Nem szabad!
Nevess!

Igen, csipkelődés, úgy látszik én nem tudom jól venni ezt... Mindent a szívemre veszek

kriszty
Bocs, de ez nem gúny, csak csipkelődés, poén!
Nem te voltál az egyetlen, aki olvasás helyett ismételten kérdezett.
Ez a fa gyűtőcsomi vk-ja kérdés olyan mostanság, mint az NDK turmixgépes, a levehető ajtós, anno...
Én is (más is) megkapom a magamét, ha nem olvasok vissza elég figyelmesen.

Paint hozzászólása... a fa kód...
kriszty

Paint
A boltok tulajdonosai úgy döntöttek, hogy azzal a társulással jobban járnak.
Mi is váltunk néha bankot, telefontársaságot, internet szolgáltatót, stb, ha úgy tűnik jobbnak.
Attól, hogy egy bolt cba-s, még nem lett cba tulajdon.
Nem tudom fel merjek-e tenni bármilyen kérdést is... Ha nem harapják le a fejem, akkor "csak" gúnyolódnak....
Paint
Szerintem ezek után - csere-bere feketelista - van cseretárgya fcoconak?? Szeirntem nincs. Ugord a hozzászólásait, időt takarítasz meg vele!
mert a cba tulajának több pénze volt, így bekebelezte azokat...
fcoco pedig néha vannak tök jó dolgaid cserére ami még a fogamra való is lenne, csak nem merek veled cserélni, mert minek.
Ez meg abszolut nega. Környéken 3 Copp volt, már csak 1 van. Cba-k lettek, pedig én szoktam Coopolni csak nem mindig kapható az akciós cucc, csak 3-ből sikerül olykor összevadászni egy pályázatnyit.
Miért változott Coop Cba-vá?
fcoco miért csinálod ezt velünk......mindig a posta a hibás?
Amúgy szerintem rá kell hangolódni a dolgokra akkor sikerül. Pl. én most akartam egy csomó rongyszatyrot, és lett. Nagyon kell koncentrálni, és akkor sikerül. Pl. nagyon akartam lakást venni már 18 éves koromtól, és sikerült. Nagyon le akartam érettségizni, és sikerült.
Ha úgy állsz hozzá, na ahogy esik úgy puffan akkor nem biztos, hogy müködni fog a dolog.
Ja meg kitartónak kell lenni. A legtöbb gazdag ember fogcsikorgatva jutott oda ahol van. (azért vannak kivételek)
Egyébként nem tudjátok a Fa gyűjtő vkódja is játszik? (csak viccőtem)
A nyerteseknek gratulálok

, ők legalább nem csalódtak a KLM-ben
Sok van mi csodálatos...számomra a KLM játéka biztos valami hasonló kategóriába tartozik. Játszottam, megkaptam a gratuláló mail-t, áldottam Fortunát, hogy végre rám is gondolt, megnéztem a honlapot: a levéllel lehet átvenni a nyereményt a budapesti irodájukban. Akkor vált "érdekessé" a történet, amikor tegnap felhívtam őket és percekig vártam, hogy az illetékest kapcsolják, aki megkért, hogy küldjem el az értesítőt. A keddi nyerteslistán természetesen nem voltam rajta, több országra terjed ki az akció, a magyar nyertes /is/ kevés... Már elterveztem, kinek mit adok az ajándékokból, kezdtem átszervezni a szabadnapomat...A fórumos hozzászólásokból ítélve nem csak én járhattam így... A múlt héten csak Gál Bernadett, Pálinkás Csilla és Varga Bence nyert, más nem Mellesleg ha nem akarod kivárni a következő hét keddjén a listát, írnod kell egy mail-t, hogy nyertél-e. Jól látom, hogy ezt nem igazán így kellett volna megoldani?
ildicc
nem a "biztos ajándék"-ot akartam írni, szerintem inkább sorsolást.

siettem, de hova?
akkor nekem nem világos a 33 csomagolás.

Megyek a kérdésekbe.
ildicc Hozzászólás - 2006. augusztus 29. :: 18:32
krysztasz, így igaz, és akkor kb. 1000 Forintért lesz is kulcstartód... Jó kis játék. Olyan, mint a haribo előző emelt díjas sms játéka volt...
krysztasz Hozzászólás - 2006. augusztus 29. :: 18:29
A kinderes csomagolásokat ne felejtsétek ajánlva feladni, így talán nem lesz másé a biztos ajándék! (csak annak írtam, akinek még ez nem jutott az eszébe.)
Akkor jó mert én is igy gondolom

zsu21, ezért írtam sírós és nevetős jelet egyszerre, mert én sem hinném (hiszem) egy szavát sem e lánynak

Sajnos...
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások