek okát.
Mindenkinek, aki hozzád segítségért kiált, teljesítsd kérését, akik eddig nem nyertek, adj nekik egy jó évet, s akiket eddig is szerettél, ezután se feledkezz róluk meg!
Hálás vagyok a gazdagságomért, s minden nap megköszönöm, hogy van hol aludnom, van mit ennem, innom, és nagy szeretet, igazi család és egyre több barát vesz körül, áldassék az ő nevük.
Vigyázz mindenkire ezen a fórumon, hogy mindig számíthassunk egymásra! Legfőképpen sok jókedvet, sok telefonhívást kívánnék mindenkinek és nagyobb nyereményekkel is kápráztassanak el bennünket! Hidd el, mi megértjük, hogy sok a dolgod, kivárjuk a sorunkat,de egy kicsit siettetnénk a jó sorsunkat! Bocsáss meg ezért!
Úgy szeretnék valami icipicit nyerni

" alt="

">
Drága Fortuna!

" alt="

"> nagyon köszönöm a nyereményeket nagyon örülünk neki

" alt="

">
Tudod a kicsi lánynak a Dörmin egy kicsike segítség elkelne szeretnék neki biciklit meglepinek

" alt="

"> . Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét,és nyereményekben gazdag hetet

" alt="

">
Kedves Fortuna!
Gondolj rám ma is, kacsints rám és nagyon boldog leszek!
És segíts abban is amit minden este kérek tőled

" alt="

">
Nagyon boldog leszek, ha ez sikerül

" alt="

">
És gondolj a többiekre is!
ÉS KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI SOK SZÉPET ÉS JÓT

" alt="

">
Fortunácska!
Már rég írtam

" alt="

">
valami jóóóó,tudod,minden jó jöhet,a barátaim is tettek érte és én is

" alt="

">
közös erővel,veled sikerülhet minden!
köszönöm!
Fortuna!
Még mindig nem nyertem, merre vagy?
MÁR CSAK 1 NAP LE NE MARADJ HA AKARSZ INGYEN LAPTOPOT TELEFONT GPS-T STB...
http://www.ponter.hu/index.php?code=2cd2cb5d60
ja és köszönöm,hogy az anyós ilyen nagylelkű

" alt="

">

" alt="

">
bár nem szeretem a segítséget elfogadni,de most nincs választásom.
Köszönöm.
tényleg jön a JÓ!!!!
Köszönöm Drága Fortunácska!
Nekem ez most jót tett a lelkemnek

" alt="

">remélem ez a jó kezdete.
Ha igen akkor érdemes volt betegnek lenni

" alt="

">
Köszönöm.
Karaván kaland, Bonduelle Hotel, Magán nyugdíjpénztár.
Drága Fortuna! Kislányom nagyon vágyik egy görkorira. A nyuszi mást hoz neki, szeretnék nyerni neki.
Ha lehetne kérni,... Én is szívesen csatlakoznék a Dörmi nyertesekhez!

" alt="

">
kedves Fortuna!
Kérlek intézkedj a nestlenel valamit.)))
Kedves Fortuna !
Kérlek Mosolyogj rám az elkövetkezendő pár napban!!
Nagy szükségem lenne valami kis vidámságra!!
És köszönöm az eddigi kis meglepetéseidet!!
Drága Fortuna!
Annyi rejtvény megfejtését beküldtem, úgy szeretném látni a nevem a nyerteslistán, csak Rajtad múlik.Előre is köszönöm
Kedves Fortuna!
Kérlek,kacsints felém is.
Idén csak 1sudocremet nyertem,azt is anyum nevén

" alt="

">
Persze,örültem neki,hisz ki a kicsit nem becsüli ....

" alt="

">
Szeretnék 1 Nivea Angel Star csomagot!
Köszönöm szépen

" alt="

">
Kedves Fortuna!
A mai sorsoláson szeretném ha én lehetnék a nyertes, még nem voltam Egyiptomban, nagyon szeretném ezt az utazást.
Köszönöm szépen.
Erőt!Kitartást!mert fáradok..
Kedves Fortuna! Mint oly sokan ,én is várlak.Remélem ide találsz.