én csak most nézem...ha elakadnék tudtok segíteni?
rober gida!
ma helyesírási szorulásom van, igen lassan tudom eldönteni, hogy mit hogyan kell írni!
Namármost nekem Bison havaneise kan, fehér-bézs színű kutyám van.

helló mindenkinek!
Hogy sikerültek a mai kérdések?
oké dorati és köcönöm szépen,

köszi szépen.......
remélem még lesz erőm megnézni.
Z.! várj türelemmel elment az!!!

Én kutyabolond vagyok, engem érdekel mindenki kutyája!
Dorati milyen kutyusod van?
dorati te honnan irsz? Még mindig nem ért hozzám a mail :-P
köszi dorati, de még nem ért ide

köszi.......a tanácsot, de mégjobban a mailt
bocs de alig élek....
Zotyesz nézd mááááá meg a levelezésedet, !!!

Kedves xxxxl István!
a tompaság nem mentség arra, hogy nem használod a Google keresőt!!
küldö hamarosan egy mailt

dorati szia

má csak egy képem hibádzik

Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)

olvasgattam, szerintem a melegfront,
de ma kifogtam egy kétbalkezes fogorvost, -a megszokott dokim szabin van- félig kihúzott foggal majdnem otthagytam. lehet, hogy csak az asszisztenscsaj volt??:-)) de nagyon béna.
xxxxl nem vagy egyedül a tompasággal...

Ne röhögjetek ki , de ma semmi nem megy, fél óráig tartott mire idemásoltam mindent, lassan egy levél algópirint megeszek, fáj a fogam helye meg a fejem.........
Nem csak autót lehet így vásárolni, hanem ingatlant is. (Nem hitelt veszek fel, hanem bérbe veszem)
Horvátországban Dalmácia egyik legszebb kisvárosa, Omis városától délre, Tucepi és Brela szomszédságában, a körülötte található tengerpartot is róla nevezték el ...-i Riviérának
Zenehallgatásra használatos minőségi eszköz. A "magas hangzáshűség" közismert angol rövidítése. Mi az?
Vállalati követelés eladása egy erre szakosodott pénzügyi szervezetnek
Titkok mélyét sejteti, de az ajtó mögül, csak te nézel ki. Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető.
Haiti fekete titka, lebbentsük fel a fátylat róla
Dorombolós kiscsoda, puha, angol plüsscica
Köszike bárkinek....